KORT HAAR?! en VIN BAKT EEN TAART!
29 apr 2020 Haarverzorging Mama 1

KORT HAAR?! en VIN BAKT EEN TAART!

Vincent en Sophia maken een taart. Het is een dag dat iedereen niet zo in zijn of haar doen is, en ik zet de schaar in mijn eigen haar. Kijk je mee?

Reacties

  • Naomi

    Volgens mij zit ’t nog prima hoor, je haar. Sowieso respect voor iedereen die het zelf kan knippen. Ik moest naar de kapper in de week voor ze dicht gingen. Ik dacht: ach, kan nog wel een weekje wachten. Heb ik nu natuurlijk dikke spijt van;).
    Onlangs geplaatst door Naomi: Niet naar de huisarts: de teller loopt…

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.