Sparen bij Etos voor een Essie Goodiebag
10 mrt 2017 Beauty Nagels 6

Sparen bij Etos voor een Essie Goodiebag

Nagellak is voor mij erg belangrijk. Je zal mij dan ook bijna nooit zonder zien. En als ik het eens niet op heb, dan is dat niet voor lang. Zonder twijfel is een van mijn favoriete merken Essie. De nagellak is van Essie is gewoon prachtig mooi en blijft ook nog eens heel goed zitten. Voor iedereen die het met mij eens is heb ik heel goed nieuws! Je kan namelijk vanaf nu sparen bij Etos voor een Essie Goodiebag twv € 38,–! Lees snel verder over deze te gekke actie!

Essielove

Spaaractie Essie Goodiebag

Deze spaaractie is geheel exclusief aangezien de goodiebag die je kan sparen twee limited edition nagellakkleuren bevat. De kleuren zijn niet eerder in Nederland uitgebracht en het tasje waar de lakjes inzitten is speciaal voor deze spaaractie ontworpen!

Kleurencombinaties Essie Goodiebag

Elke Goodiebag bevat een unieke kleurencombinatie. Hieronder zal ik de verkrijgbare kleuren omschrijven:

Fishnet Stockings & Not Just a Pretty Face

Fishnet stockings is een perfecte rode kleur met een sexy touch, Not Just a pretty Face is een roze en nude achtige kleur nagellak.

Madison Ave-Hue & Marshmallow

Een chique roze lakje genaamd Madison Ave-Hue en een witte kleur die perfect is voor een French Manicure.

Mink Muffs & Stones ’n Roses

Een smoky Taupe kleur welke geschikt is voor alle seizoen en een romantische koraalachtige kleur van een roze roos genaamd Stones ’n Roses.

Need a Vacation & Back in the Limo

Need a Vacation is een bubble gum roze kleur welke perfect is voor de vakantie en Back in the limo belooft een mooie koraalroze peachy kleur te zijn.

Essielove tasje

Essielove Tasje

Zelf ontving ik het tasje met de eerste bovengenoemde kleurencombinatie. Naast deze twee lakjes zit er in het tasje ook een nagellakhoudertje en een vijl. Het tasje zelf vind ik er overigens erg tof uitzien, dit is zeker een musthave.

Hoe kan je sparen?

Om ook zo’n leuk tasje met inhoud te sparen kan je meeoden via het mijn Etos programma. Je kan hiervoor de Etos App downloaden of de klantenkaart in de winkel halen. Elke € 10,– is een spaarpunt waard en bij 10 spaarpunten krijg je een Essie Goodiebag! Ik zelf ga in ieder geval zeker mee doen met deze toffe actie!

Doe jij ook mee met deze spaaractie?

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review

Reacties

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Ik vind de actie echt top. Alleen 10x 10euro vind ik wel veel. Ben bang dat ik dat echt niet ga halen.. #balen

  • Henrike

   Ik zou als ik jou was het krantje in de gaten houden, er zijn veel producten waar je extra punten mee krijgt. Zo gaat het sparen veel sneller;)

   • Marit

    Of via Marktplaats kopen ;))

 • jonna@burgertrutjes

  Leuke actie van de Etos, ik ga ook meedoen! Hopelijk duurt de actie nog even
  Onlangs geplaatst door jonna@burgertrutjes: Shoplog Dubai – budgetshoppen als een baas

 • Teddy

  Wat een leuke actie van Etos! Essie lakjes zijn altijd erg fijn!

 • Bianca

  Ik heb tien produten gekocht van 2,50 en had 20 punten op mijn pasje
  Niet weten de dat ik zoveel kreeg
  Dus 2 tasjes genomen
  Wouw mooi zijn ze Heb op punten gedaan even kijken in de folder mathiske. Veel s6

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.