Swatches: Trind Beauty & The Beach
26 feb 2014 Beauty Nagels 21

Swatches: Trind Beauty & The Beach

Aan de al bestaande collectie Caring Color van Trind worden vanaf maart zes nieuwe gelimiteerde kleuren toegevoegd! Namelijk de collectie Beauty & The Beach. Ik ontving de zes kleurtjes en heb ze voor jullie geswatched! Kijk je mee?

Als mijn nagels extra verzorging nodig hebben denk ik aan Trind. Maar vanaf nu denk ik ook aan Trind als ik een mooi kleurtje op mijn nagels wil welke ook tegelijkertijd mijn nagels verzorgt!

trind

Het reguliere assortiment van de Caring Colors bestaat uit 48 kleuren. Trind Caring Color is speciaal ontwikkeld om de nagels mooi te houden. Deze Beauty & The Beach collectie zal vanaf maart 2014 hieraan worden toegevoegd! Toen ik de kleuren zag deed mij dit gelijk verlangen naar de zomer! Kijk je mee naar de zes zonnetjes in een flesje?

Bij alle swatches draag ik een laagje.

trind Burst My Bubble

We beginnen met een van mijn favorieten. Dit mooie zuurstokroze lakje heeft de naam Burst My Bubble! De kleur vind ik geweldig en doet mij denken aan een suikerspin!

trind Mint Julep

Mint Julep is een mooi groen, blauwachtige kleur. Deze doet mij denken aan een strakblauwe lucht op een mooie zomerse dag!

trind Mellow Yellow

Mellow Yellow.. Wat een geweldig felle kleur! Vaak is de dekking van gele lakjes niet zo heel goed, maar deze is perfect! Dit lakje doet mij denken aan, hoe kan het ook anders, de zon!!

trind Surf's Up

En dan een kleur waar ik geen hoge verwachtingen van had: Surf’s up! Deze kleur heeft mij erg verrast, mooi! In het flesje doet de kleur mij denken aan een zeemeermin. Eenmaal op de nagels aan helder blauw water!

Trind Appletini

En dan een kleur welke  mij doet denken aan lekkere coctails op het strand. Een prachtig mooie kleur groen! Dit soort tinten vind ik perfect voor de zomer!

trind Miss O'hara

En tot slot een kleur die ik zeker vaker zou gaan dragen: Miss O’Hara! Op de foto neigt het iets naar rood, maar het is echt een perfect roze kleur, wauw!

Trind Beauty & The Beach

trind

Conclusie

Als eerste vind ik de kleuren echt geweldig, ik word er helemaal blij van! Het kwastje is vrij dun maar wel goed mee te lakken. In eerste instantie heb ik heel erg moeten wennen aan de dikke substantie van de lak. Het koste mij in het begin iets moeite om mijn nagels er netjes mee te lakken zonder streepjes. Ik heb nu voor mijzelf een soort techniek bedacht waardoor ik de streepjes beperk en de lak redelijk egaal dekt in een laag. Dat de lak dik is heeft natuurlijk ook weer een groot voordeel, namelijk dat de lak perfect een aantal dagen op de nagels blijft zonder te chippen. Miss O’hara heb ik vijf dagen chiploos op mijn nagels gehad, perfect! Al met al ben ik dus heel tevreden, zeker omdat deze mooie nagellak ook mijn nagels verzorgt! Deze kleurtjes ga ik zeker vaker dragen. Vooral de roze tinten. De gele en groene kleuren lijken mij geweldig in de zomer!

Trind Caring Color Beauty & The Beach liggen vanaf maart n de winkels. Deze lakjes zijn onder andere te koop bij de Douglas en Etos. De adviesprijs is € 10,12 voor een flesje van 9 ml.

Wat is jouw ervaring met Trind? Wat vind jij van de kleuren?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik opgestuurd heb gekregen.

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een Mac Lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Nicole

  Heb eigenlijk helemaal geen ervaring met trind maar zie wel 4 kleurtjes die ik graag zou willen! Vooral omdat ze ook nog verzorgen!
  Fijne review!

 • Geertje

  Oh wat een leuke kleurtjes! Heerlijk zomers! Jammer dat er een dun kwastje bij zit. Ik vind juist de dikkere / brede fijn.

 • PiinkBeautyPrincess

  Leuke zomerse kleurtjes 🙂

 • Svenja

  Vind de roze & de groen/blauwachtige lakjes het mooist, heerlijk voor straks in de lente 🙂

 • Amy

  Wat een mooie kleurtjes! Miss O’Hara wil ik zelf ook nog wel vanwege de kleur én de naam (nav Moira O’Hara van American Horror Story, haha!)

 • beautyforgirls

  Mooie lakjes zijn het hé. Die roze is mijn favoriet op dit moment.
  Liefs, xx

 • Nicole

  Ik heb zelf geen ervaring met Trind, maar ik ben toch wel erg nieuwsgierig naar deze lijn. Zitten erg mooie kleurtjes tussen!

 • Judith

  Ik vind de kleuren echt prachtig! En de houdbaarheid klinkt ook erg goed!

 • Kimberly

  Ik vind die twee roze kleurtjes echt heel mooi en tof! 😀

 • Sheling

  Ahhhh die blauwe en die gele vind ik mooi!! 😀

 • Luuke

  Wauw, hele mooie lakjes! Ik vind de donkerblauwe kleur het mooiste. 🙂

 • Tjuly

  Mooie lente kleuren!

 • naomi

  De lakjes zijn echt heel mooi!

 • Kissyfur

  De eerste 3 ben ik helemaal weg van! Dat wordt in maart even bij Etos langs.

 • Manon

  ik vind ze wel mooi behalve die gele!

 • Lies

  Ik heb zelf nog geen ervaring met Trind, maar deze kleurtje vind ik er allemaal zo leuk uitzien! Vooral de groene is wel echt mijn favoriet.

 • Bertine

  die licht blauwe kleur is mijn favoriet!

 • Rosanne

  Ik vind de kleurtjes er erg vrolijk uit zien!
  liefs x

 • Lotje

  Geweldige kleurtjes!

 • Whitney

  Mooie kleuren! Geen ervaring met het merk maar dekking is super dus zeker de moeite waard om te proberen.

 • Sascha

  Wauw, die lichtblauwe is mijn favoriet!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.