Swatch: Max en Essence
19 okt 2013 Beauty Nagels 22

Swatch: Max en Essence

Ik had eens zin in iets herfstachtigs op mijn nagels. Essence 112 Time for Romance had ik hiervoor al een tijdje in mijn gedachten. Ik pakte ook een Max mini nail polish erbij en ging aan de slag. Vandaag laat ik het resultaat heel graag aan je zien!

Max Nail polish

Een tijdje geleden schreef ik al een review over de mini lakjes van Max, deze kan je hier teruglezen. Deze Max mini nail polish set heb ik destijds ook in andere kleuren gekocht. Zo heb ik ook een setje met roodtinten. Als basis heb ik een rode mini lak uit dit setje hiervoor gebruikt. Deze kleur heeft geen naam of nummer. Mooie kleur he? Ik heb 1 laagje gebruikt. Voor maar 1 laagje vind ik de dekking perfect!

Essence time for romance

Daaroverheen een laagje Essence 112 Time for romance. Toen ik deze kocht vond ik het al echt een lakje voor de herfst. Het lakje bevat kleine glitters en er zit af en toe ook een grote glitter tussen. De grote glitters zijn moeilijk te vangen. Ik vind de kleine glittertjes alleen al erg leuk!

Max mini polish

Zelf vind ik het een perfecte combi. Ik word hier blij van! Een top coat eroverheen en klaar!

Houd jij van glitternagellak?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

 

 

Reacties

 • beautybysandra

  Dat lakje van Essence vind ik echt heel erg leuk!

 • Lies

  Wat een mooie combinatie! Ik was eigenlijk nooit zo van de rode nagellak, maar de laatste tijd vind ik het echt zo mooi. Ik hou ook zeker wel van glitter nagellak.

 • Kimberly

  Ik vind de combinatie echt zo mooi 😀 Vooral die glitters maken het lakje nog wat mooier en specialer <3

 • Monique

  Ik ben gek op glitterlakjes. Deze vind ik heel mooi, ook voor de kerst.

 • kato

  Heel mooi zo! Xx

 • Sas

  Mooi kleurtje 🙂

 • Beautydagboek

  Ik ben dol op glitterlak! Je hebt er een mooie combi van gemaakt 🙂

 • Michelle @ The World is a Book

  Super leuk! Ik heb eigenlijk alleen glitternagellak op met kerst haha, maar eigenlijk moet het altijd kunnen 😀

 • Romy

  Mooie combinatie!

 • Lizzy

  Wat een onwijs mooie combinatie! Staat echt leuk! De glitters maken je nagels helemaal af! 🙂 Ik hou er van!

 • Anne Solveig

  Mooie combinatie!

 • Tjuly

  Mooie combinatie!!

 • Kimberley

  Leuke combinatie! 🙂

 • Mademoiselle Sophistiqué

  wat mooi met die glitters!

 • Nicky

  een hele leuke combinatie, de max nagellak op zichzelf vind ik zo niet bijzonder.

 • Sheelagh

  Nice. Tip: Leading Lady van Essie is ook een supermooie rode kleur met glitter erin, love it!

 • wies

  Dat lakje met die glittertjes is schattig!

 • De Dotties

  Mooie combinatie!

 • Bertine

  oeh super mooi!

 • Robin

  mooie combi, erg chique =)

 • Maxime

  Wat een mooie combinatie!

 • Sanne MakeUpGorgeous

  Mooie combinatie. Die lakjes van Max zijn soms echt wel goed hé 😉 x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.