Review: Kruidvat base & top coat
19 aug 2013 Beauty Nagels 0

Review: Kruidvat base & top coat

The only time a women is helpless is when her nail polish is drying. Other than that, watch out.

Je handen zijn je visitekaartje zeggen ze weleens. Ook ik vind het fijn om mijn handen en met name mijn nagels goed te verzorgen. Een kleurtje op mijn nagels staat fris en verzorgd. In dit artikel wil ik je wat vertellen over de Kruidvat base & topcoat. Lees je mee?

We weten allemaal denk ik wel dat een basecoat dient als basis voordat je de nagellak aanbrengt. Deze basis zorgt voor een soort prep op je nagels, het maakt de nagels glad zodat eventuele hobbels en bobbels opgevuld worden. Daarnaast zorgt het er voor dat je geen gele nagels krijgt wanneer je felle kleuren gebruikt, bijvoorbeeld rode nagellak. Een of twee laagjes topcoat zorgt er voor dat je naggellak langer blijft zitten.

Kruidvat base & top coat

Ik heb er een vreselijke hekel aan als na een dag of twee mijn nagellak er afbladdert en aan alle kanten chipt. Omdat het nagellakken meestal bij mij even snel tussendoor gebeurt gebruik ik niet altijd een topcoat, veel te veel gedoe. Maaarrr.. bij toeval kwam ik in het kruidvat de base & top coat tegen. Hoe handig is dat? Deze base & topcoat breng je simpel aan voor de nagellak en erna. En weet je wat nog leuker is? Mijn nagellak blijft met deze base &topcoat echt heel lang perfect zitten! Zelf gebruik ik voor de base en top een laagje. Na zes dagen bladderde er een heel klein stukje van mijn nagel af, wat bijna niet zichtbaar was. Op dag zeven besloot ik een ander kleurtje te willen en heb ik alle oude nagellak eraf gehaald. Inmiddels heb ik deze base & top coat al een aantal weken gebruikt en ik ben echt erg tevreden! Mijn nagellak is met een topcoat nog nooit zo lang blijven zitten, helemaal perfect! Het product is makkelijk aan te brengen en droogt in 3 a 4 minuten. Deze base & topcoat kan je trouwens ook prima gebruiken zonder nagellak, gewoon een laagje op je nagels staat al verzorgd. Om de base & topcoat goed te laten hechten is het een aanrader om bij een basis de nagellak aan te brengen als de coat nog heel iets nat is. Voor de topcoat geldt dan deze aan te brengen als de naggellak heel iets nat is. Niet te nat, want dan veeg je het er weer af 😉 Mijn conclusie is dat deze top & base coat een goede aanwinst is bij het verzorgen van je nagels!

Ik ben enthousiast! Als je op zoek bent naar een goede base en top coat raad ik je deze zeker aan! Te koop bij het Kruidvat, een flesje bevat 10 ml en kost € 3,50.

Welke top en base coat gebruik jij?

xoxo Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.