Review: Lush Angels On Bare Skin
29 nov 2013 Beauty Gezichtsverzorging 23

Review: Lush Angels On Bare Skin

Gezichtsverzorging.. Het is niet altijd even makkelijk om een product te vinden die bij je eigen huidtype past en welke ook nog eens wat extra’s doet voor je huid. Mijn zoektocht naar de juiste gezichtsverzorging duurt lang. Maar ik kom wel steeds een beetje dichterbij in de buurt. Lees je mee?

Lush Angels On Bare Skin

Angels On Bare Skin van Lush, ik heb er al het een en ander over gehoord en wilde wel eens weten of dit misschien een product zou zijn wat iets kan betekenen voor mijn huid. De laatste tijd is mijn huid vrij onrustig en het lukt mij maar niet om er iets aan te doen. Dus mijn hoop is gevestigd op dit product van Lush!

Angels On Bare Skin

Lush

Zelf zegt Lush over dit product:'”Soms is oud-en-vertrouwd gewoon het beste. Angels On Bare Skin is gebaseerd op een eeuwenoud recept, de ingrediënten geven al heel lang fantastische resultaten.Angels On Bare Skin zorgt voor een gelijkmatige teint, vermindert roodheid en verbetert de gezondheid en het uiterlijk van je huid.De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen te maken en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt.De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!

Angels on bare skin

Ingrediënten

Het leuke van Lush blijf ik vinden de natuurlijke ingrediënten, voor mij echt een groot pluspunt! Angels On Bare Skin bevat fijne producten zoals gemalen amandelen en lavendel.

Angels On Bare Skin

Substantie 

De substantie is iets kleiachtig en niet erg fotogeniek. Wat ik leuk vind is dat je de stukjes lavendelbloemen gewoon ziet zitten! Aan de geur moest ik heel even wennen maar vind het nu erg lekker. De overheersende geur is voornamelijk lavendel.

Angels on Bare Skin

Gebruiksaanwijzing Lush Angels On Bare Skin

Omdat er geen water en andere conserveringsmiddelen in het product zitten moet je zelf water toevoegen. Was eerst je handen en neem daarna een stukje van het product ter grootte van een knikker en leg deze op je handpalm. Voeg iets water toe en meng dit met elkaar. Daarna kan je het aanbrengen op een al gereinigd gezicht. Na het water toevoegen is de structuur nog iets korrelig, dit voel je ook goed op het gezicht wat een scrub effect geeft.

Lush Angels On Bare Skin

Lush Angels On Bare Skin

Deze Lush Angels On Bare Skin heb ik nu al een tijdje in gebruik. Alhoewel het voor mij geen wonderen verricht merk ik wel dat mijn huid rustiger wordt. De roodheid wordt iets minder en na gebruik voelt mijn huid zacht aan. Ook vind ik de geur van lavendel rustgevend. Zelf gebruik ik deze reiniger in de avond. Het hangt een beetje van je huid af hoe vaak je deze Angels On Bare Skin kunt gebruiken. Voor mij zelf merk ik dat twee keer daags te veel van het goede zou zijn omdat het product de huid scrubt. Voor een gevoelige huid is dit dus af te raden om twee maal daags te gebruiken. Wel zou je het een keer daags kunnen gebruiken of zelfs om de dag, of een keer per week. Het beste is om zelf uit te proberen wat deze Lush Angels On Bare Skin voor je huid doet en hoe vaak het beste is om voor je huid te gebruiken. Ik zou het product zeker kunnen aanraden! De houdbaarheid is overigens ongeveer een jaar. Zelf bewaar ik het product in de koelkast en haal elke avond met een spatel er een beetje uit.

Angel On Bare Skin is te koop bij Lush en kost € 9,90 per 100 gram.

Heb jij Angels On Bare Skin al wel eens geprobeerd?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

.

 

Reacties

 • Tjuly

  Klinkt heel erg fijn!

 • Martina

  Ik wil m graag nig eens proberen!

 • cuisineceline

  Deze heb ik nog niet geprobeerd 🙂

 • Suzanne

  Ik ga hem snel proberen, maar hopen dat ik hem met sinterklaas krijg:)

 • Joyce

  Fijne en duidelijke review heb je geschreven 🙂 mijn huid is de laatste tijd ook erg onrustig en droog, en ik ben nog op zoek naar mijn ‘wondermiddel’

 • saarskje

  Ik ken de Angels On Bare Skin niet, maar het maakt mij wel heel nieuwsgierig hihi ! Ik gebruik vaak producten van de Lush, en daar ben ik meestal heel blij mee. Liefs, Sara

 • Nicky

  Fijne review, ik ben nog steeds onbekend met de producten van Lush, deze lijkt me wel fijn.

 • Kirsty

  Hij klinkt wel goed! Ik zou hem denk ik ook echt niet twee keer per dag kunnen gebruiken; mijn huid is best wel gevoelig in dat opzicht.

 • Kelly

  Klinkt goed!

 • Jana Vmh

  Klinkt goed! Ik wil hem wel eens proberen 🙂

 • beautybysandra

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, wat het inhoudt kun je op mijn blog zien 🙂

 • vintagirie

  Whaha het is inderdaad niet echt fotogeniek.

 • Mademoiselle Sophistiqué

  hij lijkt me heel erg fijn! heb er al zoveel goeds over gehoord

 • Nadine

  Net deeg van een koekje of zo! Klinkt erg fijn. Ik moet echt gauw weer eens naar Lush toe!

 • Sanne MakeUpGorgeous

  Klinkt goed! Ik ben hier zeer benieuwd naar.

 • Lisa's Beautybabbels

  Deze lijkt me zo fijn! Ik zou hem graag eens proberen 🙂

 • Aurelie

  Dat product ziet er echt goed uit. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin!

 • Iris - The Beauty Magazine

  Leuke review! Het lijkt mij een heel fijn product! En helemaal als het je huid rustiger maakt!

 • Laura Louise - Fablouise

  Klinkt als een heerlijk product van LUSH. Ik ben benieuwd hoe die in het echt ruikt en wat hij met mijn huid doet. Mooie review!

 • Chinouk

  Leuke review, fijn dat ‘ie goed voor je werkt! Ik heb meerdere Lush verzorgingsproducten gebruikt en ik krijg er standaard eczeem van :(. Alleen de douche/badproducten gaan goed..

 • Anoeska

  Deze lijkt me heel erg lekker! Ik hou van Lush producten inderdaad omdat het altijd zo vers is. 😉

 • Tessabd

  lijkt me een beetje te veel geklieder voor mij maar ik hou ook van Lush :d

 • Monique

  Deze lijkt me echt enorm fijn, ik vind huidproducten altijd lastig uitzoeken, ik heb namelijk een vette huid maar mijn huid is wel heel erg gevoelig. Dus producten voor de vette huid zijn vaak te agressief.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.