Essie Lente Collectie 2016 (Lounge Lover)
7 apr 2016 Beauty Nagels 22

Essie Lente Collectie 2016 (Lounge Lover)

Dat ik dol ben op de lente hoef ik natuurlijk niet meer te vertellen. En hoe fijn is het om tussen al die zonnestralen en prachtige lentejurken door ook nog eens prachtige nagellak te dragen. Ik werd in ieder geval al heel blij van de nieuwe lente collectie van Essie. Vandaag laat ik alle vijf de kleuren met bijbehorende swatches uit de Essie Lente Collectie 2016 heel graag aan je zien!

Essie Lounge Lover

Essie Lente Collectie 2016

Tadaa, daar zijn ze dan; de Essie Lente Collectie 2016 genaamd Lounge Lover. Ik vind het een hele diverse collectie dit keer. Van hele lichte naar een hele donkere kleur. Maar wel weer kleuren waar ik zelf van houd en die ik mijzelf graag zie dragen. Opvallend vind ik overigens de blauwe en donkergroene kleur, in eerste instantie leken mij dit echte najaar kleuren, dus ik was heel erg benieuwd! Ik ga dan ook maar direct beginnen met het laten zien van de swatches.

Essie Shades On

Shades On

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit mijn favoriete kleur is. De kleur doet mij denken aan lavendel en is ook nog eens heel vrolijk. Ik draag twee laagjes van deze lak en de dekking is prima.

Essie Lounge Lover

Lounge Lover

Dé perfecte tint voor de lente: Lounge Lover. Een beetje koraal en ook weer roze, maar vooral een heel fris en vrolijk kleurtje. Dekt in twee lagen.

Essie High Class Affair

High Class Affair

Persoonlijk is deze kleur voor mij de minst mooie. Het kan ook aan mijn huidskleur passen, maar het is het gewoon net niet. Dekt in twee lagen.

Essie Off Tropic

Off Tropic

Een kleur waar ik gek op ben maar welke ik niet helemaal had verwacht in een lente collectie. Het zou namelijk ook wel een hele mooie kleur donker groen zijn voor in de winter. Hoe dan ook vind ik de kleur heel erg mooi en is deze dekkend in twee lagen.

Essie Pool Side Service

Pool Side Service

Tot slot een kleur waarvan ik niet veel verwachtte maar wat ik toch wel een heel gave kleur vind en die ik zeker vaker zal gaan dragen. Mooi helder blauw welke nog mooier zal staan wanneer de zon schijnt. Ook deze dekt in twee lagen.

Essie Lounge Lover

Essie Lounge Lover

Een collectie die ik zeker vaker zal gaan dragen. De lichte kleur genaamd High Class Affair is zelf geen favoriet van mij maar de rest zeker wel! Vooral Shades on is voor mij de perfecte kleur in de lente. Laat de zon maar komen!

Welke kleur is jouw favoriet?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review

Reacties

 • Sandra

  Pool Side Service vind ik de mooiste! Wát een gave kleur zeg. Eigenlijk vind ik ze allemaal wel heel gaaf, hihi. Ik heb nog nooit een lakje van Essie gehad, whoeps. Moet daar toch maar verandering in gaan brengen!

 • simpel, met een snufje liefde

  Mooie kleurtjes! Ik vind die koraalrode erg mooi.

 • Amy

  Oh wauw wat een mooie kleurtjes weer! Doet Essie altijd enorm goed 🙂 Pool side service en Shade on zijn mijn favorieten.

 • Lisanne

  Ik vind alle kleurtjes wel mooi. Alleen die groene vind ik eerlijk gezegd meer voor de kerst. Met zijn dennenkleur kerstboom groen vind ik hem niet in de lente collectie passen. Desondanks is die wel prachtig van kleur. Fijne dag vandaag liefs lisanne

 • demallemolenmoeder

  Ik zag die paarse al voorbij komen op Instagram. Dat is samen met Lounge Lover mijn favoriet. De groene kleur vind ik ook erg mooi maar meer voor de herfst of winterperiode.

 • MARIJKE

  Lounge lover is mijn favoriet. Erg mooi!

 • Iris

  De groene is erg mooi, van de roze, blauwe en paarse word ik ook hebberig 🙂 . De lichte kleur is niet helemaal mijn ding, misschien als mijn handen wat bruiner zijn.

 • Carlijn

  Jaaa deze collectie is zo mooi! Zo lekker divers ook. Ik vind Pool Side Service geweldig, heb geen enkel kleurtje in mijn verzameling dat hierbij in de buurt komt. Ga ik zeker kopen als ik die tegenkom.

 • Wilmaaa

  Leuke kleurtjes 🙂 Zelf ben ik erg voor nude-kleuren..

 • Lindsey Beljaars

  Mooie kleurtjes, vooral Lounge Lover vind ik prachtig!

 • Nesrin

  Prachtige lakjes en ik vind Lounge Lover wel heel erg mooi. Mooi gelakt Saskia, dit doe ik je niet na.

 • ByLeen

  Mooie kleurtjes zeg word ik echt vrolijk van!
  Ik vind vooral de lounge lover erg mooi 🙂

 • Hanna

  Hele gave kleuren. Zowel beide tinten roze, maar die Off Tropic vind ik ook echt heel mooi. Die gaat op m’n mensenlijstje.

 • Marjon

  Wat een gave kleurtjes. Vooral de nude/beige kleurtjes vind ik erg mooi. Liefs Marjon

 • Mathiske's mama blog

  Wat een frisse kleurtjes. Ik denk dat mijn favoriet de lounge lover of de pool side service word

 • Bertine

  mooie kleurtjes! die blauwe is eens wat anders, tof!

 • Myrthe | ConLamore.nl

  Wat een mooie lakjes! Prachtige foto’s ook!! Welke camera gebruik je ?

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel, ik was een beetje onzeker over de foto’s omdat het licht zo slecht was. Ik gebruik de Canon 1200D met de 50mm lens.

 • Melike

  Echt super mooie kleuren! Ik vind ze echt allemaal mooi! Ook echt mooie foto’s. Ik snap wel wat je bedoelt met de highclass maar ik zou hem toch wel even willen proberen;)

 • beautifulday4makeup

  Shades on lijkt mij echt heel erg mooi

 • MetMirjam

  Wat een gave kleurtjes! Lounge Lover en Pool Side Service zijn denk ik mijn favorieten.

 • Conny

  Woow te gekke winactie! Wat een super mooie nagellakjes!
  Mijn favoriet is Lounge Lover! Wat een frisse en vrolijke kleur!!
  Duimen!!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.