Haarverzorging

Vet haar: 5x Last minute tips!
5 mrt 2019 Beauty 3

Vet haar: 5x Last minute tips!

Vaker heb ik wel verteld over wat voor een hekel ik heb aan vet haar. Ik kan er echt niet tegen en vind het verschrikkelijk. Het ziet er gewoon niet uit en daarnaast lijkt het ook nog eens heel onverzorgd. Ik heb een aantal tips voor je welke vet haar heel snel kan verbergen en verhelpen. Iedereen heeft hiervan ook wel iets in huis, dus het is super simpel en makkelijk met deze vet haar tips! Lees meer..


Budget tip voor heel veel volume in het haar!
11 mei 2018 Lifestyle 6

Budget tip voor heel veel volume in het haar!

Als er een vraag is die vrijwel dagelijks wordt gesteld is het: wil jij laten zien hoe jij je haar doet? En ik vind dit eigenlijk wel een hele grappige vraag, want: als er iets is waar ik niet zo veel aandacht aan besteed dan is het mijn haar. Mijn haar is gewoon vrij wild, en ik vind dat prima. Als kind werd ik al “leeuw” genoemd door mijn zus, en nu thuis krijg ik ook regelmatig de opmerking dat mijn haren zo wild zitten. Ik denk uiteindelijk dat dit allemaal gewoon komt door volume in het haar en ik deel dé tip voor veel volume in het haar! Lees meer..


Ik knipte zelf mijn haren (en dit is waarom)
14 feb 2018 Beauty 8

Ik knipte zelf mijn haren (en dit is waarom)

Afgelopen weekend plaatste ik op Insta stories een plaatje waarin ik vertelde dat ik zelf mijn haren heb geknipt. Ik kreeg daar enorm veel verschillende reacties op. Van: “je bent hartstikke gek” tot ” wauw wat tof”. Ik vond het zelf overigens niet heel bijzonder alleen aangezien de hoeveelheid reacties die ik kreeg is het toch wel even de moeite om hier apart nog een artikel over te schrijven. Want waarom deed ik het. Én de vraag die ik het meeste kreeg: heb ik spijt? Lees meer..


Haaruitval: tips gevraagd!
7 feb 2018 Beauty 15

Haaruitval: tips gevraagd!

Ik heb het al eens af en toe laten vallen: ik heb enorm last van haaruitval. Echt niet een klein beetje, maar heel veel. Waar het van komt? Geen idee. Het is iets dat ik altijd heb gehad, alleen nu is het zo erg dat zelfs mijn man begint te klagen haha. Nu kan ik natuurlijk naar de winkel gaan en mij daar laten informeren. Ik zit bijvoorbeeld te denken aan het innemen van extra vitamines. Maar, ik kan ook als eerste een aan jullie om ervaringen vragen. Dus bij deze 🙂 Lees meer..


Nivea Hair Care Micellar Shampoo
25 jan 2018 Beauty 0

Nivea Hair Care Micellar Shampoo

Eerder heb ik al regelmatig geschreven over het feit dat ik dol ben op het micellair water van Nivea. Ik kan eerlijk gezegd geen ander product opnoemen die zo goed is voor mijn gevoelige huid. Toen ik dan ook het perspakketje kreeg van de Nivea Micellar Shampoo was ik heel erg nieuwsgierig en enthousiast! Want wat maakt deze shampoo nu zo goed, hoe ruiken ze, en werken ze?  Lees meer..


Hoe kan je haar zo snel mogelijk laten groeien?
25 jan 2018 Beauty 3

Hoe kan je haar zo snel mogelijk laten groeien?

Ik heb er jaren over gedaan om mijn haren eindelijk te laten groeien. Doordat ik veel last heb van haaruitval, en gewoon geen makkelijk haar heb, viel dit niet altijd mee. Pas sinds de laatste jaren heb ik mijn haar echt kunnen laten groeien en daar ben ik best blij mee. Vandaag de beste tips over hoe je haar zo snel mogelijk kan laten groeien. Lees meer..


Review: Guhl Langdurig Volume
18 mrt 2017 Lifestyle 0

Review: Guhl Langdurig Volume

Een mooie bos haar met veel volume. Wie wil dit nou niet? Ik wil dit wel, en ik sta altijd te springen wanneer er producten worden uitgebracht die veel volume beloven. Want, dat wil ik dan wel even testen! Lees meer..


Hoe vaak naar de kapper?
1 mrt 2017 Beauty 13

Hoe vaak naar de kapper?

Ik ben iemand die helemaal niet zo vaak naar de kapper gaat. Al helemaal sinds ik moeder ben geworden is het niet gemakkelijk om even naar de kapper te gaan om daar een uur, of misschien nog wel langer, te gaan zitten. Lees meer..


Review L’Oréal Elvive Extraordinary Oil haarmasker
25 feb 2017 Beauty 7

Review L’Oréal Elvive Extraordinary Oil haarmasker

Haar gewassen, het voedend haarmasker van L’Oréal Elvive (de Extraordinary Oil) volgens de instructie aangebracht, uitgewassen. En nu mijn haren aan de lucht laten drogen. Al typend schud ik mijn ‘wilde manen’ alle kanten op. Zonder gekheid, ik ben het serieus aan het proberen nu. Lukt best goed. Al zeg ik het zelf. Waarom ik dat doe? Omdat ik na enkele weken testen benieuwd ben wat (en of) er nu precies is veranderd aan mijn haar. Lees meer..