Douchegel: 3 mini reviews
18 okt 2013 Beauty Lichaamsverzorging 19

Douchegel: 3 mini reviews

Vandaag laat ik je graag mijn drie favoriete douchegels zien! Deze producten voor onder de douche vind ik stuk voor stuk echt geweldig! Lees je mee?

Douchen

Ik ben dol op douchen en zie dit dan ook echt als een momentje van ontspanning. Waar ik eerder altijd wisselde van douchegels, heb ik nu eigenlijk standaard de douchegel van Weleda in huis en een van Therme. Geweldig fijn vind ik deze. Toen ik een tijdje terug de nieuwe Dove met de geur pistache & melkklokjes uitprobeerde had ik er nog een favoriet bij! Ik ga ze aan je laten zien en heb er een top 3 van gemaakt!

Dove purely pampering

Dove Purely Pampering Pistache & meiklokjes

De producten van Dove heb ik altijd al heel fijn gevonden. Toen ik dan ook hoorde dat deze Dove Purely Pampering Pistache & meiklokjes uitgekomen was, ben ik gelijk naar de winkel gerend om deze te halen. Wat een topper weer. De geur van meiklokjes vind ik echt heerlijk! En de combi met pistache is perfect. Ik had mij niet kunnen voorstellen dat deze twee geuren samen zo’n succes konden zijn. Naast dat ik dol ben op de geur maakt het mijn huid zacht en schuimt deze douchecreme lekker veel. Nadeel dan weer dat er wel sls aan toegevoegd is, alleen heb ik hier zelf weinig problemen mee. Aanrader! (€ 5,99/500 ml)

Therme Hammam

 Therme Hamam shower gel

Therme is voor mij een product wat niet mag ontbreken in mijn badkamer. Op dit moment gebruik ik de Hammam shower gel, maar ik wissel nogal eens af omdat ik eigenlijk alle doucheproducten van Therme geweldig vind! De geuren vind ik erg rustgevend en zijn ideaal om te gebruiken voor het slapen gaan. Ik raak er echt ontspannen van. Ook de douchegel van Therme maakt mijn huid lekker zacht. Ook in dit product zit sls wat er voor zort dat het lekker schuimt! (€ 4,57/200 ml)

Weleda lavendel douche

Weleda Lavendel ontspanningsdouche

Jaaa absolute nummer 1. Ik ben echt gek op deze Weleda ontspanningsdouche. De geur van Lavendel ben ik eigenlijk helemaal niet zo dol op. Maar deze is echt geweldig! Schuimen doet deze helaas niet heel erg (geen sls). Ik gebruik daarom ook altijd bij deze douchecreme een douchepuff. Dan schuimt het prima! Verder bestaat de douchecreme van Weleda geheel uit natuurlijke producten. Deze douchecreme verzorgt mijn huid goed. Zelf gebruik ik deze douchecreme altijd in de avond omdat ik er lekker slaperig en ontspannen van word. (€ 7,99/200 ml)

douchegel

Wat is jouw favoriete douchegel?

xoxo Saskia

Doe je ook mee aan mijn winactie?

 

Reacties

 • Kimberly

  Die van Weleda ruikt echt zo lekker! Ik wil die douchegel nog een keer kopen 😀

 • Monique

  Fijne reviews! Ik wil heel graag die van DOVE proberen.

 • Tjuly

  Dove vind ik atijd erg lekker, maar mijn huid niet.. Deo’s en douche spul gaat mijn huid heeeeeel raar van doen helaas..:(

 • Sophie

  De Therme Hamam shower gel klinkt echt lekker!

 • My Linh

  Oohh die van Dove heb ik ook gehad! Zó lekker! Ik ben echt dol op Dove doucheproducten. Ze ruiken heerlijk en zijn ook nog eens goedkoop 😉 Het Weleda product lijkt mij ook erg fijn ^^

 • Kiss & Make-up

  Hmmm die van Weleda is volgens mij heel lekker.

 • Lizzy

  Leuke producten! De Dove Purely Pampering Pistache & meiklokjes douchegel klinkt erg lekker! Aparte geur lijkt het me! Ik heb niet echt een favoriete douchegel! Ik gebruik veel verschillende! 🙂

 • Joy

  De dove douchegel ga ik sowieso halen van de winter, lijkt me echt heerlijk!

 • Kayla

  De douchegels van Dove zijn altijd erg lekker!

 • Beautyjuf

  De douchegel van Weleda lijkt me heerlijk 🙂

 • Sas

  Oh dit zijn producten waar ik wel vaker wat van gebruik 🙂

 • martina

  die van dove wil ik graag proberen!

 • kato

  mmmm weleda!

 • Girlsstaystylish.nl

  Oeh, zien er goed uit!

 • Summer

  Ik heb de lavendel douchegel van Weleda ook!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Julia

  Zelf vind ik Dove echt heel lekker en gebruik ik bijna niet anders!

 • Beautydagboek

  De hamam showergel lijkt me heerlijk!

 • Lies

  Ze lijken mij alle drie echt heerlijk. Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de geur van de Dove pistache & meiklokjes, want die combinatie vind ik best wel apart klinken. Mijn favoriete douchegel op dit is toch toch wel de Crème Douche van Kneipp en dan ook beide geuren vind ik daar fijn van.

 • Anoeska

  Met de andere twee heb ik geen ervaring maar de Dove .. hmm wat is die goddelijk zeg. En ik heb ‘m nog niet eens echt onder de douche gebruikt maar de geur alleen al. Ben helemaal verliefd op deze geur en sowieso op Dove.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.