Nieuw: Koeka Elba & Win!
5 apr 2016 Mama 42

Nieuw: Koeka Elba & Win!

Wat is het toch weer leuk om een winweek te mogen organiseren. En het is nog leuker als daar ook nog eens een aantal merken aan te pas komen waar ik zelf fan van ben! Zoals Koeka bijvoorbeeld. Koeka introduceerde onlangs haar nieuwe lijn Koeka Elba. Ik vertel er wat meer over en tot slot heb ik ook nog eens een winactie!

Koeka

Zoals de meeste mama’s het wel met mij eens zullen zijn is Koeka een heel fijn merk dat perfect past in elke baby en kinderkamer. Mijn dochter heeft een aantal dekens van Koeka en wij zijn er heel erg tevreden mee. De dekens zijn zacht, en blijven dit ook na het wassen. Daarnaast zijn de dekens ook gewoon nog eens heel erg mooi en stijlvol.

Koeka Elba

Koeka Elba

Koeka heeft dekens in verschillende vormen en maten en sinds kort is daar ook de lijn Koeka Elba aan toegevoegd. De Koeka Elba Lace is een mooie zachte deken met een mooi kanten randje, de Elba Tape is een stoerdere versie en daarmee ook bedoeld voor een jongen. Beiden vind ik heel erg gaaf maar mijn favoriet is absoluut de Elba Lace. Op bovenstaande foto zie je de eerste twee dekens van Koeka Elba Lace en de laatste drie dekens van Koeka Elba Tape.

Win een Koeka Elba Ledikantdeken

Zoals ik natuurlijk al vertelde mag ik in samenwerking met Babyplus aan een van jullie een prachtige deken van Koeka weggeven. Hieronder lees je wat je hiervoor mag doen:

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat op mijn Facebook achter dat je meedoet en of je de Elba Lace (meisje) óf Elba Tape wil winnen, en welke kleur.
 • Volg Babyplus op Facebook óf Instagram
 • Het is niet verplicht maar ik vind het heel leuk als je mij volgt op Bloglovin

Deze winactie loopt tot en met zondag 17 april 2016 De winnaar krijgt maandag 18 april per mail bericht. Graag binnen 48 uur reageren, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen.

Eerdere winactie #fabulouswinweek

Neem ook een kijkje bij de andere winacties!

Win een Italtrike Driewieler in een kleur naar keuze

fabulouswinweek

En natuurlijk staat er bij Tamara ook weer een onwijs leuke winactie klaar! Bij haar kan je namelijk een Thule Ridealong mini winnen! Een super mooi fietsstoeltje die vast van pas gaat komen bij mooie dagen! Neem snel een kijkje bij Tamara voor de voorwaarden.

Eerdere winacties van Tamara:

Win een Stokke Triptrap stoel

Wat vind jij van de nieuwe Koeka Elba dekens?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Lisanne

  Ooh heerlijk, ze zijn zo fijn!
  Ik doe graag mee voor de Elba Tape in Taupe.

  Ik zie dat de post nog niet op FB staat, dus even hier 🙂

  • Saskia Hardeman

   Haha, jij was snel 🙂 Het staat inmiddels op fb!

   • Lisanne

    Ik refreshte net bloglovin en Je stond bovenaan 😉

 • elisabeth maria martina

  elba tape saphire is prachtig

 • Alicia

  Smelt, smelt! Ik vind de elba lace in water pink onwijs gaaf!

 • Liess

  Oh ik wil heel graag mee doen voor onze 4 dag oude Bram!

 • Precilla den daas

  Oeh de elba lace in mint is echt prachtig <3

 • johanneke

  Ik doe graag mee voor elba tape, in een grijze tint.
  Ik weet nog niet wat het wordt namelijk:)
  Gave winacties weer

 • Leonie

  Jeetje mineetje; wat een vette prijs! Ik volg Babyplusnl al een tijdje via Instagram; jammer dat de winkel niet bij ons in de buurt zit.
  Ik heb meegedaan op je Facebook – Duimen maar:)

 • Lotte&Saar

  Die lichtroze Elba lace! Wat een schatje!
  Die wil ik graag winnen voor Saar!
  Toffe actie’s! Liefs! X

 • Jess

  Wauw als alle winacties met babyplus zijn! Oh, ook een mooie, lijkt heel hard op een tetradoek (mijn verslaving)
  Ik zou graag meedoen voor de hele lichte roze. Prachtig!

 • Priscilla

  Super leuk! Ik doe mee voor mijn kleine meisje die nu sinds 2 weken op haar eigen kamertje slaapt. 🙂

 • Kimberley

  O, die Elba Tape zou zo gaaf zijn voor ons zoontje (uitgerekend 24 april)! Ik doe mee en doe dus even alles 🙂

 • DIana

  Wat een super leuke winactie! Ik hou van KOEKA! Ik doe heel graag mee!! DUIMEN!!

 • Manon van Leijenhorst

  Graag een mooie Elba Lace! Mijn meisje van 5 maanden zal daar heerlijk onder kunnen slapen.

 • Kim

  Ow zeker voor de lace! Geweldig die poederroze!

 • Mirte

  Hele gave actie! Ik doe heel graag mee voor de Elba tape voor onze babyboy. Deze zou perfect staan in zijn ledikant in de babykamer. X

 • Desiree | Sweet Happinez

  Wat een heerlijk dekentje! Ik doe graag mee en ik zou de Elba Tape willen winnen 🙂

 • Bodil

  Veel keuze zeg met zoveel prachtige kleuren! Zowel de Lace Soft Mint als de Tape Sapphire zouden perfect bij de kleuren van Evi’s kamer passen…. (al vind ik de Water Pink en Old Pink ook geweldig) ik denk dat ik toch voor de Lace ga! Dat schattige randje maakt het net even een iets specialere deken. En weinig dingen zijn zo heerlijk als je kleintje rustig te zien dutten, lekker ingestopt in het ledikantje…
  (Geen Facebook, wel Bloglovin’!)

 • Lieke

  Wauw geweldige winactie! Ik word over een paar weekjes tante dus ik zou het leuk vinden om een deken te winnen. Ik doe mee voor de Elba Tape Taupe!

  facebook: lieke van veen
  instagram liekevv24
  http://www.bloglovin.com/liekevanveen 8

 • Monique

  Ik doe heel graag mee!! Het deken zou heel goed van pas komen op de babykamer met mint accenten. Ik ga voor Elba tape en de kleur sapphire.

 • Mathiske's mama blog

  Oh ik wil graag meedoen voor de elba tape in het grijs. Wat een gave prijzen weer!!

 • Pham

  Leuk ik doe mee voor de koeka lace in het roze!

 • Rowan

  Wauw! Ik doe graag mee voor de Elba lace in water pink voor ons meisje die in juni ter wereld komt <3

 • Jolanda

  Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee voor de Elba Lace!

 • Berendina

  Ik doe graag mee voor elba tape, in een grijze tint.

 • karin

  wauw de elba lace pink is echt heel erg mooi

 • Inge

  Ik maak graag kans op deze prachtige Koeka Nederland Elba Lace deken in de kleur soft mint
  want ik weet zeker dat mijn nichtje die erg mooi en fijn vindt.
  Dan wordt ze echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel slaappret!

 • Marije

  Ik doe heel graag mee en ga voor de Elba Tape! I looooove Koeka 🙂

 • Iris

  jaaaaa ik ben gek op Koeka!! 🙂 Wat een geweldig merk!!! Ik doe mee voor de Elba tape kleur Silvergrey

 • lieke

  oh super gaaf! ik doe heel graag mee voor ons zoontje! die elba tape zou super gaaf staan op zijn kamertje bijvoorbeeld de grijze! Love it!!!

 • Kirsten

  Wow wat een prachtige prijs! Mezelf al een paar keer staan verlekkeren in diverse babywinkels bij de dekentjes van Koeka dus om er nu 1 te kunnen winnen zou geweldig zijn! De grijze elba tape zou prachtig staan in t kamertje van ons kleintje!

 • Wen

  Ik doe graag mee de kleur Elba tape lijkt me helemaal geweldig wat een superleuke deken

 • Marian

  Ik ben helemaal weg van Koeka! Binnenkort kunnen wij zo’n deken weer heel goed gebruiken! De kleur taupe heeft de voorkeur!
  Helaas heb ik geen Facebook, hoop dat ik toch een kansje mag maken, heb wel gesaved op Bloglovin en gedeeld met G+.

 • Manon

  Ooo heel leuk zo’n roze voo4 mijn jongste dochter. Hoop te winnen!

 • Maureen

  Nou ik doe graag mee ♡
  Ik sta regelmatig bij BabyPlus voor de grote kast te kijken naar deze prachtige Koeka dekens.
  We hebben nu de teddy in het ledikant van onze dame, maar deze zal snel echt te warm zijn.
  De bovenste, zacht roze kleur vind ik het mooiste.
  Geliked op Fb en nu dus duimen ♡♡♡

 • Gerda Bekken

  Ik doe graag mee voor mijn dochter en haar 2 zoontjes! De Koeka Ledikantdeken Elba Tape Sapphire is werkelijk prachtig!

 • Laura

  Wow wow wow! Heb je blog net ontdekt en dan ook nog zilke toffe winacties! Ik blijf even bijlezen vanavond!

 • Nicolien

  Ik doe graag mee voor de Elba Tape in de kleur Sapphire. Ik heb aan alle voorwaarden voldaan 🙂

 • Leentje Vonk

  Vanmorgen vroeg na 3 super spannende dagen ben ik 10 weken te vroeg tante geworden. Wat ben ik trots op mijn broertje Quint Brouwer (20) en zijn vriendin Marina Jägers Jägers . Zo jong en nu al dit mee moeten maken is niet niks. Ze waren langzaam al spulletjes aan t verzamelen voor de komst van hun kleine Jack maar dat hij zich 2,5 maand te vroeg zou aandienen daar had natuurlijk niemand rekening mee gehouden. Ik doe daarom dolgraag mee voor deze gave Koeka winactie voor mijn kleine neefje en zijn ouders. Dat als ik zou mogen winnen hun in ieder geval zo’n heerlijke en lekkere warme deken in huis hebben voor hun kleine man. Voor als hij over een tijdje sterk genoeg is om in zijn eigen bedje te slapen 🙂 Lichtgrijs van de Koeka Elba zou geweldig zijn!

 • Marta

  Graag een Elba Tape in blauw voor mijn jongetje die al hele nachten doorslapt om zijn nachtjes nog leuker te maken!

 • Claudia

  Een mooie type kleur graag!!!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.