Essence Superheroes Nail Polish Remover
14 jan 2014 Beauty Nagels 30

Essence Superheroes Nail Polish Remover

De allereerste keer dat ik deze nail polish remover in de schappen zag, had ik er weinig oog voor en liet deze staan. Afgezien van de glitters leek het mij niet bijzonder, en ik heb al zo veel nagellak remover. Totdat ik een, twee, drie blogjes las waarin er zo positief werd gesproken over deze remover! Tjah toen ging ik ook overstag en vandaag vertel ik je wat er zo fijn is aan deze remover. Klik verder en lees mee!Essence Nail Polish removerVerpakking

Ondanks dat ik niet gelijk geintresseerd was, vind ik de flesjes er wel ontzettend schattig uitzien. Roze en glitters, beter kan bijna niet. In het flesje valt gelijk de structuur op. Deze is niet waterig zoals we kennen van remover, maar deze is in gelvorm.

Essence Nail Polish remover

Essence Nail Polish Remover

Zelf zegt Essence over deze nail polish remover: “(re)move it! de innovatieve geltextuur verwijdert zelfs de meest intensieve kleuren en decoraties in een handomdraai zonder restjes achter te laten. de remover ziet er gaaf uit dankzij de zilveren micropartikels – 1, 2, 3 onzichtbaar! verkrijgbaar in 01 fantastic girl.”

Essence Nail Polish remover

Ingrediënten

Nog even een kijkje in de ingrediënten, niet heel erg bijzonder voor een nagellakremover. Aceton aanwezig.

Essence Nail Polish remover

Substantie

De substantie is zoals ik al vertelde gelachtig en voorzien van glitters. Erg leuk bedacht. De gel structuur werkt wel heel prettig omdat het niet alle kanten oploopt en daardoor makkelijk te doseren is.

Essence Nail Polish remover

Test!

En dan de test. De reden dat ik deze remover toch heb gekocht is omdat ik heb gelezen dat deze uitstekend makkelijk glitternagellak zal verwijderen. Laat ik nou net dol zijn op glitters en deze regelmatig dragen. En ja ik moet zeggen dat het verwijderen vrij makkelijk gaat. Je veegt het er niet meteen af maar het gaat wel sneller. Nog beter is om eerst elke nagel te voorzien van een drupje gel even uitsmeren met een wattenschijfje en daarna met een wattenschijfje met remover verwijderen. Jep gaat goed!Essence Nail Polish remover

Conclusie

Verwacht niet dat je in een veeg je glitterlak van je nagels haalt, maar het gaat wel een stuk sneller! Zeker op de manier die ik eerder beschreef. Ik kan het dus zeker aanraden om snel naar het Kruidvat te rennen en nog een flesje te halen. Het is namelijk een limited edition dus tijdelijk. Slim van Essence een gelnagellak remover! Van de glitters in de remover heb ik zelf geen last omdat ik natuurlijk zelf al glitterlak verwijder blijven er altijd wel wat glittertjes achter, gewoon even handen wassen en weg glitters. Nog een groot pluspunt vind ik de geur! Niet zo’n vieze chemische geur maar een lekker fruitig geurtje, perfect! Deze remover zal ik zelf voornamelijk gaan gebruiken voor het verwijderen van glitternagellak.

Superheroes nail polish remover is tijdelijk te koop bij het kruidvat en kost € 1,99 voor een flesje van 150 ml.

Wat vind jij van de Superheroes collectie?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Anouk

  Ik moet dus echt even langs de kruidvat! Ben benieuwd naar de structuur van de remover

 • Beautydagboek

  Bedankt voor de tip! Ik ga deze zeker even halen.

 • Nicole

  Het is alweer lang geleden dat ik zoiets voor mezelf kocht. Heb lang gelnagels gehad en sinds ik zwanger ben helemaal niks meer met mn nagels gedaan. Al zijn ze nu wel enorm hard, dank u hormonen!
  Mag mezelf komende donderdag beetje verwennen dus denk dat ik mezelf ook met dit product verwen, meteen weer een excuus om een nieuw nagellakje te kopen 😉

 • Sophie

  Wat een fijne review; ik hoor veel gemengde reacties hierover. Ik draag nauwelijks glitterlak omdat het eraf halen zo’n rotwerk ik terwijl ik het juist zo leuk vind! Wellicht dus snel eventjes langs gaan 🙂

 • Esmée

  Klinkt ontzettend fijn, vooral omdat hij glitternagellak wat sneller verwijderd. x

 • Judith

  Het is inderdaad precies zoals jij zegt. Niet een wondermiddel voor glitternagellak, maar toch gaat het een stuk makkelijker dan bij de meeste removers! Misschien haal ik er nog eentje bij 😉

 • Linda

  Ik kende ze nog niet, wel heel fijn dat ze glitter nagellak makkelijk verwijderen! Dat is best vaak een gedoe 😉

 • Melissa

  Klinkt goed! Deze collectie is bij mij helaas nog niet te koop, maar ik ga hem zeker kopen wanneer hij arriveert 🙂
  x

 • Kim

  Klinkt toch wel fijn, had er niet zoveel van verwacht!

 • Rachel Kromdijk

  wauw werkt dus goed had ik niet verwacht super! liefs x

 • Geertje

  Fijne tip… Ga hem zeker halen. Vind dat echt zo’n ramp, glitternagellak eraf halen!

 • Nicool

  Wat grappig dat het een gelsubstantie is, dat heb ik nog nooit eerder gezien.

 • Jennifer

  Wat een grappige verpakking voor een nagellak remover. Is weer wat anders dan die witte flesjes die ik in mijn tienerjaren had.

 • glossiequeen

  Zo leuk lijkt mij deze! Ik lees er al veel dingetjes over!

 • Lisa's Beautybabbels

  Ik heb ‘m ook en vind ‘m ook echt fijn, en zo leuk met dat glitter!

 • Manon

  Ik wil deze ook nog een keer proberen, lijkt mij super fijn

 • Nicky

  Ik draag zelden glitternagellakken omdat het verwijderen ervan zo moeilijk gaat. Ik ben wel benieuwd naar deze remover, denk dat ik het ga uitproberen.

 • Kirsty

  Wat fijn dat hij zo goed werkt bij glitterlak!

 • nikita

  Ik vind de glittertjes erin echt leuk heb ik nog nooit gezien bij een nail polish remover 🙂

 • Deb

  Ik heb deze ook en het verwijderen van glitterlak gaat inderdaad ietsje makkelijker, maar niet zo makkelijk als ik op een aantal blogs gelezen had.. ik ben dan ook niet super onder de indruk, maar ik vind het geurtje dat achterblijft op je nagels na gebruik van deze remover wel erg lekker. Ik vind het ook grappig dat deze remover op gel basis is. Dat heb ik nog niet eerder gezien.

  • Saskia Hardeman

   Klopt hoor, op sommige blogs las ik inderdaad dat het ontzettend makkelijk ging. Bij mij was dit ook niet zo, alleen gemakkelijker.

 • DQ

  Ziet er heel leuk uit, maar ik verwachtte er zelf neit te veel van. Toch fijn dat ‘ie goed werkt bij glitternagellak! X

 • Savannah

  Oeh ik ga ‘m zeker halen want ik houd echt van glitternagellak!

 • Kim

  Oehh handig! Glitternagellak weghalen met standaard remover is niet te doen.

 • Mattania

  Ik wil dit product echt heel graag proberen! Ik denk dat ik dan meteen een paar aanschaf omdat ik dus best vaak glitter lak draag ^^

 • Whitney

  Moet dus snel langs kruidvat. Ga vanmiddag maar even aam de wandel 🙂 ben ook gek op glitter nagellak.

 • Luuke

  Lijkt me heel fijn! Ik denk dat ik hem ook ga halen!

 • Bianca

  Klinkt goed en het ziet er ook nog leuk uit! Fijne review!

 • Mariska

  Zoveel goede reviews hierover gelezen, maar iets houd me tegen om het te kopen. Oeps 🙁

 • Julia...

  toch maar eens kijken in de winkel…

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.