Win een Trind Perfect System Set! (gesloten)
24 jul 2014 Overige 50

Win een Trind Perfect System Set! (gesloten)

Jaa vandaag is het tijd voor de tweede winactie! In samenwerking met Trind mag ik namelijk aan een van jullie een Trind Perfect System Set weggeven. Ik vertel je in dit artikel welke producten in deze set zitten en waar ze voor gebruikt kunnen worden! ook vertel ik je uiteraard wat je moet doen om mee te doen aan de winactie. Lees je mee?Trind Perfect System

Op bovenstaande foto kan je goed zien wat er allemaal in de set zit. Hieronder zal ik per product vertellen wat het is en waar het voor gebruikt kan worden.

Trind Cuticle Remover

Trind Cuticle Remover

Dit product wordt gebruikt om vastgegroeide nagelriemen zachter te maken zodat deze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Voor gebruik breng je het product op de nagelriemen aan en laat je het een aantal minuten intrekken. Met de Trind Manicure stick, die ook in de set zit, kan je hierna gemakkelijk overtollige nagelriemen verwijderen. Advies is om dit product eens in de vier weken te gebruiken.

Trind Cuticle Balsam

Trind Cuticle Balsam

Na het verwijderen van de overtollige nagelriemen breng je deze cuticle balsam aan op de nagelriemen. Ook kan je dit product heel goed elke dag gebruiken tegen droge nagelriemen of dwangnageltjes (verharde huid rondom de nagelriemen). Smeer het product op de nagelriemen en laat het twee minuten intrekken. Daarna masseer je het overige in de nagelriemen en de nagels. Voordeel: dit product laat geen vettig laagje achter.

Trind Nail Balsam

Trind Nail Balsam

Veel nagelproblemen kunnen ontstaan door een tekort aan natuurlijk nagelvocht. Dit product zorgt voor een perfecte hydratatie. Ook dit product kan dagelijks gebruikt worden. Breng het op de nagels aan en laat het twee minuten intrekken. Hierna mag de rest in de nagels gemasseerd worden en op de nagelriemen. Ook dit product laat geen vettig laagje achter, ideaal!

Trind Nail Repair

Trind Nail Repair

Een hele tijd terug schreef ik hier al eens een blogje over: klik. Sinds ik dit product heb ontdekt gebruik ik deze standaard als base coat. En als mijn nagels eens van slag zijn gebruik ik dit product twee weken elke dag als kuur. Dit product zorgt er voor dat je nagels niet verkleuren en dat ze niet uitdrogen. Ook is het een nagelverharder. Om je nagels weer mooi en sterk te maken breng je dit product elke dag aan op je nagels. Voordat je een nieuwe laag aanbrengt moet de oude laag wel verwijderd worden. Klinkt als veel werk maar het is het waard! Om je nagels in goede conditie te gebruiken dien je dit product elke week aan te brengen op je nagels. Ook kan je dit product perfect gebruiken als base coat.

Trind Hand Repair

Trind Hand Repair

Bij mooi verzorgde nagels horen ook mooi verzorgde handen. Deze Hand Repair helpt hier perfect bij. Door Duo-Liposomen wordt de huid gesimuleerd door aanmaak van vitamine f. Vitamine f zorgt ervoor dat er nieuwe huidcellen geproduceerd worden met een betere kwaliteit. Dit product twee keer daags op de handen inmasseren. Het product trekt snel in en laat geen vettige laag achter.

Trind Perfect System

Nail Magic Buffer

Deze Magic Buffer stimuleert de aanmaak van natuurlijk nagelvocht zodat de nagels gezond en sterk blijven. Met deze Magic Buffer gebruik je als eerst de zwarte kant om het toplaagje van de nagel te verwijderen. Daarna kan de witte zijde gebruikt worden om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. Tot slot wordt met de grijze zijde (achterkant) het nagelvocht gelijkmatig over de nagel verdeeld. Ook verwijdert deze Magic Buffer fijne rillen en imperfecties.

Mini Manicure Stick

Met deze stick kan je na het gebruik van de cuticle remover de overtollige nagelriemen verwijderen. In de set zijn er twee van deze manicure sticks aanwezig.

Mijn mening

Trind Nail Repair en de Nails Balsam kende ik al en ik was hier al erg enthousiast over. Als verpleegkundige was ik mijn handen nou eenmaal veel en mijn handen hebben daarom extra verzorging nodig. Deze producten helpen hier erg goed bij. Wat ik met name een groot pluspunt vind is dat de producten geen vettig laagje achterlaten. Zo kan je snel weer verder waar je mee bezig was! Ook merk ik een duidelijk verschil wanneer ik deze producten gebruikt heb. Mijn handen zien en voelen er veel gezonder uit! Ik ben erg enthousiast over de werking van de producten. Ze doen wat ze beloven en maken je nagels en handen weer gezond!

Trind Perfect System

Winactie!

Aan een van jullie mag ik een Trind Perfect System Set weggeven! Alle producten die ik je in dit artikel heb laten zien zitten in deze set. Hieronder vertel ik je wat je moet doen om kans te maken op deze fijne set voor gezonde handen en nagels!

Wat moet je doen?

 • Laat in de comments weten dat je mee doet aan deze winactie
 • Like Twinkelbella op Facebook,en like & share het bericht

Het is niet verplicht maar ik word er wel heel blij van als je me zou willen volgen op Bloglovinย ,ย Instagramย en/ofย twitter

De winactie loopt tot volgende week donderdag 31 juli. Op 1 augutus krijgt de winnaar bericht via de mail. Zorg er dus voor dat je een geldig email adres achter laat. Succes allemaal!

Doe jij ook mee met deze winactie?

handtekening-saskia

Omdat ik deze week het 1-jarig bestaan van mijn blog vier loopt er momenteel ook nog een andere winactie waarbij je producten van Kneipp en Cattier Paris kan winnen: klik.

Reacties

 • Corinne

  Wat een superfijn setje! Ik maak graag kans ๐Ÿ™‚ Ik volg je op BL, IG, FB, etc.!! Groetjes, Corinne.

 • Anita te Gussinklo

  Mijn nagels zouden wel een oppeppertje kunnen gebruiken.
  Ik loot dus graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter

 • irene niec

  Dat is een hele fijne set, heel graag maak ik kans voor mij kleindochters.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 • Sabrina

  Wat een mooi setje, daar wil ik ook graag kans op maken!

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked (5e liker). Ik volgde je ook al op Twitter en heb je bericht geretweet (Truusje26). En ik heb je winactie op Facebook geliked en gedeeld (Sabrina Cat).

  Groetjes,
  Sabrina

 • Mandy

  Lijkt me gaaf om dit setje van Trind te mogen uitproberen. Heb alles gedaan wat moest en mocht! ๐Ÿ˜‰

 • Kim Bakker

  Wauuw! Super leuk
  Mijn handen en nagels zijn wel toe aan een goede verzorging. Ik volg jou op alles.. Hier even een lijstje:
  Facebook: Kim Bakker
  Bloglovin: Kim Bakker
  Twitter: KimBakkerx
  Instagram: xkimbakkerx

  Heel veel succes allemaal!

  Liefs Kim

 • Dinie H. Gijsberts

  <3 <3 <3 It ! ๐Ÿ˜€
  Wat heb je weer een pracht exemplaar van een prijs voor ons uitgezocht ๐Ÿ˜‰
  Facebook; Dinie H. Gijsberts
  Pinterest; DinyG
  Instagram; momzymom
  Bloglovin nummer 5; Dinie Gijsberts
  Twitter nr. 69 en 98; Dinie Gijsberts

 • Oum Feerozah

  Wauw leuke winactie, en ik doe natuurlijk ook mee heb al het bovenstaande gedaan!

 • Nynke

  Leuk, ik doe mee hoor. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht geliked en gedeeld.

 • Hilde VE

  Lijkt me een leuk pakketje. Ik doe ook graag mee.

 • Lotties Nailies

  Ik doe mee! Trind is echt een super systeem! Heeft enorm geholpen toen ik net mijn kunstnagels liet verwijderen en ook nu kunnen ze wel weer een beetje extra verzorging gebruiken ๐Ÿ˜‰

 • melisas

  Wauw; wat een mooi setje zeg. Ik doe graag mee. Ik heb het bericht geliked en shared op FB: melissa.vanstipdonkmaas. Verder volg ik je via Bloglovin: melissavanstipdonkmaas en Instagram: melissamaas1984. Gr. Melissa

 • Jasmijn

  Hele gave winactie! Ik ben zelf ook dol op de producten van Trind. Momenteel heb ik zelf nog een aantal Trind producten, dus laat ik liever mensen meedoen die nog niet bekend zijn met dit merk ๐Ÿ˜‰ Succes iedereen! Liefs x

 • Raounak

  Leuke winactie! Ik ben helemaal voorzien op het gebied van nagels, dus deze laat ik aan mij voorbij gaan.

 • Eva | Realitijd

  Heel leuk! Ik heb zelf allemaal al spulletjes voor mijn nagels, dus ik laat deze ook even passeren.. maar ik kende het merk nog niet, dus we hebben weer wat bijgeleerd ๐Ÿ™‚

 • Angela

  Ook ik doe mee! Mijn nagels kunnen nu echt wel wat extra verzorging gebruiken. Sinds mijn zwangerschap zijn ze heel zwak en breken steeds af :/.

  Ik ben verder niet bekend met het merk Trind, erg benieuwd dus of het voor mij ook goed zal werken!!

 • Sascha

  Ik heb al vaker van dit merk gehoord en was er heel benieuwd naar! Fijn dat je er zo enthousiast over bent. Ik doe zeker mee. Mijn handen en nagels hebben wel wat verwennerij nodig.

 • Linda

  Wat een mooie actie weer Saskia, ik waag weer heel graag een kansje en heb de post geliked en gedeeld ๐Ÿ™‚

 • Roos

  Ooh ik doe heeeeel graag mee aan deze winactie! Waar mijn ouders, broertje en zusje zijn gezegend met prachtig mooie, super sterke nagels, heb ik altijd al dunne, afbladderende nagels gehad, en nu ik zwanger ben ik het nog erger! Ik was al een tijdje benieuwd naar het verzorgingssetje van Trind, omdat ik er veel goede recensies over heb gelezen, maar kon het setje bij ons bij de drogist nog niet vinden.. Ik ga dus duimen draaien (voor hopelijk straks mooie nagels :P)

 • Jorien

  Wauw wat een mooi pakket! Ik doe echt te weinig aan mijn nagels dus ze kunnen wel een oppepper gebruiken haha. Hopelijk met dit pakket!

 • shirley - lovingyourlife

  Dit is echt een mooi setje ik doe zeker mee!

 • Jolijn

  Wat een mooie lakjes! Ik doe graag mee & volg je ook op bloglovin’
  Liefs, Jolijn.

 • Jennifer

  Ik maak heel graag kans op dit mooie pakket en zal het delen op facebook ๐Ÿ™‚

 • Kirsty

  Wat een geweldige winactie!! ๐Ÿ™‚ Ik doe zelf niet mee omdat ik deze set al heb, maar ik kan hem heel erg aanraden; hierdoor zijn mijn nagels echt een heel stuk sterker geworden en ook mijn nagelriemen reageren hier heel goed op!

 • Nina

  Ik doe ook mee! Volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter ๐Ÿ™‚

 • Mariska

  Ik zag een vriendin van mij dit delen en werd erg nieuwschierig.

  Door bepaalde medicijnen heb ik erg brose nagels met randjes en houd ik ze lastig mooi. Ben dan ook ontzettend benieuwd naar deze set, dus ik like en deel!

  Ook ben ik lid geworden van je blog, leuk te volgen !

 • zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse

 • Mary

  Jeetje wat is er een hoop aan verzorging voor je nagels. Leuk artikel en maakt mij heel erg benieuwd naar al die fijne spulletjes. Ik volg je op Fb en Bl. En van harte met je blog verjaardag. Dat er nog vele zullen komen!

 • Sanne Becks

  Zou helemaal geweldig zijn als ik deze zomer toch noch mooie verzorgde handen en nagels heb.
  Ik ken het merk niet en wil er graag mee kennis maken,belooft veel goeds.

 • Deborah

  Ik doe mee met deze leuke winactie! Mijn nagels schreeuwen om een nieuw kleurtje.

 • wilmsen anita

  daardoor zou ik het nagelbijten afleren

 • Ilse prins

  Wat een superpakket zeg! En wat lijkt me dat heerlijk voor mijn handen en nageltjes…. 5 augustus ben ik precies 1 jaar van het nagelbijten af….(beet al vanaf dat ik tanden kreeg, ben nu 23) Dit zal wel een heeel leuk kadootje zijn voor mijn nagels… En natuurlijk volg ik je overal;-) Groetjes en fijn weekend

 • sabine beining

  mijn nagels kunnen wel wat extra verzorging gebruiken.door dagelijks morfinegebruik zijn ze hard achteruit gegaan.breken af en splijten.graag doe ik mee met deze winactie en volg jou op fb en bloglovin.grt.sabine

 • Anita H.

  Ik doe mee aan deze winactie!!

 • Suzanne Blom

  Ik volgde je al overal, maar wel het bericht geliked op bloglovin. Wat een super leuke actie!!

 • Petra

  wat heerlijk om je handen en nagels zo te kunnen verwennen, ik doe graag mee, en volg je al op facebook , heb het bericht daar een like gegeven en natuurlijk ook gedeeld…Ook volg ik je op Bloglovin….leuk..
  groetjes Petra

 • Clau-dya

  Mooie set, doe graag mee! Like je op facebook en gedeeld

 • Anne de Waal

  Ik doe graag mee !!!, wat een mooie prijs !!! ๐Ÿ™‚

 • SophiaG

  Leuke actie.
  Ik doe graag mee aan deze winactie.

 • denise

  Ohhh wat een super leuke set! Ik bijt eigenlijk al zo’n beetje mijn hele leven op mijn nagels en heb een paar weken geleden besloten dat het nu echt genoeg is geweest en ik moet stoppen. Ik ben al heel trots (aangezien ik het nog nooit zo lang heb volgehouden) en dit geweldige pakket zou een extra motivatie zijn om het vol te houden:).. *fingers crossed*

 • CJM de Kok

  Super actie en volg je op Facebook en bloglovin en geliked en gedeeld

 • Sylvia

  Leuk dat ik je website heb ontdekt via trind. (Facebook).
  Het spreekt me erg aan!
  Dus zeker leuk om je te blijven volgen ๐Ÿ™‚
  Mijn nagels kunnen wel een goede verzorging gebruiken van trind. Kans dat ik win is klein, gun het iedereen die mee doet.
  Ga je uiteraard ook op Facebook liken/toevoegen, leuk!

  Ik vind je artikel trouwens duidelijk, leuk en informatief.

  Groetjes
  Sylvia

 • Anja van Zundert

  Ik doe graag mee, mijn handen kunnen wel een make-over gebruiken! Fb liked & shared

 • nicolette

  Leuk !
  Ik heb trind altijd al een keer willen gebruiken
  (Ik doe mee )

 • Yvonne

  He,

  super gave winactie:D Ik heb een tijd geleden kennis mogen maken met Trind en ik ben helemaal verkocht. Niets werkt alleen Trind. Mijn eerste perfect system is bijna op dus ik zou heel graag kans willen maken op dit setje zodat ik vrolijk verder kan:D

  fijne dag allemaal. Geniet van jullie vakantie. X

 • Esther

  TRIND is het BESTE merk en product voor nagels en handverzorging.
  Dus ik doe graag mee met deze win-actie

 • Jacqueline

  Mijn nagels kunnen wel een likje verf gebruiken! Trind: ben nog niet bekend met deze naam en producten. Ziet er prachtig uit! Met de hand repair creme worden mijn handen vast weer soepel en zacht. Doe daarom graag mee met deze winactie.

 • wendy

  Ik doe graag mee met de actie… zoals je beschrijft o.a. over het vele handen wassen.. dit doet mijn vriend ook altijd op zijn werk.. gevolg: schrale wij zegge altijd schuurpapier handen. Vele handcrรจmes geprobeerd. Mocht ik het pakket winnen dan delen we de handcrรจme ๐Ÿ˜‰

  Like en shared of FB.. uiteraard ook je pagina geliked. (op de ander sites heb ik geen account)

 • Cindy H

  Ohh beetje laat maar wil heel graag meedoen met deze winactie! Wat een prachtpakketje!

 • Johanna

  Ik ben verslaafd aan Trind producten.
  Van nagelbijtster tot perfecte nagels.
  Vooral de nailbrightner met de repair is prachtig.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.