Nieuw! Essence Liquid Lipsticks
25 aug 2015 Beauty Make up 18

Nieuw! Essence Liquid Lipsticks

Toen ik vorige week even naar het Kruidvat ging om spenen voor Sophia te kopen kwam ik heel toevallig langs de Essence schappen. Helemaal leuk vond ik het toen ik zag dat er nieuwe producten in de schappen lagen! Vooral deze liquid lipsticks spraken mij aan en ik nam er een paar mee naar huis. Ik heb ze getest en vertel vandaag wat ik er van vind!

Productinformatie

Essence vertelt zelf over dit product: “2 in1. de innovatieve formule van de liquid lipsticks combineert twee favoriete effecten: de dekking van een lippenstift en de glans van een gloss. De verpakking benadrukt het idee: een lipgloss met het praktische borsteltje, verpakt in de vorm van een lippenstift. Amazing!”

Essence Liquid Lipsticks

Verpakking

De verpakking vind ik ontzettend leuk vormgegeven. De verpakking is transparant en daarin lijkt een lipstick te zitten. De verpakking doet mij overigens denken aan de verpakkingen van Dior Addict Fluid Stick.

Essence Liquid Lipsticks

Applicator

De sponsapplicator loopt aan de bovenkant rond af en is aan de zijkanten plat. Met het platte gedeelte kan je makkelijk de lippen inkleuren, en met het ronde gedeelte kan je fijn werken bij de cupidoboog.

Ik nam twee kleuren mee namelijk Beauty Secret en Peach Party. De eerste is en nude kleur welke mij doet denken aan de gelijknamige lipstick. De tweede is een perzikachtig zomerkleurtje.

Essence Liquid Lipsticks

Swatches

En dan misschien wel het belangrijkste; de swatches! Nou daar kan ik heel duidelijk over zijn, deze zijn namelijk perfect! Met een enkele veeg krijg ik dit resultaat. essence

Sorry voor mijn plakhoofd 😉 Ik heb geprobeerd de lipsticks voor jullie op foto vast te leggen maar wat betreft de kleur kan je beyet naar de swatches kijken. Op bovenstaande foto’s zie je namelijk niet veel verschil. Links is Beauty Secret en rechts is Peach Party.

Essence Liquid Lipstick

Conclusie

Wat een leukerds! Een hele leuke toevoeging aan het assortiment. Je moet wel houden van een glans maar persoonlijk vind ik dit erg leuk. De vormgeving van het product ziet er goed uit en er zijn voldoende kleuren verkrijgbaar (6). Beauty Secret is momenteel mij favoriet, een mooie kleur die past bij elke mooie dagelijkse look!

Deze liquid lipsticks zijn te koop bij het Kruidvat en kosten € 2,59 per stuk.

Wat vind jij van deze liquid lipsticks? Heb jij al een nieuw product van Essence geprobeerd?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • lin mommysworld

  Mooi! Ik hou juist wel een een glans !

 • Channah

  Ik hou zo van budget producten! Ik ben niet zo’n lipgloss drager, maar deze zien er echt mooi uit.

 • beautifulday4makeup

  Ik vind dit meer ogen als een lipgloss dan als een lipstick

 • debby

  Wat een mooie kleuren zeg. Zelf ben ik meer van de matte lipsticks om de reden dat ik ze niet voel zitten op mijn lippen.

 • Vlijtig Liesje

  Ze lijken me zeker het proberen waard! Ze zien er ook echt heel anders uit dan gewone lippenstift. En de prijs vind ik geweldig.

 • Eline

  Wat een leuke tintjes, ze staan je goed!

 • Lifesabout

  I love budget! De kleuren staan je heel mooi, al is het verschil in de kleuren lastig te zien. En dat glimhoofd…strobing is in toch? ; )

 • Renate

  Je ziet inderdaad niet veel verschil in kleur op de full face foto’s, maar wel hele mooie kleuren, staat je ook heel goed!

 • Bente

  Het lijken me fijne producten 🙂 De volgende keer dat ik bij de Kruidvat bent maar eens een kijkje nemen!

 • Sax and the Pretty

  Nou, bij jou gaat dit nog goed. Bij mij smeren deze dingen niet uit zonder strepen en uitlopen. De kleuren zijn in ieder geval heel mooi! x

 • cassandra

  Ik ben niet echt een gloss drager, vind de kleuren overigens wel heel erg mooi!

 • Nina Simplynspecial

  Super mooi! De verpakking is ook tof, een keer wat anders dan anders. Wel is dit product niks voor mij denk ik, omdat het toch teveel op lipgloss lijkt en ik daar geen fan van ben. Hallo plakhaar hihi. Ze staan je wel heel mooi!

 • Bertine

  peach party lijkt wat beter te dekken op die foto, mooi is die!

 • Nadine

  Wat een nette kleurtjes! Ik heb nog nooit zo’n liquid lipstick geprobeerd eigenlijk .. Jammer dat het verschil die wel op de swatches te zien is niet op de full face foto’s te zien is! X

 • Sara

  Wat een leukies! Ik ben zelf niet zo’n fan van de glans, maar ik vind de vormgeving en de kleurtjes wel echt heel erg goed.

 • Melissa

  Ik had ze ook gezien in het schap ja, ziet er goed uit! Denk dat ik nog wel wat kleuren ga kopen 🙂 Al is het alleen maar om even te testen!

 • Donna Luisa

  Ze zien er goed uit! Ben wel benieuwd geworden.

 • Kirsty

  Ik vind de kleurtjes allebei wel heel mooi eigenlijk! Ze staan je goed!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.