Review: Essence Love Letters Palette
1 feb 2014 Beauty Make up 27

Review: Essence Love Letters Palette

Zodra ik las over de nieuwe  spulletjes uit de Love Letters collectie van Essence, wist ik gelijk dat ik het palette wilde en de highliter. Het palette is vandaag het eerst aan de beurt en laat ik graag aan jullie zien!

De mooie pastelkleurtjes in dit palette spraken mij erg aan, ik vind het er zo schattig uitzien. Ik was reuze benieuwd of het ook echt wat zou zijn!

Essence Love Letters Palette

Essence Love Letters Palette

Verpakking

De verpakking is vrij simpel en doorzichtig. De opdruk met hartjes vind ik dan wel weer erg leuk. In het doosje zitten zes kleuren met een lichte shimmer. Ook zit er een spons applicator bij. Ik vraag mij eigenlijk af of er mensen zijn die dit weleens gebruiken? Zelf gebruik ik deze meestal voor de swatches.

Essence Love Letters Palette

Essence Love Letters Palette

Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours

Dit palette heeft de naam 01 Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours gekregen. De namen die Essence toch elke keer weer weet te verzinnen vind ik erg leuk! Op de achterkant van het doosje is een beschrijving te vinden over hoe je de oogschaduw het beste aan kan brengen.

Essence Love Letters Palette

Swatches

En dan natuurlijk het belangrijkste: de swatches! Hmz in eerste instantie was ik niet onderde indruk.Het pigment vond ik niet heel denderend. Nog maar een keer proberen maar dan met een oogschaduwbasis!

Essence love letters

Essence Love Letters

Zo, dit is een stuk beter! Ik heb de oogschaduw basis I love Stage van Essence gebruikt. De kleuren zijn nu echt veel mooier! De foto’s heb ik gemaakt met flits omdat het buiten donker is. Ik kan je vertellen dat de kleuren in het echt nog iets intenser zijn!

Essence Love Letters Palette

Conclusie

Alhoewel ik in eerste instantie niet enthousiast was, ben ik dit nu wel! Ik vind het een mooi palette met schattige pastelkleurtjes. Wel is het echt belangrijk om een goede oogschaduwbasis te gebruiken. Ook vind ik de kleuren meer iets voor het najaar, maar hey geeft niets het is best leuk om af en toe wat lichte kleurtjes te gebruiken! Ik vind het Love Letters Palette erg leuk, en voor die paar euro zeker een aanrader!

Essence Love Letters palette is tijdelijk te koop bij het Kruidvat voor € 3,89

Wat vind jij van dit palette?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • saskia

  Hey Naamgenoot 😉

  Het is inderdaad een mooi palette, ben nu nog nieuwsgieriger naar de highlighter!!

 • Linda

  Inderdaad eeb groot verschil tussen het geleverde sponsje en een kwast. Ik weet wel dat ik ze ‘vroeger’ gebruikte voor ik kennis maakte met de kwasten, er ging een wereld voor mij open haha

  Mooie pastelkleuren, ze passen erg goed bij de nieuwe lente collecties. En lijkt mij ook geschikt voor een dagelijkse look.

  Leuk artikel en mooie foto’s!

 • Geertje

  IK GEBRUIK ZE!!!! Heb niet een hele kwasten set (gebruik ook niet heel vaak oogschaduw) dus zal wel moeten. Hele mooie neutrale lichte kleuren. Lekker zomers!

 • Luuke

  Mooi palette! En zo zie je maar dat oogschaduwbasis soms wel nodig is! 🙂
  Misschien neem ik hem wel mee..

 • Dionne

  Ziet er heel mooi uit!

 • Charlotte

  Schattige pastel kleurtjes 🙂

 • Kirsty

  Wat slim om ze nog met oogschaduwbasis te proberen om het verschil te zien! Met basis zien e er mooi uit!

 • Jana Vmh

  Ik vind de kleurtjes heel leuk 🙂

 • Kimberly

  Ik vind het met oogschaduwbasis een stuk beter eruit zien! Wat een liefje kleurtjes zijn dit zeg 😀

 • Deborah

  Wat een mooi palette! Ik vind de lichtere kleuren wel erg overeenkomen, maar ze zijn tenminste veel beter als de kleuren vorig jaar in de Me & My Ice Cream LE van Essence, die waren zo slecht!

  • Saskia

   Kopt hoor, met flits lijken de lichte kleuren op elkaar, in het echt zie je meer de “echte” kleuren zeg maar.

 • Kissyfur

  Ja leuke palette, zeker voor dat geld. Onze kruitvat loopt hopeloos achter want er ligt nog niks nieuws in de schappen. Alles is leeg en 50% korting. En er komt zoveel moois aan! Deze palette neem ik zeker mee

 • Cindy

  Dat ziet er goed uit, zeker voor dat geld. Gek wat een oogschaduwbasis al wel niet voor verandering kan aanbrengen hè?

 • Katrien

  Ik vind het er ook heel schattig uitzien!

 • Mandy

  Ik vind de kleuren er leuk uitzien. Ik zal ze alleen zelf niet snel gebruiken denk ik.

 • nikita

  Ik heb het ook en ben er tevreden mee =)

 • Esmée

  Wat een mooie kleuren! Het is een schattig palette! x

 • Lotje

  Super leuk palette!

 • Natasja

  Wat een leuke review! Mooie pastel kleurtjes ook! Is helemaal de trend van aankomende lente!

 • Nicool

  Waaauw mooi, mooier dan ik dacht als ik alleen het palette zo op de foto zie! Maar dan wel met een basis idd!

 • Lisanne

  Ziet er toch wel erg mooi uit! Ik ben wel altijd benieuwd hoe het uiteindelijk werkt op de oogleden en bij het blenden. Soms vallen de kleuren dan ineens weer weg…

 • OnlineBeautyMagazine

  Zelf sla ik dit palette over aangezien ik niet zo van dat soort kleurtjes als oogschaduw hou. Toen ik in de DM was, heb ik wel het notitieboekje meegenomen die ideaal is om aantekeningen in te maken voor je blog!

 • Michaela

  Ik vind het wel een schattig palette voor de lente!

 • De Dotties

  Ik heb hem zelf ook maar ben er eigenlijk helemaal niet zo tevreden mee. Liefs

 • Jenny

  Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe collectie, dus deze reviews zijn welkom 🙂

 • Rosanne

  Lijkt me een heel fijn palette.
  Alleen jammer dat de pigmentatie alleen goed is met een oogschaduw basis.
  liefs x

 • Kayleigh

  Dit lijkt me best een fijn palette!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.