Favoriete make-up producten van 2014
31 dec 2014 Beauty Make up 17

Favoriete make-up producten van 2014

Omdat dit soort blogjes aan het einde van het jaar als paddestoelen uit de grond springen had ik mij voorgenomen niet een zelfde blogje te maken. Toch betrapte ik mijzelf erop dat ik het zo ontzettend leuk vind om bij anderen hun favorieten van afgelopen jaar te bekijken! Dus dook ik in mijn kast en koos ik zeven van mijn favoriete make-up producten uit. En dat was nog niet zo gemakkelijk maar het is gelukt! Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van afgelopen jaar zien! Lees je mee?

Afgelopen jaar was het jaar dat ik met heel veel nieuwe merken en producten heb kennis gemaakt. Wat is er veel moois voorbij gekomen en wat heb ik mooie producten kunnen aanschaffen of mogen ontvangen. Hieronder lees je meer over deze producten. De producten met een * heb ik ontvangen ter review. Ook producten die ik ontvang ben ik eerlijk en kritisch over, dat is iets wat ik belangrijk vind.

favorieten 2014

favorieten 2014

Urban Decay – Naked3*

De keuze tussen het naked 2 of 3 palette was moeilijk. Ik gebruik ze allebei namelijk heel graag. Als ik dan echt moet kiezen ga ik voor de Naked3 omdat dit roze tinten zijn en dit goed past bij mijn huidskleur en groene ogen.

Urban Decay – Naked Basics

Dit palette kocht ik in Portugal en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee! Het is een palette met matte tinten (behalve de highlighter). Voor een snelle look gebruik ik dit palette maar ik gebruik dit palette ook regelmatig in combinatie met andere oogschaduw zoals Plum Up The Jam van Catrice.

Mac – Angel

Ik denk dat dit toch wel door mij de meest gedragen lippenstift is het afgelopen jaar. Wat een mooie kleur en het past ook nog eens overal bij. Het past bij een neutrale look maar is ook weer ontzettend mooi met een donkere ooglook. Dit is tevens de eerste lipstick die ik heb opgemaakt (oh yeah).

Mac -Lightscapade

Een mooie subtiele highlighter die perfect kan voor over dag maar ook past bij een heftigere look. Deze highlighter geeft een subtiele maar ook aanwezige glans en ik vind het een plaatje.

Dr. Hauschka – Bronzer Powder*

Ik ben een hele tijd fan geweest van de bronzer van NYX maar uiteindelijk kom ik steeds weer terug op de bronzer van Dr.Hauschka. Hij matcht perfect met mijn huid en er is fijn mee te werken. Ik denk dat dit mijn powder forever wordt. Ik ken in ieder geval (nog) geen betere.

Dr. Hauschka – Eye Palette*

Dit palette hebben jullie al wel vaker voorbij zien komen op mijn blog. Ik vind dit een fijn palette omdat het praktisch is om mee te nemen maar ook omdat de twee kleuren precies de kleuren zijn die bij mijn kleur (groen) ogen passen. Zeker nu in het najaar zijn dit kleuren die erg mooi zijn om te gebruiken!

Chanel – Le Volume Mascara

Nog een product waarvan ik mij niet kan voorstellen dat er een betere is. Deze mascara ken ik nog maar sinds kort maar wauw wat is deze perfect. En mooi, en goed. Het blijft perfect zitten, separeert mijn wimpers en verlengt ze ook nog eens. Stiekem heb ik al een aantal back-ups liggen. Voor mij voorlopig niets anders meer!

Favorieten Make-Up 2014

Dit waren mijn favoriete make-up producten uit het jaar 2014. Zoals je misschien is opgevallen zijn dit niet specifiek producten die dit jaar zijn uitgekomen, maar producten die ik dit jaar heb ontdekt. Ik kan niet wachten op alle mooie nieuwe producten die ik in 2015 ga uitproberen. Zo heb ik nog een oogschduw doosje van Chanel op het oog maar Het Urban Decay Naked Basics2 staat zeker ook hoog op mijn lijstje. En niet te vergeten nog een aantal mooie lipsticks van verschillende merken zoals Mac en Dior. Er komt vast weer heel veel moois aan dit jaar!

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen! Ik ben heel benieuwd of je deze producten kent en wat jouw absolute make-up favoriet is van afgelopen jaar. Ik ben ontzettend benieuwd en lees de reacties heel graag in de comments!

Wat is jouw favoriete product van 2014?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Dana

  mooie items zitten er tussen!

 • Simone

  Wat een beauty’s! echt hele mooie producten!

 • Nina Simplynspecial

  Leuk artikel! Met betrekking tot make-up heb ik nog geen soortgelijk artikel gezien geloof ik 🙂
  Of ik echt een favoriet heb vind ik lastig te zeggen.. In ieder geval een mascara van Essence, de roze variant!

 • Diana Carlton

  Ik ben groot fan van mijn naked2 palette, al staat de 3 wel op mijn wensenlijstje. Ik ben ook heel benieuwd naar het basic palette. Mijn favoriete aankoop zijn mijn lipsticks van MAC en de bobbi brown wenkbrauwenpoeder.

 • 4.Balou

  Mooie producten hoor! Ik ben benieuwd naar je favorieten producten in het nieuwe jaar. Fijne jaarwisseling alvast!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 • Nicole

  Oh wauw wat een prachtige producten!

 • Manon

  Wat een mooie favorieten!

 • Nesrin

  Pareltjes zijn het! Ik ben heel benieuwd naar de mascara van Chanel. Veel goeds over gelezen.

  Een hele fijne jaarwisseling! En een heel goed, gezond en gelukkig nieuw jaar. Heel spannend voor jullie omdat er iemand bij komt volgend jaar!

 • Sanne Makeupgorgeous

  Angel van Mac lijkt mij een erg mooie lipstick. Ik heb nog nooit een lipstick opgemaakt hih.

 • Danique

  Mac Lightscapade en de Chanel Macara zijn ook wel favorieten van mij voor dit jaar! Ook de losse poeder van Chanel is geweldig, maar daar genoot ik in 2013 ook al van 🙂

 • Petra

  wat een prachtige favorieten heb je …dat is genieten om te bekijken…..het dr Hauska product lijkt mij ook heel erg fijn!

 • Iris

  Leuk om te lezen! Ik had eigenlijk meer Mac verwacht, want daar schreef je veel reviews over.

 • Beauty Treasures

  Mooi overzichtje!

 • Babs

  Mooie favorieten! Ik heb geen idee wat mijn favoriete product is, ik heb er zoveel en ze zijn zo divers. Keuzestress 😉

 • Chinouk

  Mooie favorieten 🙂

 • beautifulday4makeup

  Wat een mooie favorieten heb je uitgekozen!

 • jouvence

  je hebt mooie favorieten uitgekozen ♥

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.