Haarverzorging

ZELF HAREN VERVEN: OEPS, WAT GING ER MIS?
26 apr 2021 Beauty 3

ZELF HAREN VERVEN: OEPS, WAT GING ER MIS?

Wie mij volgt op instagram weet dat ik onlangs zelf mijn haren heb geverfd. Spannend, want voor mij is het jaren geleden dat ik dit voor het laatst deed. Zelf ga ik eens in de zoveel tijd naar de kapper om highlights te zetten. Toch was ik nu eens nieuwsgierig om het zelf eens te doen! Ik vertel over hoe dit mij is bevallen, hoe het resultaat niet was wat ik verwachtte en hoe ik dit heb opgelost! Lees meer..


SNEL HAAR LATEN GROEIEN: producten die ik gebruik
24 nov 2020 Beauty 0

SNEL HAAR LATEN GROEIEN: producten die ik gebruik

Ja. Vorige week vertelde ik al dat ik ben begonnen met het laten groeien van mijn haar. Voorheen was ik vrijwel niet bezig met mijn haar. Ik schudde het in de ochtend even door elkaar en deed er hop een elastiek in. Nu hoop ik echter dat ik mijn haar zo ver krijg om lang te laten groeien. Om dit voor elkaar te krijgen zal ik mijn routine moeten veranderen. Nu ben ik hier niet zo heel erg in thuis dus hoop ik ook op tips van jullie! In ieder geval zal ik de producten delen die ik momenteel gebruik.  Lees meer..


HIERMEE VERPEST JE JE HAAR! (NIET DOEN DUS)
18 nov 2020 Beauty 3

HIERMEE VERPEST JE JE HAAR! (NIET DOEN DUS)

Ik wil mijn haar weer laten groeien! Ik vertelde het al op insta. Nu kan je er zelf niet heel erg veel aan doen om het snel te laten groeien, behalve heel goed verzorgen. Maar: er zijn vooral een aantal dingen die je echt niet moet doen en waar je jouw haar mee verpest! Ik deel de dingen die je vooral niet moet doen! Lees meer..


Vet haar: 5x Last minute tips!
5 mrt 2019 Beauty 3

Vet haar: 5x Last minute tips!

Vaker heb ik wel verteld over wat voor een hekel ik heb aan vet haar. Ik kan er echt niet tegen en vind het verschrikkelijk. Het ziet er gewoon niet uit en daarnaast lijkt het ook nog eens heel onverzorgd. Ik heb een aantal tips voor je welke vet haar heel snel kan verbergen en verhelpen. Iedereen heeft hiervan ook wel iets in huis, dus het is super simpel en makkelijk met deze vet haar tips! Lees meer..


Budget tip voor heel veel volume in het haar!
11 mei 2018 Lifestyle 6

Budget tip voor heel veel volume in het haar!

Als er een vraag is die vrijwel dagelijks wordt gesteld is het: wil jij laten zien hoe jij je haar doet? En ik vind dit eigenlijk wel een hele grappige vraag, want: als er iets is waar ik niet zo veel aandacht aan besteed dan is het mijn haar. Mijn haar is gewoon vrij wild, en ik vind dat prima. Als kind werd ik al “leeuw” genoemd door mijn zus, en nu thuis krijg ik ook regelmatig de opmerking dat mijn haren zo wild zitten. Ik denk uiteindelijk dat dit allemaal gewoon komt door volume in het haar en ik deel dé tip voor veel volume in het haar! Lees meer..


Ik knipte zelf mijn haren (en dit is waarom)
14 feb 2018 Beauty 8

Ik knipte zelf mijn haren (en dit is waarom)

Afgelopen weekend plaatste ik op Insta stories een plaatje waarin ik vertelde dat ik zelf mijn haren heb geknipt. Ik kreeg daar enorm veel verschillende reacties op. Van: “je bent hartstikke gek” tot ” wauw wat tof”. Ik vond het zelf overigens niet heel bijzonder alleen aangezien de hoeveelheid reacties die ik kreeg is het toch wel even de moeite om hier apart nog een artikel over te schrijven. Want waarom deed ik het. Én de vraag die ik het meeste kreeg: heb ik spijt? Lees meer..


Haaruitval: tips gevraagd!
7 feb 2018 Beauty 15

Haaruitval: tips gevraagd!

Ik heb het al eens af en toe laten vallen: ik heb enorm last van haaruitval. Echt niet een klein beetje, maar heel veel. Waar het van komt? Geen idee. Het is iets dat ik altijd heb gehad, alleen nu is het zo erg dat zelfs mijn man begint te klagen haha. Nu kan ik natuurlijk naar de winkel gaan en mij daar laten informeren. Ik zit bijvoorbeeld te denken aan het innemen van extra vitamines. Maar, ik kan ook als eerste een aan jullie om ervaringen vragen. Dus bij deze 🙂 Lees meer..