Beauty Blunders #2
27 nov 2014 Beauty Haarverzorging Make up 19

Beauty Blunders #2

Een tijdje terug schreef ik een blogje over Beauty Blunders (klik). Het leek mij erg leuk om hier nog eens een deel 2 van te maken, en dit heb ik gedaan! Vandaag presenteer ik daarom aan jullie Beauty Blunders deel 2 (excuus voor de lelijke header, ik had even geen zin om een nieuwe te maken ;-)) Lees je gezellig mee?

Te Donkere Foundation

Dit is iets wat ik onlangs zelf ondervond en ik denk dat ik niet de enige ben zo na de zomer. Mijn mooie bruine velletje is verdwenen en ik moet het nu doen met een lichtere foundation. Wel even lastig om de juiste kleur te vinden maar niets is zo lelijk als een te donkere foundation 🙂

Mascara die stempelt

Iets wat mij regelmatig is overkomen is dat mijn mascara gaat stempelen boven mijn oog. Heel vervelend. Dit komt met name door een vette huid. Inmiddels weet ik dat een beetje poeder boven mijn oog het stempelen helpt te voorkomen.

britney

Extensions te lang laten zitten

Bovenstaande foto is misschien wel heel erg extreem maar ik vind het zo lelijk als mensen hun extensions niet goed verzorgen. Een tijdje terug alweer zag ik iemand die hele plukken onder haar eigen haar had hangen; dit is gewoon niet mooi en zeker niet de bedoeling van extensions.

Ingescheurde nagel

Dit is eigenlijk niet een blunder maar eigenlijk gewoon heel erg pijnlijk. Een nagelriem die tot de huid is ingescheurd vind ik echt vreselijk en toch is het mij vaak genoeg gebeurd. Voor mijn werk moet ik mijn nagels kort houden en gelukkig voorkom ik daarmee een ingescheurde nagel.

Jeukende en tranende ogen

Nog eentje die meer vervelend te noemen is dan echt een “blunder”. Hoe vervelend kan het zijn als je oogmake-up mooi zit en gedurende de dag je ogen op eens beginnen te tranen. Zelf draag ik lenzen en ik heb dit regelmatig meegemaakt. Ook is het mij regelmatig overkomen dat ik in mijn ogen zit te wrijven en daarbij even vergeet dat ik zo mijn hele make-up uitsmeer :-0

Ik ben benieuwd of jij nog leuke beautyblunders weet, laat ze achter in de comments, ik ben erg benieuwd! Wat vind jij een echte beautyblunder?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Nesrin

  Ik vind de foto met extensions (Britney right?!) ernstig.

  Ik vind het een blunder als iemand te gecamoufleerd door het leven gaat. Teveel make-up en weinig gezicht dus.

 • Nelleke

  Inderdaad, een geplamuurd gezicht. Dat vind ik echt verschrikkelijk 😉 En al helemaal als de foundation niet wordt doorgetrokken tot in de nek, en je heel duidelijk ziet dat de nek veeeel lichter is, haha.

 • Cindy H

  O wat erg die foto van brittney.

  Vind die te opgespoten lippen ook wel n blunder.

 • Petra

  De foto van de extensions is inderdaad een gevalletje van rampzalig extensions misbruik…Ook de foundation word je niet erg vrolijk van…

 • Angelique

  Oh dat uitwrijven van make-up is heel bekend haha. Mijn vriend noemt mij af en toe ook zijn panda en dan weet ik precies wat hij bedoeld.

 • Manon

  Soms wil mijn eyeliner ook verschrikkelijk stempelen. Mijn moeder heeft er een handje van om in dr ogen te wrijven met als resultaat dat haar blauwe of paarse oogschaduw rond haar hele ogen zit. Denk maar niet dat ze dat in de gaten heeft haha. Heerlijk, die bloopers doornemen 🙂

 • Isabel Cristina

  Oh my, wat erg die foto van Britney! Stempel mascara heb ik ook wel eens. Wat ik ook wel een blunder vind is het te erg bijtekenen van wenkbrauwen.

 • emmely

  Een beauty blunder… volgens mij is hier al bijna al alles opgenoemd! 😀
  Wat ik heel lelijk vind is als sommige vrouwen hun lipliner VER buiten hun lippen tekenen zodat ze ‘zogenaamd’ vollere lippen zouden hebben.

 • Iris

  Veel te veel make-up vind ik ook een blunder. Zo’n masker van foundation is vreselijk.

 • Infinity

  Het is echt vreselijk als je ogen beginnen te tranen of te jeuken! Je wil dan niet krabben vanwege je make-up maar ja, …
  Te donkere foundation is echt niet mooi!

 • Mandy

  Haha leuk artikel! En oei, die extensions op die foto zijn wel heeel erg!

 • maroussia

  Dat van die extentions… Vreselijk haha x

 • Michaela

  Dat van de mascara is heel herkenbaar!

 • Maris

  Je ziet ze gelukkig niet zoveel meer, maar wenkbrauwen die weg geschoren zijn en zijn vervangen door streepjes 😐

 • Maris

  ohhh en zelfbruiner handjes 😀

 • Nina Simplynsepcial

  Wat ik een beauty blunder vind is als iemand foundation op z’n lippen smeert. Dat je van die overdreven nude kleurige lippen krijgt. Vies!

 • Cheyenne

  Extensions die slecht zitten vind ik echt vreselijk, dan liever geen extensions! Leuk artikel!

 • Chinouk

  Oh ja, maar onverzorgd haar in het algemeen vind ik vreselijk! Met of zonder extensions, als het vet is vind ik het vreselijk onverzorgd! Ik heb ook een hekel aan meiden die afgebladderde nagellak hebben, vind ik ook altijd een beetje viezig. Een chip – kan gebeuren. Een paar chips of stukjes eraf – kan ook nog. Maar als het zover afgebladderd is tot halverwege je nagels.. ehhh? Te lichte, cake-achtige foundation zie ik ook vaak of een foundation met een totaal verkeerde ondertoon – heb je opeens een roze, varkentjes huid in het gezicht. Ik kan nog wel eventjes doorgaan haha!

 • bymarlayne

  Die foto van die extensions echt erg!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.