Review: Nivea Pure & Natural Reinigingsmelk en Tonic
10 jan 2014 Beauty Gezichtsverzorging 16

Review: Nivea Pure & Natural Reinigingsmelk en Tonic

Producten met natuurlijke ingrediënten zijn helemaal hip tegenwoordig. Andrelon sprong er al op in door met een natuurlijke haarlijn te komen en Nivea haakt aan met een gezichtverzorgingslijn genaamd : Nivea Pure & Natural. Ontzettend benieuwd was ik naar de producten en ik review vandaag voor jullie de reinigingsmelk en tonic, lees je mee?

Nivea Pure & Natural

Mijn huid maakt vaak wissende periodes door. Heb ik een tijd gehad dat er geen pukkeltje of vlekje te bekennen was, is nu de tijd aangebroken dat ik last heb van plekjes en kleine bultjes. Het is gelukkig niet heel ernstig (zoals de acne die ik zo nu en dan heb), ik kan het wel wat verbloemen met concealer, maar toch stoor ik mij eraan. Zelf denk ik dat het te maken heeft met reinigingsproducten die ik gebruik. Als ik toch lees wat daar allemaal niet in zit word ik al helemaal niet goed. Ik heb gewoon een gevoelige huid en heb daar de juist aangepaste producten voor nodig. Een van de redenen waarom ik dol ben op Weleda. Weleda is een van de weinige producten waar mijn huid niet slecht op reageert. Toch ben ik altijd nieuwsgierig naar andere producten. Zoals nu dus de Nivea Pure & Natural. Zou deze reinigingsmelk en tonic mijn gevoelige huid in toom houden?

Nivea Pure & Natural

Nivea Pure & Natural

De pure & Natural lijn bestaat uit verschillende producten waaronder onder andere bodylotion, handcreme, body creme, deodorant en gezichtsproducten, waaronder deze reinigingsmelk en tonic. De producten bestaan 95% uit natuurlijke ingredienten. De producten bestaan uit biologische ingredienten waaronder Argan Olie en Aloe Vera. Argan Olie dringt tot diep in de huid door waardoor de voedingswaarde naar de cellen wordt gestimuleerd. Hierdoor stimuleert Arganolie een gezonde celvernieling. Aloe vera staat bekend om haar verzachtende en hydraterende verzorging. Zowel de reinigingsmelk als tonic zijn geschikt voor elk huidtype.

Nivea Pure & Natural reinigingsmelk

Reinigingsmelk

Als eerste laat ik jullie de reinigingsmelk zien, deze fles bevat 200 ml. De verpakking is zoals we van Nivea gewend zijn. Toch vind ik het op de een of andere manier wel een heel rustgevende en “clean” uitstraling hebben wat waarschijnlijk ook de bedoeling was. Zelf zegt Nivea over dit product:” De milde Pure & Natural Reinigingsmelk met Bio Argan Olie en Bio Aloe Vera reinigt en verwijdert make-up mild en effectief en geeft de huid direct een zichtbaar gezonde uitstraling.

Nivea Pure & Natural tonic

Tonic

De tonic zit in een doorzichtige fles van 200 ml. Ook deze verpakking vind ik een “clean” uitstraling hebben. Nivea zelf zegt over dit product:”De milde Pure & Natural Tonic met Bio Argan Olie en Bio Aloe Vera zuivert, verkwikt en geeft de huid direct een zichtbaar gezonde uitstraling.

Gebruik

Zelf heb ik de producten een aantal weken in gebruik. Beide producten gebruik ik in zowel de ochtend als in de avond. Eerst breng ik de reinigingsmelk masserend aan om deze vervolgens te verwijderen met de tonic.

Nivea Pure & Natural

Conclusie

De geur van beide producten vind ik lekker fris en ook rustgevend, gewoon een lekkere milde geur! Alleen daarom vind ik de producten al erg fijn in gebruik. De reiniginsmelk heeft een zachte romige structuur en voelt erg prettig aan op de huid. Daarnaast maakt het mijn huid goed schoon. De tonic voelt ook prettig aan en prikt niet. Ook deze reinigt mijn huid goed. Mijn gezicht lijkt erg goed op deze producten te reageren. Ja ik ben heel tevreden! In vergelijking met de producten van Weleda zijn de producten ook goedkoper. Toch zou ik Nivea niet aanraden als je een voorkeur hebt voor natuurlijke ingredienten. De producten bestaan namelijk, zoals Nivea zelf ook aangeeft, voor 95 % aan natuurlijke ingredienten. Dat de producten Arganolie bevatten vind ik wel weer een groot voordeel aangezien Arganolie ook bekend staat om het tegengaan van Acne. Of ik het opnieuw zou kopen? Ja!

Heb jij al een product gebruikt uit de Pure & Natural lijn van Nivea?

xoxo Saskia

Doe jij al mee aan de Scentchips winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

Reacties

 • Anouk

  Deze lijn van Nivea ken ik niet maar spreekt me wel erg aan. Fijne review.

 • Kirsty

  Klinkt wel heel goed! Ik merk zelf ook dat vooral verkeerde reinigingsproducten mijn huid heel snel van slag kunnen maken.

 • Iris - TBM

  Ik ken deze ook nog niet, maar Nivea is altijd heerlijk!

 • Tjuly

  Deze gebruik ik nu ook een tijdje, mijn huid reageerd hier ook goed op!

 • Gwen

  Ik heb dus de tonic en vind hem echt heerlijk! Ik gebruik hem ’s avonds op een watje en mijn gezicht voelt daarna zo lekker fris 🙂

 • Jewelyz

  Fijne review! Ik gebruik de make-up remover van Nivea (de melkachtige variant, niet de olie) en die is erg prettig!

 • Mayara

  Ik heb deze nog nooit geprobeerd maar als mijn huidige op is ga ik deze proberen. Ik heb de laatste tijden veel last van onzuiverheden en dan komt Arganolie goed van pas.

 • fashionadvies

  lijken me erg goed en fijn, hou het in mijn gedachten om het ook te proberen ;)!

 • Mandy

  Lijkt me heel fijn. Deze ga ik zeker een keer proberen.

 • Kiss & Make-up

  Ik heb deze een tijdje gebruikt, en ze waren best oke. Niet meer en niet minder 🙂

 • Geertje

  Ik gebruik ze ook! Niet zo zeer omdat het natuurlijke producten zijn, maar meer omdat ik ze graag wilde proberen. Ik gebruik veel producten van NIvea. Zijn heel erg fijn voor mijn huid!

 • Joyce

  Zelf gebruik ik op dit moment hele fijne reinigingsproducten van Sabon. Een hele tijd heb ik ook producten van Nivea gebruikt om mijn huid mee te reinigen. Vond ik prima, maar was er niet heel enthousiast over 🙂

 • Kimberly

  Ik wil ze nog wel een keer proberen maar ben altijd bang dat mijn huid er niet tegen kan haha! Ik gebruik op dit moment de producten van Hannah en ben daar ontzettend enthousiast over!

 • Luuke

  Hmm… ik wil er denk ik zeker een proberen!

 • Jhemyla

  IK wil heel erg graag de Tonic van deze lijn hebben.

 • Nicool

  Deze gebruik ik ook al tijden, zo fijn!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.