Swatches: Max mini nail polish set
4 okt 2013 Beauty Nagels 19

Swatches: Max mini nail polish set

Om eerlijk te zijn stond ik altijd een beetje sceptisch tegenover de nagellakken van Max. Waarom? Gewoon heel goedkoop en dan ook nog eens bij de Action. Ik vind de Action een heel leuke winkel maar zou er in eerste instantie niet mijn nagellak halen. Totdat ik er veel dingen over las en toch maar besloot wat mee te nemen. Want tjah voor het geld hoef je het niet te laten toch?

Max mini nail polish set

Ik heb een zwak voor kleine spulletjes. Dus mijn oog viel vrijwel gelijk op deze schatjes! Wat een lieve kleine flesjes! Een flesje bevat 3.6 ml, lekker mini dus! Ook de neutrale kleurtjes spraken mij erg aan. Alhoewel ik dol ben op felle kleuren houd ik ook wel van rustige kleuren op mijn nagels zo op zijn tijd 🙂

Max mini nail polish set

Eerste swatch de donkerbruine kleur. Een plaatje vind ik het! Heel erg mooi diepbruin chocoladeachtig. Prachtig voor de herfst en een neutrale look! Op de foto zie draag ik de kleur al twee dagen. De houdbaarheid van de lak is niet geweldig. Na twee dagen gaat deze chippen. Ik draag overigens maar een laagje met daarover een topcoat, perfect toch!

Max ini polish nail set

Tjah, ik vind de kleur echt heel erg mooi!

Max mini nail polish set

Hier de lichtere cream lak met als accentnagel de glitterlak die ook in het setje zit. Oooh weer zo mooi! Van het creamy lakje zowel de glitterlak draag ik twee laagjes met een topcoat. Ook hiervan is de houdbaarheid niet geweldig, maar toch o zo mooi!

DSC02112

De glitterlak vind ik heel neutraal maar toch aanwezig en dat is wat deze lak zo prachtig maakt! De glitterlak blijft het langst zitten. Ongeveer vier dagen bij mij.

Max mini nail polish set

Deze combi met de accentnagel vind ik zelf erg leuk. Ideaal voor een doordeweekse dag of als je gewoon niet al te veel wil opvallen 🙂

Max mini nail polish set

Conclusie

De kleuren vind ik echt geweldig! Waarschijnlijk komt dit omdat ik over het algemeen wat fellere kleuren draag, dit is eens wat anders! Mocht je niet van de kleuren houden, er zijn nog veel meer setjes te koop met andere kleuren! De houdbaarheid is wel heel erg jammer, ik kan mij geen een lak bedenken die bij mij zo snel gaat chippen. En dan heb ik met deze lak op nog geen eens gewerkt. Jammer! Maar neemt voor mij niet weg dat ik dol ben op dit setje. Als ik binnenkort weer eens in de Action ben ga ik absoluut kijken of ze er meer hebben! Voor dit setje heb ik € 0,59 betaalt. Omgerekend is dit € 0,20 per flesje! Dan kan je eigenlijk toch ook niet verwachten dat de lak een week op je nagels blijft 😉

Wat vind jij van deze neutrale kleuren?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

 

Reacties

 • Fashion Maniacs

  de kleurtjes zijn inderdaad prachtig!

 • Sophie

  Voor dat geld valt het nog mee en zijn ze prima denk ik. Mooie kleurtjes (:

 • Tjuly

  qua kleur zijn ze best wel leuk!

 • Michaela

  Wauw het nude lakje en het glitter lakje zijn zó mooi samen!!

  • Saskia Hardeman

   Dankje vind ik ook een leuke combi! 😀

 • Mirjam - Jewelyz

  Wauw, mooie kleurtjes zeg!

 • Wendy

  Jammer dat de nagellak zo snel chipt! Kleurtjes zien er wel heel erg mooi uit!

  • Saskia Hardeman

   Ja het snel chippen vind ik ook ontzettend jammer!

 • Jessica

  Wauw! Ik had niet verwacht dat de nagellakjes van de Action zo mooi en dekkend zouden zijn. Ik ben ook altijd een beetje voorzichtig met het kopen van makeup bij de Action, veel van de dingen die ik heb geprobeerd vielen namelijk enorm tegen.

  • Saskia Hardeman

   Ik heb ook alleen nog maar lakjes gekocht, durf mij toch niet echt te wagen aan de rest.

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuke kleurtjes zeg! Ik heb ook een paar lakjes van de Action en ik vind ze ook best prima, al helemaal voor dat geld haha. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin’ 🙂

  • Saskia Hardeman

   Hartstikke leuk dat je me volgt!!

 • Yvonne

  Wauw ik vind dit echt hele leuke kleuren. Had ik niet verwacht. En maar 59 cent?? Jeetje… Hoe is het mogelijk he;)

  • Saskia Hardeman

   Haha ja indd dat dacht ik dus ook 🙂

 • Esmée

  Mooie swatches, ik vind de kleurtjes erg leuk! x

 • Beautyjuf

  Wat een leuk setje! Ik deel jouw enthousiasme 😉 En, ik alleen nog maar jouw artikel gelezen, haha! Binnenkort ga ik eens een kijkje nemen bij Action, want deze kleuren vind ik echt heel leuk!

  • Saskia Hardeman

   Haha heel leuk om je reactie te lezen! Ik hoop dat je dit setje kan vinden!

 • Lois Lorinde

  Heel mooi setje, echt een leuke combinatie!

 • Sascha

  Die glitters zijn zo mooi en subtiel.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.