Win de Essie lente collectie!
8 apr 2016 Beauty Nagels 37

Win de Essie lente collectie!

Omdat ik vind dat moeders ook goed voor zichzelf moeten zorgen in plaats van alleen voor de kinderen, vind ik het super leuk om een winactie te hebben speciaal gericht op alle moeders (en de niet mama’s mogen uiteraard ook mee doen)! Ik mag namelijk aan een van jullie een setje met vijf nagellakjes van Essie weggeven! Lees snel verder voor de voorwaarden!

Gisteren plaatste ik al een review van de super leuke lente collectie van Essie genaamd Lounge Lover. Ik vertelde al heel enthousiast te zijn over de mooie kleuren, en aan jullie reacties te lezen waren jullie dit ook! Extra leuk dus dat ik ook een winactie met dit mooie (en een van mijn favoriete) merk mag doen!

Mocht je de review van de Essie lente collectie 2016 terug willen bekijken kan je dit simpel doen door op de link te klikken. En als je mee wil doen met de winactie lees dan snel verder voor de voorwaarden!

Essie Lounge Lover

Winactie

Een van jullie mag zelf gaan ervaren hoe mooi de lente collectie van Essie is. Ik mag namelijk een setje met vijf kleuren weggeven! Hieronder lees je wat je hiervoor mag doen:

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat op Facebook een bericht achter dat je meedoet
 • Het is niet verplicht maar ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin voor een extra winkans

Deze winactie loopt tot en met zondag 17 april 2016 De winnaar krijgt maandag 18 april per mail bericht. Graag binnen 48 uur reageren, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen.

Eerdere winactie #fabulouswinweek

Neem ook een kijkje bij mijn andere winacties!

Win een Italtrike Driewieler in een kleur naar keuze

Win een Koeka Elba deken naar keuze

Win een tube Naïf zonnebrandcréme

Win een Ouch Box!

fabulouswinweek

En natuurlijk staat er bij Tamara ook weer een onwijs leuke winactie klaar! Bij haar kan je vandaag namelijk een Jollein gebreide deken en knuffel naar keuze winnen! Super leuk weer dus neem snel een kijkje bij Tamara voor de voorwaarden.

Eerdere winacties van Tamara:

Win een Stokke Triptrap stoel

Win een fietstoeltje

Win een Batavus Kinderfiets

Win een gebreide poef

Veel succes allemaal!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Nicole

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee 🙂

 • Mara

  prachtige kleuren, en wat een fijne actie en wat een lief gebaar.. ik doe graag mee…

 • MetMirjam

  Ik heb je review van gisteren helemaal gemist! Maar ik ben dol op Essie, dus ik doe graaag mee 🙂

 • Judith

  Wow mooie kleuren!! Ik doe mee!

 • Monica

  Wat een leuke winactie. Ik heb dat ook als moeder… je kind staat op nummer 1 en dan vergeet je je zelf wel eens. Ik had graag mee willen doen maar heb geen Facebook. Jammer.

  • Saskia Hardeman

   Mag ook een ander kanaal hoor, geef maar aan welke 🙂

 • Milou

  Helaas heb ik geen Facebook meer. Maar ik doe graag mee voor mijn zus! Ze is gek op nagellak en zou haar hier heel graag mee willen verrassen!

 • Lisanne

  Ik vind het een prachtige collectie maar wegens mijn werk draag ik bijna geen nagellak. Ik heb getwijfeld of ik mee zal doen ja of nee, maar ik pas toch maar wel. Ik vind dat een dame dit verdiend die wekelijks gelakte nageltjes heeft. Helaas ben ik dat niet. Dus Ladies, succes met deze winactie. Liefs Lisanne

 • Chantalle

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, heb alle stappen gedaan.

 • Rosanne

  Wat een toffe winactie!
  Doe zelf maar niet mee want ik won tijdens de vorige fabulous winweek al zo’n prachtig pakket haha 🙂

  • Saskia Hardeman

   Je mag gewoon meedoen hoor Rosanne!!

 • Manon

  Hele mooie lakken. Ik heb alleen pas mijn lakken stash opgeruimd dus ik gun liever iemand anders die het meer gebruikt

 • Iris

  Ja, deze nagellak addict doet graag mee 😉 . Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het bericht geliked op FB.

 • Sharon

  Wauw wat een geweldige actie ook voor niet moeders! Top kleuren!!

 • Bertina

  Wat een leuke winactie, ik zou heel graag in het bezit willen komen van Essie nagellakjes.
  Ik heb je FB geliked en ook het berichtje met een reactie dat ik mee wil doen.
  Ik volgende je al op bloglovin en ik heb ook daarop heb ik het berichtje gedeeld.
  Nu duimen maar!

 • Hanna

  Gaaf! Na je review stond er al wat op m’n verlanglijstje. Ik zal het Fb bericht liken.

 • Inge

  Met dit fleurige Essie -nagellakset
  beleef ik veel lakpret!

 • Tamara TS

  Leuke kleurtjes, vooral de groene en de nude! Natuurlijk weer meegedaan!

 • Hilda

  Ahhhwww, geen facebook account. Jammer. Mijn nageltjes staan namelijk te springen om verse, frisse lakjes. Ik volg je uiteraard wel op Instagram. Misschien maak ik nog een kans!

  • Saskia Hardeman

   Ja hoor, ik neem je mee 🙂

 • Leonie van Mil

  Leuk, leuk, leuk!! Ik doe mee!!

 • Janine

  Wat een geweldige Winactie Saskia ! Mijn hartje gaat sneller als het gaat om nagellak. Maar al helemaal als het gaat om Essie Nagellak. Love it ! De lente collectie spreekt me heel erg aan. Vooral lila paarse kleur. Is niet zo gek met mijn gekleurde haren. Maar ook de roze en de aparte soort blauw. Ik word razend enthousiast van deze collectie. Essie nagellak is een hele uitgave voor mij, Dus ik heb er nog niet veel en die ik heb, Draag ik bijna altijd. Kwaliteit is top! Hopelijk mag ik dan deze 5 lakjes toevoegen aan mijn nagellak stash. Zou helemaal verrast zijn!

  -Ik volg je via Facebook & reactie achtergelaten. + geliked .
  – Ik volg je op Bloglovin !

  Lieefs

  Janine

 • Anita H.

  Mooie kleurtjes, goed merk. Ik doe mee.

 • Bodil

  Wat een mooie, frisse kleurtjes! Helemaal lenteproof! 😀
  Ik maak graag kans en volg je via Bloglovin’.

 • Sabrina

  Heel jammer dat de winactie via facebook gaat, want dat heb ik namelijk niet. Had het graag willen winnen!

 • Marian

  Dit maakt de lentekriebels in mij los! Volg je op Bloglovin en geeeld met G+, geen Facebook.

 • Jolijn

  Wat een leuke lakjes! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je ook op bloglovin’
  xx Jolijn

 • Anita te Gussinklo

  Wat een prachtige kleurtjes van Essie.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Facebook.

 • Lilian

  Ik hou van nagellak! Ik hoop dat deze aan mij collectie toegevoegd mogen worden! Ik doe graag mee.

 • Simone

  Ik doe mee! 🙂 super leuke lente kleurtjes.

 • Sofie

  Superleuke winactie ! Ik doe graag mee 🙂

 • Saskia

  Ik doe graag mee ! 😀

 • Fleur

  Mooie kleurtjes voor deze zomer

 • Jacoba Lamers

  Ik doe graag mee voor deze moooie lakjes!!! Ik volg je op FB en Bloglovin!

 • Bertine

  hoezo ik loop achter met bloglovin haha! ik doe heel graag mee, wat een geweldige kleuren<3 ik volgde je al op Facebook en ik heb het bericht een like gegeven en gereageerd! ook volgde ik je al op bloglovin;)

 • claudia

  Heel erg leuke kleurtjes want mama en gehandicapte gebruiken net zo goed make-up.

 • Denise Hendrikse-Groffen

  Met 2 dochters zou dit voor heeeel veel meidenmomentjes zorgen!!♡

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.