Lush Lemony Flutter
10 nov 2013 Beauty Nagels 31

Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter.. Wat heb ik daar toch veel goede verhalen over gehoord. Dolblij was ik dan ook toen ik dit wonderspul dan ook had! Een aantal weken heb ik deze Lemony Flutter in gebruik en vandaag ga ik je vertellen of ik mij aansluit bij alle geweldige verhalen over de Lemony Flutter!

Eerder vertelde ik in een artikel welke producten ik gebruikte om mijn nagelriemen goed te verzorgen. In dit artikel vertelde ik ook dat ik Lemony Flutter op mijn verlanglijstje heb staan. Niet lang daarna had ik deze heerlijk naar citroen ruikende Lemony Flutter dan ook in mijn bezit!

Lemony Flutter

Lemony Flutter zit in zwarte pot gemaakt van 100% gerecycled plastic. In een pot zit 50g aan product. En dat is veel! Zeker als je het alleen maar voor je nagelriemen zou gebruiken. Je hebt namelijk maar een klein beetje nodig. Deze Lemony Flutter kan je ook voor droge plekjes gebruiken zoals knieen, ellebogen en hielen. Klinkt als een goed product om te gebruiken voor in de winter!

Lemony Flutter

De ingredienten zijn voornamelijk natuurlijk en biologisch. Helemaal onderaan de lijst vind je parabenen. Omdat het echt als laatste staat, zit er niet veel van in het product.

Toen ik voor het eerst de geur rook was ik gelijk al verkocht. Ik ben dol op de geur van citroenen en vind deze geur dan ook echt geweldig lekker fris! Mjum!

Lemony Flutter

Gebruik

Na de eerste keer dat ik dit product gebruikte zag ik gelijk al verschil aan mijn nagelriemen. Ze zagen er netjes en gehydrateerd uit! Ik merk dat deze creme echt iets voor mijn nagelriemen doet. Door de geur alleen al wil ik een paar keer per dag Lemony Flutter op mijn nagelriemen smeren.

Het product smeert goed uit. Het ziet er uit als een soort van creme. Je brengt op elke nagel (riem) een klein stipje aan. Eenmaal aangebracht op de huid lijkt deze creme te smelten tot een olie. Wat ik heel prettig vind is dat Lemony Flutter snel intrekt. De vorige producten die ik gebruikte lieten vaak een vettig laagje achter. Niet fijn.

Lemony Flutter

Conclusie

Tjah wat kan ik anders zeggen dan dat ik Lemony Flutter echt geweldig vind! De geur, de werking en de structuur vind ik perfect. Een paar keer per dag smeer ik mijn nagelriemen in met Lemony Flutter. Ook gebruik ik Lemony Flutter als verzorging voor mijn lippen. Ik kwam op het idee omdat Lush zelf beschrijft dat deze creme voor droge plekken gebruikt kan worden. Dus tjah een nagelverzorger en lippenbalsem in een, beter kan het niet.

Ook claimt Lush dat door de toegevoegde citroen je nagels een oppepper krijgen en indien deze verkleurd zijn Lemony Flutter deze weer kan laten oplichten. Om eerlijk te zijn geloofde ik hier niet zo veel van. Maar na een aantal weken deze creme te hebben gebruikt viel het mij toch opeens op dat mijn nagels echt lichter zijn geworden! Hoera voor Lush!

Lemony Flutter is te koop bij Lush en kost €10,65 voor 50 gram product.

Heb jij Lemony Flutter al eens geprobeerd?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook, Bloglovin en/of twitter?

Reacties

 • kato

  wil ik ook eens testen! xx

 • Sophie

  Ik heb ‘m ook en in een woord; fantastisch! Zo´n heerlijk en verzorgend product!

 • martina

  ik heb m zelf ook, werkt prettig!

 • beautybysandra

  Zelf moet ik hem nog steeds een keer kopen. Ik hoor zoveel goede geluiden hierover!

 • Mandy

  Klinkt handig en fijn.

 • Wendy

  Ik heb een heel klein potje hiervan. Zat ooit in de Glossybox. En aangezien ik het alleen voor mijn nagelriemen gebruik, kan ik daar al lang zat mee doen. Ik vind het heerlijk ruiken en verder is het ook een fijn product.

 • Deborah

  Het lijkt mij een erg fijn product, en handig dat je het niet alleen voor je nagelriemen kan gebruiken maar ook voor droge plekken! xx

 • Eline

  Ik gebruik hem echt voor alle droge plekjes, zo lekker!

 • Natasja

  Je hebt me overtuigd… deze wil ik ook!

 • Beautydagboek

  Ik heb het nog nooit gebruikt,maar het lijkt me heerlijk zacht voor je nagelriemen 🙂

 • Lexi

  Lijkt me een lekker product!

 • Kelly

  Ik ben er ook dol op!

 • Kirsty

  Ik wil Lemony Flutter nog erg graag uitproberen, hoor er alleen maar goede dingen over! Dat ook verkleurde nagels er minder geel van worden, wist ik nog niet, maar dat is zeker ook een pluspunt!

 • Lisa's Beautybabbels

  Ik heb ‘m ook, en ben er ook echt dol op! Voor mij niets anders meer 🙂

 • Lotte

  Ik vind de Lemony Flutter ook echt geweldig, maar ik vind het jammer dat hij na 10 maanden minder goed wordt en dat er dan nog zó veel inzit!

  • Saskia Hardeman

   Ja indd dat is indd een minpunt. Zelf heb ik het potje ongeveer 1,5 maand dus ik ben benieuwd of ik die van mij op krijg! Jammer trouwens dat de werking minder wordt. Hij moet wel een jaar meegaan ongeveer.

 • Iris -The Beauty Magazine

  Leuk artikel! Je maakt me nieuwsgierig!

 • Daimy

  I love lush! deze wil ik ook erg graag hebben! X

 • Deborah

  Deze moet ik echt eens proberen! Lijkt me ideaal!

 • Amy

  die lijkt me zo fijn.! xx

 • Axelle

  ik lees er ook altijd zo goede verhalen over, maar heb het nog nooit geprobeerd!

 • Maxime

  Inderdaad een heel fijn product, werkt super!

 • Lies

  Lijkt mij echt zo’n heerlijk en fijn product. Ik heb het zelf nog niet gebruikt, maar als ik een keer wat bij de Lush ga kopen gaat deze sowieso mee.

 • Anne Stikvoort

  ziet er fijn uit!

 • Marianne

  Hij is heel fijn vooral in deze tijd gebruik ik hem weer veel:)

 • Eline Blaise

  Hij klinkt echt wel fijn! Volgende keer dat ik bij Lush ben ga ik hem eens testen 🙂 x

 • Lizet

  Klinkt fijn! Binnenkort maar eens proberen.

 • Eline

  Deze wil ik nog altijd graag een keer kopen helaas woon ik niet in de buurt van een lush 🙁

 • Fashion meets Beauty

  Mijn favo LUSH product, ik sjouw het overal mee naartoe 😀

 • Rachel Kromdijk

  Het is wel een heel prijzig product!
  maar dat is lush sowieso maar wat het verschil maakt is dat het ook echt werkt!
  ik heb ook nu drie producten, thee trea water (tegen puistjes, werkt echt)
  Godiva (2 in 1 shampoo krijg je geweldig haar van) en shimmy shimmy
  om een mooie glinserting en geur op de huid achter te laten! helemaal super!

  je hebt een leuke blog en ik volg je nu via
  bloglovin 🙂

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl
  bedankt nog voor je comment op mijn blog

 • Esther

  Haha ik word op school altijd uitgelachen met mijn lemony flutter. Zo’n product werkt toch helemaal niet, tot ze het zelf ook proberen! Al een aantal schoolgenootjes hebben hem ook aangeschaft door mij!

  Ik zal zelf binnenkort ook eens een artikel schrijven over lemony flutter. Heb heb nou een jaar en denk dat ie voor 3/4 op is, mede ook door mijn schoolgenootjes!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.