Win een Italtrike Driewieler!
4 apr 2016 Mama 57

Win een Italtrike Driewieler!

Welkom bij weer een nieuwe winweek! De vorige winweek die ik samen organiseerde met Tamara was zo’n enorm succes dat we het gewoon nog een keer doen. Deze week valt er weer van alles te winnen en vandaag begin ik met iets heel erg leuks, namelijk een Italtrike Driewieler!

Mijn dochtertje Sophia maakt de laatste tijd zo snel achter elkaar enorme ontwikkelingen door dat ik er stiekem al over droom om samen met haar te fietsen. Het lijkt mij zo gezellig om samen naar het winkelcentrum te gaan terwijl zij gezellig op haar fietsje naast mij fietst. Voordat deze tijd zal aanbreken zal nog wel heel erg lang duren maar er staat al wel een fietsje op haar te wachten!

Italtrike

Italtrike

Italtrike

Italtrike fietsen staan er bekend om onverwoestbaar te zijn en gaan generaties lang mee. Naast dat het een ontzettend stevig fietsje is, ziet het er ook nog eens onwijs lief en schattig uit. Zie jij het al voor je; Sophia op dit fietsje met haar lievelingsknuffel in het mandje? .

Kortingscode Kidsbikes

Ook mag ik aan jullie een code weggeven waarmee je het gehele jaar 10% korting krijgt op het assortiment. Mocht je nu, of in de toekomst, iets willen aanschaffen via deze site kan je gewoon ook de code nog even bewaren. De code is Twinkelbella2016

Italtrike

Italtrike

Winactie

Ook een van jullie kindjes kan leren fietsen op een Italtrike driewieler. Ik mag namelijk in samenwerking met Kidsbikes er een weggeven in kleur naar eigen keuze! Hieronder lees je wat je hiervoor mag doen!

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat op Facebook een bericht achter dat je meedoet
 • Het is niet verplicht maar ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin

Deze winactie loopt tot en met zondag 17 april 2016 De winnaar krijgt maandag 18 april per mail bericht. Graag binnen 48 uur reageren, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen.

Vergeet zeker niet om even een kijkje te nemen op de website van Kidsbikes! Doe jij ook mee met deze winactie?

fabulouswinweek

Winactie Themommydiaries

De gehele week zal er zowel bij mij op de blog als die van Tamara, een winactie online komen. Bij Tamara kan je vandaag terecht voor een Stokke Triptrap stoel in een kleur naar keuze! Wij hebben zelf ook al jaren een Triptrap stoel en ik kan dit elke ouder aanraden. Vanaf kleins kunnen de kindjes erin, en zelfs groter zullen ze er nog veel plezier van hebben! Klik hier om naar de blog van Tamara te gaan.

Wat vinden jullie van deze eerste winacties?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Nicole

  Ik doe graag mee voor ons zoontje!! Mits je ook een andere kleur dan roze kunt winnen, maar dat staat er niet bij 😉

 • Tamara Brink

  Jaaaaa wauwww super leuk voor ons zoontje Noé Jerome. Enne jaaaa een blauwe of zwarte dan hihi!! Fingers Crosst!

 • Bibiane

  Wat een geweldig leuke winactie! Echt iets voor mijn meisje 🙂

 • elisabeth maria martina

  daar zou ik mijn kleine prinses wel heel erg blij kunnen maken

 • Manon

  Wat leuk! Doe graag mee voor ons dochtertje. Ik voldoe aan alle voorwaarden.

 • Dionne van der Kooij

  Ik zou hem graag winnen voor onze enige princess in ons grote prinsen gezin. Wat zou ze met deze stoere en toch lieve driewieler haar grote broers en pappa goed in kunnen halen!.

 • Lieke b

  Wat een super leuke winactie ! Ik doe heel graag mee

 • Nathalie

  Wat een stoer fietsje! Ik doe mee voor onze muppet!

 • Janske

  Wat een super schattige driewieler! Ik zou hem dolgraag winnen voor dochterlief die volgende maand twee wordt en nu op haar (te kleine) wandelfietsje het hele huis doorscheurd…deze vindt ze vast geweldig!

 • Joyce

  Wat een leuke winactie!
  Een perfect fietsje voor Sofie! Ik doe graag mee 🙂

 • Lisanne

  Wat een lief snoezig fietsje. Hier ga je een jonge dame heel erg blij mee maken! Succes dames met de winactie, en wat super vet dat je dit gewoon mag en kan doen, mag ook wel is gezegd worden niet. Liefs Lisanne

 • Saskia

  Wat een onwijs leuke winactie is dit!

  Ik doe graag mee voor mijn gastkindjes, zodat ze lekker in de tuin kunnen spelen en genieten wanneer het mooie weer is aangebroken. 🙂
  En heel gaaf dat je dit mag & kan doen..

  Liefs Saskia

 • Reshma

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad zou haar graag blij maken met deze fiets. Leuke winactie! Ik heb de facebookpagina een like gegeven en volg je natuurlijk op bloglovin.

 • Bodil

  Super leuke actie, wat een mooie driewieler! Daar zou mijn kleinste meisje flink wat avonturen mee kunnen beleven! (Geen Facebook, volg je wel al een poosje via Bloglovin’!)

 • Simone

  Ik doe heel graag mee voor het kleine nichtje van mijn vriend. Kan ze zelf heel stoer rondrijden! 🙂

  Super leuk dat jullie samen weer een winweek organiseren. Ik volg al via alle kanalen! 🙂

 • Tamara

  Ooh wij doen zeker mee. Ik ga gelijk even naar je Facebook 🙂 Groetjes Tamara

 • Precilla den daas

  Volgen deed ik al! Wat een ontzettend leuke driewieler. Ik zie Feline al gaan 😀

 • suzy

  Voor mijn kleindochter jaya, ik ben oppas oma. Dan heeft mijn kleine meid een heel mooi roze fietsje !

 • Monica

  Mijn ventje is er al te groot voor helaas maar wat een leuke winactie. Succes iedereen die meedoet!

 • Tamara TS

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee voor het dochtertje van mijn oude buurman!

 • Rachel de Bruijn

  Jaa ik doe mee voor mijn nichtje die wordt in mei 2 jaar en nog even en dan kan ze zelf fietsen! Wil het graag cadeau doen voor haar!

 • Saar

  Heeeeeeeeellllllll graaaaaaggggggg leuk!!

 • Lilian

  Heel erg schattig! Ik hoop dat je er iemand heel blij mee kan maken 🙂

 • Melike

  Wat een geweldige winactie! Ik zou hem graag winnen voor het dochtertje van mijn zus. Ze is onlangs jarig geweest. De bedoeling was dat ze een driewieler kreeg, maar er is per ongeluk een twee wieler voor haar gekocht. Ze kan daar nog niks mee. En deze zou geweldig voor haar zijn!

 • Simone

  Ik heb ook meegedaan! Super leuk 🙂

 • Inge

  Deze prachtige Italtrike driewieler in mijn nichtjes lievelingskleur
  geeft haar gegarandeerd een goed humeur.
  Dan gaat zij lachend en trappend de paden op
  en dan is ze vrolijk en vermaakt zij zich op en top!

 • Miekske Dingens

  Wat een lieve actie! Heel graag een kansje!

 • Wai-Han

  Jongetjes of meisjesfiets, ik ben blij met elke fiets! Er zijn genoeg zwangere vriendinnen die ze allebei verwachten dus ik zou ze heel graag er blij mee willen maken! Bedankt voor de lieve actie

 • Monique

  Wat een leuk fietsje!
  Wij doen graag mee!!

 • Marcella

  Leuk!! Wij doen graag mee

 • Angela - Mama met passie

  Wat een mooie fiets. Ik doe graag mee voor mijn dochter Naomi. Het duurt nog wel even, maar je kan hem alvast maar hebben!

 • Patrick van Wanrooij

  Super actie. Zou goed van pas komen voor ons dochtertje. Die kan van de zomer dan mooi rondcrossen over de straat

 • Lieke

  Wauw die is zo leuk ik doe super graag mee!

 • Greetje Heller

  Ik heb eeb heel lief neefje en nichtje die een fietsje heel leuk zou vinden.

 • Iris

  Ik doe zeker mee voor mijn kleine prinses 🙂 Die hoogstwaarschijnlijk in haar prinsessenjurk deze geweldige roze fiets wel kan zoenen!

 • linda

  Graag voor ons nichtje 😀

 • Shar

  Wat onwijs gaaf!

 • Eve Allijn

  Ik vind het echt een té gekke eerste winactie! 😀 Daar gaat iemand ontzettend blij mee zijn. Ik zou er ook graag een kansje op maken voor ons kleine dametje! 😀

 • Willemijn

  Voor mijn kleine zieke zoon die ook in het ziekenhuis op dit fietsje kan leren fietsen. Hij ligt bijna iedere week in het ziekenhuis en wat zou dit fietsje fijn voor hem zijn. Dit tovert misschien wel een lachje op zijn witte gezichtje.

 • chen

  Ik doe mee voor mijn nichtje, heel leuk!

 • miranda

  Ahhh de pasen is dan wel voor bij,

  dus ik word van deze actie echt helemaal blij.

  Ahhh en het was ook weer mooi weer

  Dus Twinkel ella ik wil niets anders meer

 • karin

  wat een prachtig fietsje voor mijn dochtertje

 • Kevin

  Graag voor ons zoontje!

 • Nadia

  Ik weet zeker dat m’n dochtertje deze fiets helemaal te gek zou vinden! Al kan ze nu alleen nog maar buikkrampjes ‘wegfietsen’!

 • Marita Cuypers

  Hopelijk mag ik nog een kansje wagen voor ons kleinkind

 • Cindy

  Wauw eerste fietsje van me prinsesje en ook nog in de gave kleur rosé dat wordt een leren fietsen feest!♡ goed voor de ontwikkeling en ontdekkingstocht daar doe ik voor als trotse moeder. Die beste van beste wil en hoop te doen.

 • Janke

  Wat een super gave fiets zeg. Ik doe graag mee voor ons dochtertje. Wij gaan komende week onze tuin aanleggen en wat zal het gaaf zijn als ze lekker op een nieuw fietsje door de tuin heen kan crossen.

 • Milou

  Ik heb helaas geen Facebook meer maar ik doe graag via deze weg mee! Ik zou hem graag willen winnen voor ons dochtertje. Het duurt nog even voordat ze er op kan fietsen maar we willen graag een fietsje voor haar 1e verjaardag cadeau doen. Dus dit is een hele mooie kans!

 • Ilona

  Wat een super gaaf fietsje! Actie geliked op Facebook en ik volg je al op Blogloving. Hailey zou er heel erg blij mee zijn!

 • Marian

  Hier maak ik mijn meisje heel blij mee, en mij ook! Hopelijk maak ik een kansje zonder Facebook … wel gesaved op Bloglovin en gedeeld met G+.

 • Laura

  Oooo wat gaaf! Isa-Lynn wordt bijna 1, en loopt al als een kiviet, dus ben benieuwd wanneer we aan fietsen toe zijn.

 • Fleur

  mijn jongste dochter fietst nog met zijwieltjes. Met deze driewieler zal ze de show stelen in onze nieuwe buurt

 • Laura

  Super leuke fiets, op slag verliefd! Ik zou m’n dochtertje Sofia hier heel blij mee maken. Dit zou een prachtig cadeau zijn voor haar verjaardag binnenkort! #fingerscrossed

 • Claudia

  Wauw wat n leuke driewieler. Deze willen wij wel winnen. Toppie….

 • Marijke Smit Westra

  Cool, ons meisje wordt in juli een jaar! zou net wat voor haar zijn

 • Denise Hendrikse-Groffen

  Ahh wat een plaatje zeg!! Hiermee zou mn kleine meisje echt de blits maken deze zomer!! Heerlijk naar buiten, dat doet ze het allerliefst! Maar op deze fiets, wow! Dat zou van elke dag een feestje maken! 🙂

 • Cindy jerphanion

  Wawawazinnig lovelovelove it perfect voor mijn allerliefste prinsesje! kan ze zelf eindelijk leren fietsen op deze te gek cool 3 wieler!♡♡♡ dat wordt elke dag nieuwe fiets uitdaging en ontzettend nieuwe ontdekkingsreis! ♡♡ me meisje verdient het beste !♡♡

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.