Trind Caring Color Riviera Life
21 jun 2016 Beauty Nagels 10

Trind Caring Color Riviera Life

Naast dat ik heel erg blij wordt van mijn kinderen en de zon kan ik ook héél erg blij worden van mooie kleurtjes op mijn nagels. Ik vind het dan ook echt super leuk dat ik regelmatig mooie kleurtjes opgestuurd krijg om te proberen én om aan jullie te laten zien natuurlijk! Dit keer mag ik jullie de Trind Caring Color Riviera Life laten zien! Kijk je meer naar deze heerlijke zomerse kleuren?

Trind Caring Color Riviera Life

Trind Caring Color Riviera Life

Trind Caring Color Riviera Life

De kleuren alleen vind ik dus al echt een feestje om naar te kijken. I like! Heel eerlijk gezegd heb ik even moeten wennen aan de donkere kleuren die dit jaar bij vrijwel de meeste nagellak collecties vertegenwoordigd zijn, maar ik kan je vertellen dat ik er inmiddels al helemaal aan gewend ben. De paarse kleur uit deze specifieke collectie is zelfs een heel groot favoriet van mij geworden!

Over het mooie merk Trind heb ik al wel vaker geschreven. Zo ben ik een zeer groot van van de Trind Nail Repair en  producten, en vertelde ik onder andere in mijn nagel routine ook al over dit merk. Groot favoriet dus! Maar goed, vandaag is het tijd voor de Trind Caring Color Riviera Life! Kijk je met mij mee naar de mooie kleurtjes?

Trind Summer Cloud

Trind Summer Cloud

De eerstekleur die ik jullie laat zien is een kleur waar ik in eerste instantie niet heel erg enthousiast van werd. Maar nadat ik deze mooie witte kleur in drie dunne zorgvuldige laagjes had aangebracht was ik heel erg verrast! Wat een prachtig leuke kleur! Zeker in combinatie met een mooie bruine huid zal deze kleur fantastisch zijn. Wel moet de kleur zorgvuldig aangebracht worden om te voorkomen dat het een witte plakkaat wordt, dat vind ik namelijk écht niet mooi.

Trind Oh Bardot!

Trind Oh Bardot!

Dit soort kleuren vind ik persoonlijk heel erg lastig. Ik weet zeker dat het heel erg mooi kan zijn, maar dan met dunnere en meerdere laagjes als dat ik hier heb gedaan. Het blijft hoe dan ook ene redelijk transparante kleur.

Trind Made Me In Nice

Trind Made Me In Nice

Dit is een kleur die mij echt nóóit zal gaan vervelen ik ben dól op rood. In welke vorm en variatie dan ook, ik vind het altijd even prachtig. Zo ook deze kleur, deze gaat zeker weten heel veel door mij gedragen worden. Dekt in twee lagen.

Trind Tropezian Sunset

Trind Tropezian Sunset

Nog zo’n plaatje! Met deze kleuren zou ik wel willen dat ik meer dan 20 nagels zou hebben. het verveelt gewoon nooit. Dekt in twee lagen en is nóg mooier en zomers op de teennagels.

Trind Mediterranean Sea

Trind Mediterranean Sea

Toen ik de foto’s van deze kleur maakte zag het er zo op mijn nagels prima uit. Mijn camera is toch iets scherper en laat zien dat twee laagjes nog nét even wat mooier en dekkender waren geweest. Verder een prachtige kleur!

Trind Lavender Fields Forever

Trind Lavender Fields Forever

Wederom een kleur waar ik niet direct de kriebels van kreeg, maar waar ik momenteel gróót fan van ben en waarvan ik voornemens ben om het heel erg veel te gaan dragen. Twee laagjes zou nog mooier zijn, maar hoe dan ook een hele mooie fijne kleur.

Trind Caring Color Riviera Life

Trind Caring Color Riviera Life

Trind Caring Color Riviera Life

Enthousiaster kan ik denk ik bijna niet worden! Ik vind de kleurtjes heel erg mooi en wat ik misschien nog wel leuker vind is dat de kleuren zo divers zijn. Dat is altijd leuk voor een collectie zodat je voor elke gelegenheid een keuze hebt. De lichtroze kleur vind ik persoonlijk een moeilijke kleur maar dat kan zeker ook aan mij liggen. Apart wil ik er nog even bij vermelden dat de kwastjes heel prettig werken en de substantie gemakkelijk op de nagel is aan te brengen.

Deze collectie van Trind is onder andere bij Etos te koop voor € 10,12 per lakje.

Wat vind jij van de kleuren? 

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Die zien er erg vrolijk uit! Ik vind vooral die sunset vind ik erg mooi.

 • Simone

  Sunset en lavender vind ik de mooiste kleurtjes.

 • Carlijn

  Mooie kleurtjes en wat heb je mooie foto’s gemaakt! Ik vind Tropezian Sunset het mooist, zo’n prachtig koraalkleurtje, daar hou ik echt van. Ik ken dit merk helemaal niet trouwens, leuk om er zo kennis mee te maken.

 • Iris

  De witte ziet er erg mooi uit! ‘Echt’ wit lijkt snel op correctievloeistof, maar zo is het leuk.

 • Lindsey Beljaars

  Leuke kleurtjes. Ik vind persoonlijk Tropezian Sunset het mooist!

 • Vlijtig Liesje

  Ik vind het dopje van de flesjes zo mooi. Heel sierlijk. Zelf draag ik echt nooit nagellak. Dan vind ik het net of het mijn handen niet meer zijn.

 • Shannon Sheila

  Leuk!! Ik ben tegenwoordig iets meer van de lichtere Summer Cloud, maar kan de andere kleurtjes ook erg waarderen. Heel mooi.

 • Lisanne

  Ik ken dit merk helemaal niet. Ik vind sowieso nagellak in deze tijd van het jaar geweldig. Ik ben van plan om een mooi kleurtje aan te schaffen voor mijn vakantie naar Curacao, een lekker tropisch kleurtje, welk merk dat moet worden weet ik nog niet.

 • beautifulday4makeup

  Wauw, wat een mooie kleurtjes zitten er tussen!

 • Janine

  Trind Made Me In Nice, Trind Summer Cloud, Trind Tropezian Sunset,Trind Lavender Fields Forever Vind ik echt prachtig! <3
  De namen vind ik ook heel erg leuk bij passen. Ik vind de witte kleur dekt op je nagels. Vele witte nagellak is niet zo
  mooi. Maar deze heeft een plekje in m'n hart als ik de foto's zo bekijk. De kleuren maken me erg vrolijk! Mooie
  collectie en foto's

  Lieefs

  Janine

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.