Review: Weleda Lavendel Ontspanningsdouche
12 jan 2014 Beauty Lichaamsverzorging 16

Review: Weleda Lavendel Ontspanningsdouche

Vandaag een review van de allerfijnste douchecreme! Deze Weleda Lavendel Ontspanningsdouche heb ik inmiddels al zo ontzettend vaak gekocht en ik kan gewoon niet zonder. Daarom tijd voor een eigen review dacht ik zo! Klik verder en lees mee!

Lavendel

Nooit had ik echt iets met de geur van Lavendel. In eerste instantie leek deze douchecreme mij dan ook niks. Totdat ik een keer een proefje uitprobeerde, ik was meteen verkocht.

Weleda lavendel

Verpakking

De tube is vrij simpel maar wel volledig in de stijl van Weleda. De lavendelkleur vind ik een mooie rustgevende kleur. Dat het product in een tube zit vind ik een pluspunt. Tubes vind ik onder de douche op de een of andere manier prettiger dan knijpflacons.

weleda lavendel

Ingrediënten

De ingrediënten. De alcohol welke Weleda gebruikt voor haar producten zijn gewonnen uit suikerbieten. Verder ziet het er prima uit.

Weleda Ontspanningsdouche

Substantie

De substantie ligt een beetje tussen dik en dun in. Het product schuimt dan ook niet heel erg. Tenzij je een douchepuff gebruikt! Ideaal en lekker veel schuim!

weleda lavendel

Gebruik Weleda Lavendel Ontspanningsdouche

Het gebruik van de deze Weleda Lavendel Ontspanningsdouche is echt heerlijk! De de geur van lavendel en ergens ook wat kruidigs zorgt voor ontspanning en geeft rust. Deze douchegel gebruik ik daarom ook altijd voordat ik ga slapen en ik wordt er zo lekker doezelig van. Sinds kort gebruik ik het ook voor Senna, voor hem werkt het ook perfect. Naast het rustgevende effect verzorgt het mijn huid goed en voelt mijn huid na het douchen zacht aan. Zelf heb ik een gevoelige huid en kan mijn huid nogal heftig reageren op andere douchegels. Bij Weleda zit ik eigenlijk altijd goed!

weleda ontspanningsdouche

Weleda Lavendel Ontspanningsdouche

Je raadt het vast en zeker al:deze Weleda ontspanningsdouche kan ik absoluut aanraden. Zeker voor als je last hebt van een gevoelige huid, maar ook als je op zoek bent naar een product voor onder de douche welke voor ontspanning zorgt! Kortom deze douchegel vind ik echt geweldig! Weleda heeft nog vijf andere geuren in het assortiment: Citrus, granaatappel, duindoorn en wilde rozen. Vooral de Citrus ben ik gek op in de zomer omdat deze zorgt voor een heerlijk verfrissend effect.

Weleda Lavendel Ontspanningsdouche is te koop bij onder andere De Tuinen en kost € 7,99 voor een tube van 200 ml.

Ken jij de douchecremes van Weleda?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee aan de Scentchips winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

 

 

Reacties

 • Luuke

  Klinkt heel fijn! Weleda lijkt me een heel fijn merk!

 • Michaela

  Ik gebruik momenteel ook een lavendel geurige douchegel, heerlijk in de ochtend!

 • Kissyfur

  Weleda vind ik een fijn merk maar lavendel laat ik even voorbijgaan

 • Fashionadvies

  ziet er echt heel fijn uit, is ook een goed merk weleda!

 • Blognroller

  Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet zo bekend ben met dit merk, maar het klinkt heel goed! Wat ben je trouwens een prachtig meisje (foto in je rechterbalkje)! Liefs

 • Cindy

  Ik hou van lavendel, het staat in mijn tuin (lavendelplanten) en in mijn badkuip (lavendel-badolie) en in mijn douche ook! Ik word er heerlijk ontspannen van, heb ook geurkaarsjes in lavendelgeur.. Doet me altijd denken aan onze vakanties vroeger in Frankrijk

 • Rowan - Rebels maar Romantisch

  Klinkt lekker! Lavendel heb ik nooit onder de douche, dus ben benieuwd. 🙂

 • Nicool

  Ik ken de douchecremes van Weleda niet, klinkt wel goed. Ik heb ooit een dagcrème gehad waar ik absoluut niet tevreden over was..

 • I scream beauty

  Klinkt op zich wel fijn, alleen hou ik echt niet van de geur van lavendel.

 • Esmée

  Klinkt heel erg goed, mijn huid is nogal gevoelig dus het zou goed uitkomen. x

 • De Dotties

  Hmm klinkt echt heel erg fijn! Lavendel vind ik al een enorm fijne en frisse geur!

 • Allissa

  Klinkt erg goed! Ik vind Weleda altijd wel erg fijn (:

 • Jhemyla

  Ik moet zeggen dat ik Lavendel echt geen fijne geur vind.

 • Melanie

  Leuk review! Ik ben zelf geen groot fan van producten met lavendel, vind het altijd net wat te sterk ruiken. Maar dit is zeker de moeite waard om een keertje te proberen 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.