Senna zijn favoriete producten (en die van mama!)
21 nov 2013 Beauty Lichaamsverzorging 21

Senna zijn favoriete producten (en die van mama!)

Een aantal van de favoriete producten die wij voor Senna gebruiken vind ik zelf ook heel fijn om te gebruiken. Ik laat ze graag aan je zien!Zwitsal zinkzalf

Zinkzalf

Zinkzalf is een zalf waar je zo veel kanten mee op kan. Het is vooral bekend om voor baby’s te gebruiken tegen luieruitslag. Maar wist je ook dat je het kan gebruiken tegen puistjes en bijvoorbeeld een koortslip? Zelf gebruik ik zinkzalf als ik (licht) eczeem voel opkomen.

Weleda Calendula bodycreme

Weleda Calendula

Weleda is absoluut een van mijn favoriete merken. Hoe kan het dan ook anders dan dat Senna dit merk ook in zijn eigen “stash” heeft. In de winter als smeer ik Senna lekker met deze creme in na het badderen. Hij ruikt dan zo ontzettend lekker naar deze creme! Zelf gebruik ik deze creme ook. Senna heeft een tube op zijn kamer en mama heeft een tube in haar tas. Zelf gebruik ik het als handcreme, maar ook in de winter als ik last heb van een droge huid. In de zomer heb ik een tijd last gehad van jeuk op armen en benen. Calendula werkt verzachtend tegen jeuk, deze gebruikte ik toen ook veel! (eerder schreef ik een review over deze bodycreme *klik*)

Zwitsal slaap zacht

Zwitsal slaap zacht

Moeders opgelet. Ik heb de perfecte tip voor als kindjes niet willen slapen. Zwitsal Slaap Zacht werkt echt perfect om kindjes lekker zacht en doezelig te maken. Daarnaast zorgt het ervoor dat ze heel lang lief en rustig gaan slapen. Ik spreek uit ervaring en merk dat als Senna een badje heeft gehad met deze douchegel hij perfect slaapt. Ik hoor hetzelfde resultaat ook van andere moeders. Zelf vind ik het ook lekker om met deze douchegel te douchen. Lekker een beetje in de douchepuff en schuimen maar.

Favorieten

Zo zie je maar weer, de producten voor je kindje werken ook prima voor moeders 😀

Ken jij deze producten al?

xoxo Saskia

Doe jij al mee aan de winactie waarmee je een bodybutter kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Chahrazad

  Zwitsal producten zijn zo fijn! <3

 • Hester

  Ik wist niet dat zinkzalf ook voor eczeem gebruikt kon worden maar dat ga ik zeker eens proberen! Goede tip.

 • Iris - The Beauty Magazine

  Oh heerlijk! Stiekem ben ik helemaal weg van deze producten!

 • Beautydagboek

  Zwitsal ruikt altijd heerlijk, maar ik ben er zelf niet zo’n fan van omdat er nogal harde reinigers inzitten 😉 Maar wel fijn dat het voor jou en Senna goed werkt!

  • Saskia Hardeman

   Klopt indd wij wisselen daarom ook veel af met weleda. Ik merkte ook dat Zwitsal zo “ingeburgerd” is dat ik mij later pas realiseerde van de agressieve ingrediënten die erin zitten.

 • Sheelagh

  Zwitsal is te gek. Ik heb geen kinderen maar koop af en toe wat voor mezelf 🙂

 • Elke

  Oohh ik hou van Zwitsal! Heb altijd een tube in mijn tas zitten♥

 • Vanessa

  Zwitsal ruikt heerlijk!

 • Natasja

  Senna heeft een goede smaak! 🙂

 • Isabel Cristina

  Ik hou van Zwitsal! Ik gebruik zelf de slaap zacht olie, zo fijn!

 • Whitney

  Zwitsal ruikt ook zo lekker! Heb voor nu voornamelijk producten van Neutral en Johnson & Johnson cadeau gekregen. Weet nog niet hoe de baby erop gaat reageren maar zal denk ik ook wel Zwitsal gaan gebruiken.

 • martina

  zwitsal ruikt heerlijk, maar jammer van de ingrediënten inderdaad!

 • Deborah

  Zwitsal! <3 Die geur is zó enorm lekker!

 • Marianne

  Ah Zwitsal, blijft lekker!

 • Kimberly

  Die slaap zacht is zo ontzettend lekker! Die staat standaard naast mijn bed, tenminste de bodylotion haha

 • Kirsty

  Wat een leuk artikel! Zo zie je maar dat producten niet per se voor één doelgroep werkt, maar ook best voor een andere. Een grappig voorbeeld hiervan is dat ik babyshampoo gebruik om mijn kwasten mee te reinigen, maar vriendlief gebruikt dezelfde babyshampoo maar wat graag onder de douche.

 • me

  Net vanmiddag wat voor mezelf gekocht (wasmousse, wasgel en zeepjes (maak ik vloeibare handzeep van), kreeg er ook nog een leuke toilettas bij. :), actie bij het Kruidvat deze week.

 • Anoeska

  Wat leuk! De zinkzalf en Slaap Zacht heb ik zelf ook, heerlijke producten. 🙂

 • Allissa

  Zwitsaaaaal! Goddelijk!

 • Loes

  Ohh ja zwitsal is lekker! Die calendulacreme lijkt me ook fijn zeg, ik heb vooral hele droge onderbenen en daar lijkt ie me wel geschikt voor. Ik ga eens kijken!

 • Michaela

  Ik wil nog steeds de parfum van Zwitsal, zo een heerlijke geur!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.