Review: Trind Nail Repair
29 jan 2014 Beauty Nagels 18

Review: Trind Nail Repair

Een tijd geleden alweer werden mijn nagels zo ontzettend broos. Mijn nagels waren droog en braken af. Voor mij was dit een teken om weer aan een Trind Nail Repair kuur te beginnen. Jaren geleden heb ik deze Nail Repair ook al eens gebruikt en was er tevreden over. Mijn nagels waren nu wel echt in heel erg slechte conditie dus ik was heel benieuwd of deze Trind Nail Repair zou helpen. Ben jij ook benieuwd? Klik dan verder en lees mee!

Trind

Trind Nail Repair

Trind Nail Repair kuur

Ik ben er niet trots op om de bovenstaande foto te laten zien, schrik ook vooral niet, maar zo zagen mijn nagels er uit. Deze foto heb ik gemaakt toen ik met de kuur begon. Zoals je ziet zit het eerste laagje er al op. Mijn nagels zijn verkleurd (ondanks de basecoat) en wat je ook kunt zien op deze foto is dat mijn nagels velletjes loslaat. Nagellak chipte ook vaak al na een dag omdat mijn nagels te droog waren.

Trind Nail Repair

Trind Nail Repair

Zoals ik vertelde ben ik dus begonnen met het gebruik van deze Nail Repair. Deze Nail Repair kan je als base coat gebruiken. Ook kan je als je nagels in slechte conditie zijn deze nail repair als “kuur” gebruiken. Je dient dan gedurende twee weken elke dag een laagje aan te brengen op je nagels. Het vorige laagje dient verwijderd te worden om vervolgens een nieuw laagje aan te brengen. Na deze kuur kan je over gaan op een keer per week een laagje aan te brengen, eventueel als basecoat.

Trind Nail Repair

Na twee weken (bijna) elke dag braaf een laagje eraf en erop te hebben gedaan zien mijn nagels er zo als op bovenstaande foto uit. Op deze foto heb ik helemaal niets op mijn nagels. Zelf vind ik mijn nagels zichtbaar sterker en er veel gezonder uitzien. Daarnaast bladdert er niet zomaar van alles van mijn nagels af.

Trind

voor-na

Ervaring Trind Nail Repair

Ik ben heel tevreden en vind het een heel fijn product. Mijn nagels zijn weer gezond en ik kan weer gerust een aantal dagen nagellak dragen zonder dat mijn lak gaat chippen omdat mijn nagels zo droog zijn. Ook heb ik het idee dat mijn nagels een stuk sterker zijn geworden! Eerlijk is eerlijk, twee weken lang elke dag met je nagels bezig zijn was ik niet altijd even blij mee en ik ben het ook een (paar) keer vergeten. Toch zijn die twee weken het absoluut waard geweest! Nu gebruik ik de Trind Nail Repair altijd als base coat en ik merk dat mijn nagels sterk en mooi blijven. Ja, ik kan dit product absoluut aanraden als je nagels in slechte conditie verkeren!

Trind is onder andere te koop bij de Etos en kost rond de 12,95

Wat gebruik jij om je nagels een oppepper te geven?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Lynsey

  Ik had eigenlijk nog nooit iets gevonden wat goed werkte voor mijn nagels. Ben nu wel nieuwsgierig geworden naar deze! Dus ga hem denk ik binnenkort maar is aanschaffen ^^

 • Nicole

  Waar ik dan benieuwd naar ben is waar koop je het en hoe duur is het?

 • debby

  Jaah Trind! Trind is geweldig als het om nagel verzorging gaat. Dat setje met die 3 ‘lakken’ zijn echt een redder in nood.

 • Kirsty

  Ik heb de Trind Nail Repair ook! Ben er echt fan van, het werkt echt supergoed! 🙂

 • Geertje

  Wat een verschil nadat je het hebt gebruikt!! Ik ben gezegend met nagels waar ik weinig aan hoef te doen. Maar zo te zien is het een product wat echt goed werkt!

 • Charlotte

  Ik ben nog steeds heel blij met deze nail repair. Mooie review heb je er van gemaakt!

 • Beautyjuf

  Trind is een topmerk 🙂 Ik heb er ook een aantal producten van en die gebruik ik met veel plezier!

 • Kimberly

  Je nagels zien er weer een stuk mooier uit zeg! Ik wil dit ook nog altijd eens proberen, ben benieuwd wat ‘ie voor mijn nagels allemaal kan gaan doen!

 • martina

  wat fijn dat het zo goed voor je werkt!

 • Fashion meets Beauty

  Het Perfect System van Trind gebruik ik ook wanneer mijn nagels broos zijn en de Nail Repair gebruik ik altijd als basecoat. Ik vind het erg fijne producten die ook nog eens echt goed werken!

 • Kissyfur

  Fijn dat je bagels ervan opknappen.
  Om ze in goede conditie te houden masseer ik vaak mijn nagelriemen

 • Linda

  Wat fijn dat dit product jou zo geholpen heeft jou nagels sterker te maken! Ik kan mij goed voorstellen dat het enorm frustrerend is als de conditie van je nagels ineens zo achteruit gaat.. Het eindresultaat heeft mij erg verrast en zit eraan te denken om voor mijzelf ook eens een flesje aan te schaffen. Mijn nagels zijn opzich wel stek en mooi lang, maar ze verkleuren helaas erg snel..

  Mooi artikel!

 • De Dotties

  Klinkt heel erg fijn, ook het resultaat ziet er goed uit!

 • Anouk

  Zo! Je nagels zijn echt verbeterd!! Super fijn. Ik heb ook een nagelversterker van Trind. Erg fijn spul

 • Luuke

  Wauw! Het resultaat mag er zijn! Ik had ook wel eens dat mijn nagels broos waren, in eerste instantie ging ik ze heel kort knippen, zodat het meeste weg was, maar dan probeerde ik essence anti-split. Dat werkte redelijk, die gebruik ik nu ook als basecoat.

 • Manon

  Dat ziet er echt uit als een hele verbetering, ik heb meer goede verhalen over dit product gehoord!

 • Rachel Kromdijk

  ziet er goed uit wauw! je schrijft altijd handige artikelen! liefs

  • Saskia Hardeman

   Aah lief, dankjewel!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.