Bij mij onder de douche!
28 jan 2014 Beauty Gezichtsverzorging Haarverzorging Lichaamsverzorging 22

Bij mij onder de douche!

Toen ik eerder een artikeltje schreef over mijn favoriete gezichtsproducten, bedacht ik mij later dat ik mijn gezichtsproducten voor onder de douche vergeten was. Ik besloot daarom om deze producten plus de andere producten die ik onder de douche gebruik in een artikel samen te laten zien!

Douche lichaamsproducten

Lichaamsproducten

Als eerste maar de lichaamsproducten. Behalve de Weleda douchecreme en Lactacyd wisselt dit ook vaak. Laatste tijd reageert mijn huid nogal op sls dus probeer zo veel mogelijk zachte producten te gebruiken.

douche lichaam

The Body Shop Honey Mania

De geur van Honey Mania vind ik echt heerlijk! Deze douchegel ben ik dan ook echt gek op en heb er een voorraadje van in huis! (€ 7,00/100ml)

Therme Thalasso Shower scrub 

Fijne scrub, precies goed voor mijn huid, de geur is ook lekker fris. (€ 8,59/200ml)

Weleda Lavendel ontspanningsdouche 

Hier hoef ik denk ik vrij weinig over te zeggen aangezien ik al zo vaak heb verteld dat ik hier dol op ben! Ik kan mij niet voorstellen dat deze ooit uit mijn douche verdwijnt. (€ 7,99/200ml)

Lactacyd 

Ik weet dat er ontzettend veel discussies zijn over dit product. Ik denk dat je moet doen waar je je goed bij voelt. Ik gebruik Lactacyd langer dan 10 jaar, nooit problemen gehad en ik gebruik het graag! (€ 5,49/150ml)

Weleda haar

Haarproducten

Voor mijn haar gebruik ik eigenlijk alleen nog maar Weleda. Wel wissel ik af en toe af tussen verschillende shampoo’s van Weleda, maar ik blijf bij dit merk. Mijn haar werd er bij langdurig gebruik zo veel mooier en sterker van!

weleda haver

Weleda Haver herstellende shampoo 

Jaaa dit vind ik echt zo’n geweldig fijne shampoo! Het schuimt en het reinigt mijn haar prima! Jep aanrader! De shampoo is gebaseerd op enkel natuurlijke producten. Het kan daarom als je het voor het eerst gebruikt even wennen zijn maar geloof me: het is het absoluut waard! ( € 10,99/190ml)

Weleda Haver herstellend haarmasker 

Ook al een fijn masker. Deze gebruik ik twee tot drie keer per week en is zo fijn in gebruik. Ook hier voor geldt dat in het begin je haar heel erg moet wennen. Dit komt omdat er in dit product geen siliconen en dergelijke zitten. Het kan ook echt een tijdje duren voordat je haar is gewend maar ja, absoluut zo fijn! (€ 11,99/150ml)

douche gezicht

Gezichtsproducten

En dan als laatste de gezichtsproducten. Het fijne van douchen vind ik dat ik mijn gezicht perfect tijdens het douchen kan reinigen!

douche gezicht

De Tuinen Tea Tree Face Wash 

Onder de douche maak ik eerst mijn gezicht schoon met deze facewash. Werkt prettig en reinigt prima. (€ 7,99/150ml)

Lush Angels On Bare Skin 

Perfect om onder de douche te gebruiken. Deze gezichtsreiniger bevat namelijk kleine scrubdeeltjes welke in je haar gaan zitten. Heel vervelend, maar tijdens het douchen geen probleem want je spoelt het zo weg. (10,49/100g)

doucheproducten

Tot slot..

Dit zijn de producten die ik met veel liefde gebruik. Zitten er producten tussen die je zelf ook gebruikt? Wat is jouw favoriete doucheproduct?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

Reacties

 • saskia

  Hallo Naamgenoot, heerlijke doucheproducten! ben zelf ook gek op therme en weleda en natuurlijk Lush, van bodyshop hoop ik morgen een doos te ontvangen wat ik heb besteld!!

 • Kirsty

  Wat een fijne producten gebruik je onder de douche! Ik ben wel erg benieuwd naar de douchegel van Weleda, lijkt me wel heel fijn zo’n onstpannende douchegel 🙂

 • Lisa Esther

  Ik ken alleen het Tea tree product van de Tuinen en die vind ik echt super maar de andere dingen zien er ook goed uit! 🙂 Ik wil graag eens Weleda gebruiken voor m’n haar!! 🙂 X

 • Kissyfur

  Aussie shampoo en dove producten gebruik ik graag. Al heb je me nieuwsgierig gemaakt naar de therme scrub. Misschien ook eens proberen.

 • Vianne

  Wat een fijne producten gebruik je onder de douche. Ik ben zelf erg benieuwd naar de shampoo en haarmasker van Weleda.

 • Anouk

  Fijne producten! Met allemaal lekkere geurtjes

 • Nicole

  Moet zeggen dat ik nogal wissel van producten, heb geen standaard producten volgens mij.
  Heb nu als douchescrub van de Thermen eentje, gekregen van mn ouders.. Die is wel ERG lekker!

 • Judith

  Therme hebben wij ook vaak. Ik vind hem ook erg fijn! XO

 • Nicool

  Leuk artikel! Ik ben wel benieuwd naar de Tea Tree product van de Tuinen eigenlijk!

 • Gwen

  Ik ben echt benieuwd naar die laatste van Lush, toch maar eens een x bestellen. Verder heel normaal hier, in vergelijking met jou haha, ik gebruiken alleen shampoo en conditioner en als ik eraan denk fasewash of scrub (zo’n 2x per week). Best ruimte voor verbetering dus!

 • Geertje

  Die Therme Thalasso is zoooo lekker. Ik heb daar de scrub in droge vorm van. En de douchegel. Heerlijk…..

 • De Dotties

  Vooral naar die Honey Mania ben ik benieuwd geworden!

 • Kayleigh

  Oeh de honey mania douchegel is zo fijn! Ik heb ‘m ook 🙂

 • DQ

  Leuke blogpost! Ik ben gek op Therme producten, zeker de showergels en bodybutters!X

 • Luuke

  Leuk artikel! Ik wil ook graag producten van weleda uitproberen.
  Bij de eerste shampoo staat mar in plaatst van maar 😉

  • Saskia Hardeman

   Dankje, aangepast 🙂

 • Lisa's Beautybabbels

  Fijne producten! Vooral die Angels on bare skin 🙂 die gebruik ik graag.

 • Jaimy en Laura

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Fijne producten gebruik je.

 • Rosanne

  Wat een leuk artikel om te lezen.
  Het lijken me stuk voor stuk fijne producten!
  Ik zag dat ik je nog helemaal niet volgde op bloglovin, dit heb ik maar eventjes gedaan haha.
  liefs x

 • Chinouk

  Geen producten die ik zelf gebruik, maar wel erg leuk om te zien zo! Ik heb zelf weinig ervaring met Weleda, maar deze producten klinken prima 😀

 • Stephanie

  Honey mania is heerlijk! De Therme scrub heb ik ook gehad, rook heerlijk alleen m’n huid vond het minder fijn. De gewone doucheproducten van Therme gaan dan wel weer goed 🙂

 • Tessabd

  altijd leuk om te zien! ik ben ook dol op TBS en Lush

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.