Essie Zomer 2016 Viva Antigua! (álle zes de kleuren)
29 jul 2016 Beauty Nagels 22

Essie Zomer 2016 Viva Antigua! (álle zes de kleuren)

Als er een merk is met betrekking tot nagellak waar ik gróót fan van ben is het wel het super mooie merk Essie. Altijd als ik het persbericht binnen krijg van dit prachtige merk word ik blij. Want elke keer weer zijn de kleuren mooi en zou ik het liefste nooit meer iets anders dragen. Vandaag laat ik je graag alle zes de lakjes zien van de Essie zomer collectie 2016!

Essie Zomer 2016 Viva Antigua!

Essie Zomer 2016 Viva Antigua!

Essie Zomer 2016 Viva Antigua!

Het eerste dat mij opviel bij deze collectie zijn de diversiteit aan kleuren. Van wit naar zwart en rood tussenin. Super natuurlijk voor een zomercollectie! Alhoewel ik bij zwart trouwens nog heel even mijn vraagtekens had, zelf is dit voor mij meer een winterkleur, ben ik wel onwijs enthousiast! Kijk snel verder naar deze swatches van de Essie zomer collectie 2016 Viva Antigua! (vind je het leuk om nog even de lente collectie te zien: Essie Lounge Lover).

Essie Viva Antigua!

Essie Viva Antigua!

Ik trap af met het kleurtje waarnaar de gehele collectie is vernoemd. Een kleur die iets donkerder is dan de mint kleur die je veel ziet, en waar ook nog eens een subtiele glitter in verwerkt zit. Een van mijn favorieten deze zomer!

Essie Hiking Heels

Essie Hiking Heels

Een kleur waarvan ik in eerste instantie dacht dat het te oranje zou zijn voor mij, maar niets is minder waar! Het is juist een kleur die ik géweldig vind en die eenmaal aangebracht misschien een iets oranje teint heeft maar helemaal niet overheersend. Erg mooi!

Essie Tribal text-styles

Essie Tribal text-styles

Een kleur waarvan ik in het begin van dit artikel vertelde even verbaasd over te zijn voor een zomercollectie maar die mij toch wel weer heeft verrast. Door de glitters is het juist weer een heel stijlvol kleurtje die extra mooi glittert in de zon!

Essie Coconut Cove

Essie Coconut Cove

Wit is extra mooi bij een gebruinde huid, maar ook weer een extra moeilijke kleur. Een witte nagellak moet namelijk niet de dik zijn omdat er dan het typex effect ontstaat. Deze kleur is precies goed. Er lijkt nog iets van een tintje in te zitten wat het witte breekt. Heerlijk kleurtje voor deze zomer.

Essie Loot the Booty

Essie Loot the Booty

Blauw vind ik persoonlijk altijd een lastige kleur. Ik vind blauw namelijk niet altijd mooi voor op de nagels. Maar deze daarentegen durf ik wel perfect te noemen. Een plaatje deze Essie Loot the Booty!

Essie Berried Treasures

Essie Berried Treasures

Ik heb een zwak voor rode tinten. Rood kan wat mij betreft namelijk áltijd en is altijd stijlvol. Deze rode teint heeft een hint bessen verwerkt, echt top.

Essie Zomer 2016 Viva Antigua!

Essie Zomer 2016 Viva Antigua!

Tot zover de prachtige kleuren uit de Essie Zomer collectie 2016 Viva Antigua! Wat vind jij ervan en welke zou jij wel graag willen dragen? Laat het achter in de comments, ik ben heel erg nieuwsgierig!

Deze collectie is onder andere te koop bij Bol.com en kost € 9,99/13,5 ml.

Welke kleur is jouw favoriet?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Ik vind de kleuren best hard overkomen voor de zomer. Ik ben dan meer voor de pastelletjes. Verder wel mooie kleuren als vind ik die wit niet echt helemaal wauw.

 • Maria || 2momZS

  Ik ben altijd van de nude kleurtjes dus deze zijn voor mij niet weggelegd.
  Maar denk dat Coconut Cove en Berried Treasures wel heel mooi staan bij een gebruind huid. Wel hele leuke namen!

 • Lisanne

  Ik vind de kleurtjes prachtig alleen niet allemaal heel erg zomers. Vooral Viva Antigua vind ik gaaf! Je swatches vind ik trouwens ook erg mooi! Klinkt stom maar ik wou dat ik zulke swatches met kortere nagels maken kon. Bij mij ziet het er meteen onverzorgd uit… Bij jou totaal niet.

  • Saskia Hardeman

   Haha dankjewel voor het compliment 🙂 Eigenlijk vind ik zelf lange nagels ook veel mooier. Ik heb alleen de laatste tijd zulke ontzettend droge nagels dat ik ze wel kort moet houden. Maar vind het erg leuk om te lezen je reactie 😀

 • Sandra

  Vooral het blauwe en zwarte lakje vind ik onwijs gaaf met die glittertjes erin!

 • Lonneke

  Ik vind het een hele mooi collectie weer van Essie. Ik heb zelf Essie Berried Treasures, Essie Loot the Booty en Essie Viva Antigua!

 • Liset - Beautydagboek

  Ik vind Essie qua kwaliteit altijd enorm fijn! De collectie is niet helemaal mijn smaak dit keer, maar ik vind de twee rode lakje wel heel leuk. Die zou ik vaak dragen :).

  • Saskia Hardeman

   Ja, ook zeker mijn favoriet, echt een heerlijk kleurtje.

 • mathiske's mama blog

  Eddie is zooo fijn! Die zwarte vind ik erg gaaf, maar die licht groene ook!

 • Lisanne

  Super kleurtjes ik heb sinds kort ook essie ontdekt en wat vind ik deze nagellakjes geweldig zeg. Super goede dekking en blijft lang mooi op je nagels en voor zo een prijsje ja hoor chapeau ik ben fan. Ik vind de zwarte echt mooi, de witte en de groene. Helaas kan ik nooit zoveel nagellak op voor mijn werk. Liefs, Lisanne

  • Saskia Hardeman

   Ja fijn he! Ik ben er ook dol op. Jammer dat je niet zo veel nagellak op kan naar je werk. Maar aan de andere kant maakt het natuurlijk wel weer extra leuk als het wel kan 🙂

 • Babs

  Ik heb vorige week voor het eerst een nagellak van Essie gekocht en ik ben fan! Wat een goede en mooie nagellak is het! Essie Berried Treasures vind ik prachtig. Ik heb zelf Sunday Funday gekocht (en een nagelversterker)

  • Saskia Hardeman

   Ohja, Sundayfunday staat ook nog op mijn lijstje! Dat is een geweldig kleurtje.

 • Amy

  Vier weken geleden heb ik Loot the Booty gekocht.. zag hem liggen bij Etos en vond hem zo gaaf! Houdbaarheid is ook echt top, na een week zat het er nog bijna volledig op 🙂

  • Saskia Hardeman

   Ja geweldig he, bij mij blijft het ook altijd zeker een week zitten. Zelfs nu mijn nagels in vrij slechte conditie zijn.

 • LA DOLCE EVITA

  essie blijft mijn favo nagellakmerk. Deze collectie spreekt mij qua kleurtjes niet heel erg aan..

 • Vlijtig Liesje

  Mooie kleurtjes allemaal. Hoewel ik zelf zwart niet zo gauw zou kopen.

 • Iris

  De kleurtjes lijken me allemaal wel wat eigenlijk. Coconut Cove vind ik toch wel het meest verrassend, niet te wit en toch heel licht.

 • mommysworld

  Fijne lakjes zijn dit he, ik gebruik ze zelfs in de salon 😉

 • Deb

  Wat een mooie kleurtjes! Viva Antigua! is mijn favoriet.

 • beautifulday4makeup

  Viva Antigua is echt zoooooo mooi

 • Laura

  Zwart vind ik inderdaad meer een kleur voor de winter. De roodtinten vind ik juist erg vrolijk voor de zomer. 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.