Producten in het zonnetje #3
21 okt 2014 Beauty Make up 29

Producten in het zonnetje #3

In deze rubriek plaats ik producten die even wat extra aandacht verdienen. Een hele review kan ik er vaak niet mee vullen maar ik wil de producten toch even aan je laten zien! Vandaag Mac Angel en Kiko Eyebrow Designer. Kijk je mee naar deze twee mooie producten?

 

Kiko Eyebrow Designer

Kiko Eyebrow Designer

Kiko Eyebrow Designer

Bij mijn bezoekje aan Kiko in Portugal nam ik deze eyebrow designer met mij mee naar huis. Deze eyebrow designer is een transparante gel die je met een borsteltje gemakkelijk aanbrengt op je wenkbrauwen om ze in model te krijgen. Wat ik fijn vind aan deze gel is dat hij door de dag heen prima blijft zitten en geen velletjes geeft. Sommige transparante gel gaat naarmate de dag vordert uitdrogen en geeft witte schilfertjes. Deze doet dat gelukkig niet. De tube is dof zwart met zilveren letters en heeft een mooie uitstraling. Zelf heb ik voor dit product rond de 7,– betaald.

Mac Angel

Mac Angel

 

Mac Frost Lipstick Angel

Over deze lipstick schreef ik een tijd terug al een review. Daar vertelde ik al dat ik erg tevreden ben met deze lipstick. En dat ben ik nog steeds aangezien ik onlangs een nieuwe kocht. Ik kocht trouwens geen nieuwe omdat de oude op was maar ik kocht een nieuwe omdat de oude door mijn lieve zoon op de deur uitgesmeerd was. Nu heb ik dus een nieuwe en ben er weer helemaal blij mee. Wat ik mooi vind aan deze lipstick is dat hij overdag heel goed draagbaar is en dat hij een look heel zacht maakt. Geweldige lipstick. Ik kocht deze lipstick bij de Douglas.

Kiko & Mac

Dit was het weer. Wat vinden jullie van deze producten? Ik ben ook benieuwd wat jullie vinden van deze rubriek!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Esra

  Mooie producten, de lipstick lijkt me heel mooi! X

 • Lonneke

  ik vind deze rubriek een leuk idee van je. De lipstick van MAC vind ik echt heel mooi, deze zou ik zelf ook dragen. Vind het nog steeds jammer dat onze Douglas geen MAC verkoopt.

 • Inge | blogboutique

  Deze rubriek is helemaal top!

  En doe lipstick ziet er vreselijk mooi uit. Prachtig!

 • Petra

  wat een mooie zachte tint lipstick….top, die heeft dit plaatsje in het zonnetje zeker verdiend!

 • Beautydagboek

  Ik ben nu wel benieuwd naar de wenkbrauwgel! Ik heb verschrikkelijke wenkbrauwhaartjes die nooit op hun plek blijven zitten..grr…ik heb dus haast lijm nodig om ze vast te houden, haha. Maar deze is dus lekker sterk? Dan kan ik hem eventueel bestellen via de site :).

  • Saskia Hardeman

   Hoi lisette, voor mij werkt hij heel goed ik vind het ook vrij sterk en denk dat dit misschien een goede optie voor je is 🙂

 • Mandy

  Ik vind het een hele mooie kleur lipstick.
  Kinderen en make-up, hihi.

 • Angelique

  Mooie producten. Ik hou zelf wel van mooie lipproducten

 • wellnewss

  Leuke rubriek en die lippenstift is echt een plaatje. Xx Laura

 • Loes

  MAC Angel is echt een fijne lipstick, ik gebruik hem veel te weinig… toch fijn dat je een nieuwe hebt!

 • Milou

  De lipstick lijkt me prachtig!

 • beautyforgirls

  De lipstick is prachtig.
  Liefs, xxx

 • Chinouk

  Ahh leuk is dat, simpele producten waar je elke dag van geniet! Ik heb MAC Angel ook, maar die slaat bij mij lichtelijk paarsig en een beetje ‘koel’ uit, zo jammer.

 • Linda

  Fijn dat je eindelijk weer van Angel kan genieten! 🙂

 • Infinity

  Mooie producten! Die lipstick lijkt me fijn!

  Liefs,
  Eva

 • Fleur van Vos

  Mooie foto’s heb je gemaakt, de producten zien er inderdaad fijn uit!

 • Raounak

  Die lipstickkleur is zo mooi!

 • Iris

  Die wenkbrauwgel lijkt me fijn, goedkoop ook.

 • alexa

  stuk voor stuk mooie producten!

 • Emily

  Die lipstick ziet er zo mooi uit! Ik ben dol op MAC. Kiko hebben ze geloof ik niet in België, dus heb ik ook nog nooit uitgetest! Als ik een keertje naar buitenland ga, wil ik zeker daar eens een product van gebruiken want ik lees er veel positieve reacties over!

 • Desiree

  ah die lipstick! Die kleur ziet er echt perfect uit!

 • Tessa

  Mooie producten, ik ben erg benieuwd naar die wenkbrauw gel. Beloofd veel goeds, zou ik graag een keertje willen proberen.

 • Anouk

  Angel heb ik ook, één van mijn favorieten!

 • Paola

  Wat een leuke rubriek! De Mac lipstick lijkt me erg mooi!

 • Evelien

  Leuke rubriek! MAC Angel is een prachtige kkeur, love it <3

 • Lisa's Beautybabbels

  Die lipstick is prachtig!

 • Maxime Kimberley

  Yay voor de MAC lipstick!

  XO MK.

 • Marlissa

  Mac Angel is ook absoluut een favoriet van mij!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.