MIJN HAARGEHEIMEN VOOR VEEL VOLUME!
24 apr 2019 Beauty Haarverzorging 2

MIJN HAARGEHEIMEN VOOR VEEL VOLUME!

Mijn haargeheimen deel ik vandaag met jullie! Ik krijg zo veel vragen over hoe ik volume in mijn haar krijg, en deel mijn vijf haargeheimen met jullie. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! Kijk je mee?

Reacties

 • Naomi

  Phoe. Hier dus dun haar en als ik het niet föhn, hangt het slap naar beneden. De enige oplossing die voor mij tot nu toe werkt, is niet langer laten worden dan bob-lengte, veel laagjes erin, föhnen, op z’n kop hangen en haarlak erin en weer overeind. Klein beetje temmen en daar is ’t volume.
  Maar ik wil droogshampoo ook wel eens gaan proberen in de strijd tegen vet haar. Ik moet ’t nu namelijk bijna elke dag wassen om er nog iets van te kunnen maken. Dank voor de tips; ik ben benieuwd!
  Onlangs geplaatst door Naomi: De omgekeerde wereld

 • Maartje

  Grappig om te zien dat iedereen anders is. Als ik deze tips zou opvolgen ben ik een ontplofte jaren 80 rocker.
  Ik heb een tip voor mensen met pluizig, half krullend haar met teveel volume: babyolie! Super cheap en werkt als een trein. Alleen niet te veel en niet op je hoofdhuid. (Dan lijkt t vet)
  Als ik het twee dagen niet was is het 1 grote knopenbende haha.
  Groetjes

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.