Mac Mineralize Blush Gentle
28 okt 2014 Beauty Make up 32

Mac Mineralize Blush Gentle

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe blush. Ik wilde een blush die mij een mooie kleur geeft en mijn huid een frisse uitstraling geeft. Of ik dat in deze Mac Mineralize Blush Gentle heb gevonden ga ik je vandaag vertellen! Lees en kijk je mee naar deze fotogenieke blush?

Mac Blush

Mac Blush

Mineralize Blush

De verpakkingen van de Mineralize Blush heeft een metamorfose ondergaan. De kartonnen verpakking bestaat uit een dof en glanzend gedeelte. Wel vind ik de verpakking herkenbaar door de opmaak en de vormgeving.

Mac Mineralize Blush Gentle

Mac Mineralize Blush Gentle

Ook het doosje met de Mac Mineralize Blush Gentle ziet er anders uit. Deze heeft nog steeds een transparante deksel maar ditmaal wel een bolle. Persoonlijk vind ik dit wel jammer, ik vond het juist zo fijn dat de doosjes gestapeld konden worden.

Mac Mineralize Blush Gentle

Mac Mineralize Blush Gentle

En zo ziet de blush er uit, ik vind het er prachtig uit zien! Dit is mijn eerste mineralize blush en ik vind het een plaatje. Mineralize betekent dat de blush gebakken is en belooft daarmee een goed pigment. Zo in de pan vind ik de blush zowel een koele als warme uitstraling hebben.

Mac Mineralize Blush Gentle

Swatch Mac Gentle

Zoals je op bovenstaande foto kan zien is het pigment inderdaad heel erg goed. Met een enkele veeg kom ik tot bovenstaande swatch. Ik vind de kleur heel erg mooi, het is een oud, hard roze kleur met een hele lichte glans. Ik heb veel naar de glans gekeken en de blush bevat volgens mij zowel zilveren als gouden glitters (hangt af van het licht).Op bovenstaande swatch is de glans niet zichtbaar maar op het gezicht wel!

Mac Blush

Op bovenstaande foto draag ik enkel de blush. Je kan op deze foto goed zien wat voor mooie warme gloed en lichte glans deze blush geeft!

Mac Mineralize Blush Gentle

Mac Mineralize Blush Gentle

Omdat ik mijn mac producten altijd online bestel is het altijd weer een kleine gok. Maar ik ben hartstikke blij dat ik deze blush heb besteld! Hij is erg mooi en voor mij persoonlijk vind ik dit een perfecte warme kleur voor de herfst en winter. Zelf bouw ik deze blush graag met kleine beetjes op zodat ik precies de intensiteit krijg die ik wil. Wel belangrijk is het om de kwast goed af te tikken voor gebruik. Ik denk dat deze kleur heel veel meiden erg mooi zal staan. Aanrader!

Wat vind jij van deze blush? Heb jij een blush van Mac op je wishlist staan?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Linda

  Wat een prachtige kleur en wat staat hij je goed! De nieuwe verpakking vind ik wel mooi, maar jammer dat ze niet meer plat zijn. Een blush van MAC staat al vrij lang op mijn wishlist, vooral de limited editions vind ik vaak erg mooi. Maat het is tot nu toe nog niet gelukt om er een te bemachtigen.

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Het is inderdaad een heel gaaf kleurtje. Knap dat jij dit online durft te kopen. Ik had al lang bij Douglas op de stoel gezeten 😉

 • Esra

  Wauw heel mooi kleurtje, deze ga onthouden! X

 • Lonneke

  wauw wat een mooie blush van MAC!!!erg mooi en subtiel, deze wil ik ook

 • Amy

  Wat een prachtige kleur! Hij staat je werkelijk ontzettend mooi. Ik ga hem even opslaan want de kleur spreekt me echt aan.

 • wellnewss

  Ik vind hem je mooi staan:) ik zou ook graag een blush van mac willen, maar ik ben er nog steeds niet uit welke. lastig lastig. Xx Laura

 • debby

  Wat een mooie lieve kleur zeg! Staat je goed. Ik heb zelf niets van MAC op mijn lijst staan. Ik heb nog zoveel blushes 🙂

 • Elke

  Super mooie blush! Echt heel fris 🙂

 • Cheyenne

  Wat een mooi kleurtje! Ik heb enkele lipsticks op mijn wishlist staan!

 • Milou

  Wat een mooie kleur, staat je echt prachtig. Online bestellen is een gok, doe ik ook vaak. You win some, you lose some! haha

 • kim

  Erg mooi kleurtje! Ik hou van de MAC blushes. 🙂

 • Merel

  Mooie kleur! Ik heb nog geen blush van MAC. Maar na zoveel goede geluiden er over te hebben gehoord wil ik er ook eentje aanschaffen!

 • Jana

  Heel mooi kleurtje! 🙂

 • Manon

  Wat een super leuke kleur

 • DiaryOfAMua

  I love MAC blushes! Mooi kleurtje heb je gekozen

  Xo

 • Angelique

  Wauw prachtige kleur!

 • Laura

  Wauw wat een mooie kleur! Wat heeft MAC toch mooie producten

 • Iris

  Het effect van de blush is erg mooi. In de verpakking lijkt hij erg fel, maar uiteindelijk is het toch een zachte kleur.

 • Natascha

  Wauw, hij is echt super mooi!

 • Sanne Makeupgorgeous

  Deze blush kende ik nog niet! Erg mooi.

 • Desiree

  Prachtig!!

 • Desiree

  Prachtig!!

 • Anouk

  Wauw, wat een prachtige blush!

 • Lotje

  Wat een prachtige blush!

 • 4.Balou

  Ik dacht dat deze heel meisjesroze zou uitpakken maar dat valt reuze mee. Echt een mooie kleur!

 • Jaimy en Laura

  Wat een mooie blush! Hij staat je prachtig!

 • Melissa Charlotte

  Mooie kleur! Dainty staat op dit moment bovenaan m’n MAC blush wishlist.

 • Paola

  Ik vind hem prachtig! Toch heb ik er zelf het geld niet voor over! Er zijn zoveel mooie budget blushes te krijgen die geweldig zijn!

 • Julia

  Echt een mooie blush!

 • Eva | Realitijd

  Deze is echt suupermooi! De blushes van mac zijn altidj prachtig vind ik. Weer iets voor op het lijstje, denk ik dan :p

 • Anouk

  Wauw wat een mooie kleur blush, staat je echt heel goed!

 • Chinouk

  Wat een mooie tint! Ik ben gek op blushes, kan er geen genoeg van krijgen ♥

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.