Max Mini Nail Polish Set
22 mrt 2014 Beauty Nagels 22

Max Mini Nail Polish Set

Als Vincent en ik naar de Action gaan, kijkt hij altijd bij het gereedschap en ik loop altijd direct door naar de cosmetica en make up. Deze mini nagellakjes van Max had ik al weleens eerder geprobeerd in andere kleuren. Deze vrolijke kleuren leken mij ook erg mooi en vandaag laat ik jullie de swatches zien!Max Nail Polish

Het setje bevat drie kleuren. een poederroze kleur, een koraalachtige/oranje kleur en een donkerroze kleur! Alledrie kleuren die mij aanspreken en ik mooi vind voor de lente!

Hieronder volgen de swatches. De eerste en laatste foto zijn gemaakt met mijn compact camera en ik kwam er later pas achter dat deze een iets blauwige gloed heeft achtergelaten. De kleuren van de nagels komen wel goed overeen maar mijn handen zien er wat blauwig uit. Alle swatches zijn met twee laagjes.

max nail polish

Als eerste de donkerroze kleur. De kleur is knalroze met een vleugje rood erdoorheen. Zoals je ook ziet zit er een heel subtiel glittertje door. Dit soort kleuren vind ik echt geweldig omdat ze lekker fel zijn!

max nail polish

Een prachtig mooie koraalkleur. Deze kleur vind ik ook al zo mooi. De laatste tijd met de mooie dagen word ik helemaal blij van deze kleur nagels, het past precies bij het mooie weer!

max nail polish

En tot slot het poederroze kleurtje. Zoals je ook op de foto ziet zijn twee laagjes toch niet helemaal genoeg voor een mooie dekking. toch vind ik de kleur mooi!

Max Nail Polish

Max Nail Polish

Conclusie

Deze drie kleurtjes vind ik alle drie erg mooi. Ik vind de prijs van € 0,79 echt spotgoedkoop en dat is het ook! In de verpakking zitten drie flesjes van 3.6 ml. Het kwastje vind ik prima werken en brengt de nagellak gemakkelijk aan. De kleine flesjes vind ik ontzettend schattig! De houdbaarheid vind ik wel een klein beetje minder. Normaal blijft nagellak voorzien van een base en topcoat bij mij ongeveer vier dagen zitten. De nagellak van Max daarentegen ongeveer twee dagen. Maar ik mag niet klagen voor die prijs! De kleuren zijn in ieder geval top!

Max is te koop bij Action. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar.

Heb jij weleens nagellak van max geprobeerd? wat vind jij van deze kleuren?

handtekening-saskia

 

Reacties

 • Mandy

  Leuke lakjes, en zo goedkoop! Daardoor dacht ik dat de kwaliteit/dekking zou tegenvallen, maar het ziet er erg goed uit,zeg!

 • Sophie

  Ik moet zeggen dat ik het nog best leuke nagellakjes vind! Het tweede kleurtje vind ik het leukst, echt een lief kleurtje 🙂

 • Natascha

  Jeetje dat is echt goedkoop! De kleurtjes vind ik ook erg leuk, dus voor die prijs zou ik het op de koop toe nemen dat hij er iets eerder vanaf gaat.

 • Geertje

  Ik zag ze ook liggen vandeweek, maar heb ze niet meegenomen. Mijn nagellak collectie is al groot genoeg 😉 Maar wel mooie kleurtjes!

 • Mandy

  Leuke kleurtjes

 • dresses and daisies

  Ik heb vroeger veel MAX lakjes gekocht, omdat ze super goedkoop zijn. Maar ik gebruik ze nooit en gebruik duurdere merken zoals china glaze, essie… veel fijner. Dus ben gestopt met ze te kopen en heb mijn MAX verzameling gewoon weggegeven^^’

 • Cindy H

  Dat roze kleurtje is leuk. Ze hebben daar zoveel leuke spulletjes.

 • Beautyjuf

  Ik vind het koraalkleurtje erg mooi 🙂 Jammer van de kwaliteit, maar ach voor die prijs…

 • Svenja

  Wat een schattige kleurtjes!

 • Kim

  Dat is zeker spotgoedkoop! Leuke kleurtjes 😀

 • Mayara

  Ik vind de koraalkleur prachtig! Zelf heb ik nog nooit nagellak van de Action gehad omdat ik het zelf niet echt (vaak) gebruik.

 • saskia

  wow ik ben echt enorm onder de indruk.. heb deze nog niet geprobeerd maar die gaan zeker mee in mn mandje de volgende keer

 • Lies

  Wat een leuk setje! De kleurtjes vind ik allemaal erg mooi en voor de prijs hoef je het ook zeker niet in de winkel te laten liggen.

 • Luuke

  Leuk en goedkoop setje! Ik vind de koraalkleur het mooiste 😉

 • Iris - TBM

  Wat een leuke review! Ik heb ook wel eens nagellak van de Action gehad. De kleurtjes zijn erg leuk, alleen blijven ze inderdaad niet super lang zitten. Maar goed, dat vind ik zelf niet erg!

 • Manon

  ik vind ze er mooi uitzien!

 • Daphne

  Prachtige kleurtjes, vooral die koraalkleur! Liefs

 • robin

  die poederroze lak is zo mooi!

 • Marjolein

  Mooie kleurtjes!

 • Bertine

  leuk voor een ombre nailart!

 • Laura

  Zo’n leuke kleurtjes! Heb jij daar nog een gel top coat over? Of is het enkel de nagellak zelf?

  • Saskia Hardeman

   Hoi Laura, op de foto’s draag ik geen topcoat.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.