Review: Trind Boho Vibes
4 mei 2017 Beauty Nagels 11

Review: Trind Boho Vibes

Of ik een review over nagellak wil schrijven? Ja, natuurlijk! Ik ben gek op nagellak en vind het super om nieuwe lakjes te mogen testen. Over Trind heb ik al veel vaker geschreven op mijn blog en dit keer is de nieuwe lente/zomer collectie Trind Boho Vibes aan de beurt! En ik kan je vast vertellen: de kleuren zijn fantastisch!

Ik heb voor deze review weer besloten om een nagelwiel te gebruiken voor de swatches. De vorige keer gaven jullie aan dit niet vervelend te vinden en mijn nagels zijn gewoon nog steeds niet in goede conditie om een reeks swatches te maken.

Trind Nails

Es Vedra

Es Vedra is vernoemd naar het prachtige groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza.

Ik trap af met een dikke favoriet. Wat een prachtige mooie kleur voor de zomer! Nu is de mint groene kleur al een grote favoriet van mij, en wat mij betreft is deze kleur voor de nagels helemaal perfect. Ik kan niet wachten tot het zonnetje schijnt en ik deze kleur helemaal bijpassend kan dragen. Dekt mooi in twee dunne lagen.

Balearic Blue

De teal blauwe kleur doet denken aan de Balearische Zee die het eiland van liefde en geluk omringt.

Dit is de eerste kleur die ik zelf op mijn eigen nagels uitprobeerde. Hij dekt op de foto met twee laagjes net niet helemaal. Op mijn eigen nagels deed hij dit wel. Voor de zekerheid zou je zelf drie dunne laagjes kunnen aanbrengen voor een goede dekking. Mooie blauwe kleur die zowel in de zomer als de winter erg mooi zal zijn!

Trind Nail

Happy Hippie

Het is fel, het is fun, het is flirty, het is Happy Hippie!

Happy Hippie, als dat geen perfecte naam voor een roze nagellak is! Wat een toffe naam én een ontzettend toffe kleur! Gaat naast Es Vedra een heel groot favoriet worden komende zomer! En stiekem wil ik gewoon nooit meer een andere kleur roze 🙂 Dekt prima met twee dunne lagen.

Sunset Ashram

Ontmoet ons bij de Sunset Ashram voor de mooiste zonsondergang op het eiland. Ga lekker zitten en ontspan.

Een rode kleur is áltijd goed. Ik vind het altijd bijzonder hoe er bijna elke collectie weer een unieke kleur rood tevoorschijn komt! Je zou denken: rood is rood, maar dat is dus helemaal niet zo! Deze kleur rood is lekker fel en dekt al mooi in een enkele laag. Ook perfect voor de teennagels!

Las Dalias

Vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza.

Nog zo’n mooierd. Toen ik deze licht roze kleur een paar weken terug droeg, kreeg ik heel veel vraag naar welke kleur dit was. Vooral prachtig met een bruine huid en daarmee perfect voor de zomer! Dekt mooi in twee dunne lagen.

Trind Nagellak

Summer of Love

Een unieke vrouw vol zelfvertrouwen die niet bang is om op te vallen. Een authentieke Ibiza-stijl hippie.

WAUW! Hoe tof is deze gele kleur! Naast dat het een ontzettend gave kleur is, voldoet het ook helemaal aan de trend van nu. Het laatste seizoen zag ik bijvoorbeeld steeds meer oker geel, mooi dat deze kleur hier ook helemaal bij aansluit! Dekt al mooi in een enkele laag!

Trind Boho Vibes

trind

Wat ik van de collectie vind? Dat kan je denk ik al wel raden! Ik vind het geweldige kleuren en ga deze met heel erg veel plezier komende tijd dragen. Ik denk zelfs dat ik geen eens een echte favoriet kan kiezen maar dat ik ze allemaal gewoon erg mooi vind. Bijzonder ook dat de namen van de lakjes allemaal naar Ibiza verwijzen, erg leuk gedaan!

Trind nagellak is onder andere te koop bij de Etos en de DA voor € 10,15 per flesje.

Welke kleur is jouw favoriet?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.