Review: The Body Shop Colour Crush 201Redhot Rasberry
24 feb 2014 Beauty Make up Overige 16

Review: The Body Shop Colour Crush 201Redhot Rasberry

Van lipsticks krijg ik nooit maar dan ook nooit genoeg. Dus toen ik vorige week in The Body Shop was twijfelde ik geen moment om weer eens bij de lipsticks te kijken en er een mee te nemen! Deze keer werd het 201 Redhot Rasberry en laat ik je deze perfecte lipstick vandaag graag aan je zien!

The Body Shop Colour Crush Lipstick

Over de Colour Crush lipsticks van The Body Shop ben ik heel erg tevreden. Ik heb er nu een stuk of negen in mijn bezit en ik vind ze perfect. De prijs is mooi en de kwaliteit is precies zoals ik van een goede lipstick verwacht. De lipsticks blijven mooi zitten en drogen mijn lippen niet uit, perfect dus!

Colour Crush Redhot Rasberry

Redhot Rasberry

De kleur roze vind ik geweldig, het zal je daarom ook niet verbazen dat ongeveer 60% van mijn lipsticks de kleur roze heeft. Toch kan er altijd nog wel eentje bij. Dit keer ging ik voor een geweldige knalkleur, namelijk knalroze! De lipstick heeft de naam 201 Redhot Rasberry. De sticker komt overeen met de kleur van de lipstick zelf.

Colour Crush Redhot Rasberry

Colour Crush Redhot Rasberry

Verpakking

De huls van de lipsticks van The Body Shop vind ik mooi. Het zilver oogt rustig en de roze dop sluit er mooi bij aan. Daarnaast zie je aan de dop gelijk uit welke kleurlijn de lipstick komt (rood, roze, nude).

Colour Crush Redhot Rasberry

Colour Crush Redhot Rasberry

De kleur

En dan de kleur.. Prachtig vind ik deze, ik houd van felle kleuren! De foto hierboven komt bijna exact overeen met de kleur hoe hij er in het echt uitziet.

Colour Crush Redhot Rasberry

Swatch

En dan de swatch. Is het geen geweldig prachtig mooie kleur?! De kleur is duidelijk roze maar toch zie ik er ook heel iets van rood in, wat je op de swatch overigens niet ziet. Het pigment is prima. Ook is de lipstick gemakkelijk op te bouwen voor een nog intensere kleur.

Colour Crush Redhot Rasberry

Colour Crush Redhot Rasberry

En zo ziet het er uit als ik de lipstick draag. Moet ik nog vertellen hoe gek ik ben op de kleur? Bovenste foto is trouwens met flits en de onderste zonder.

Colour Crush Redhot Rasberry

Conclusie

Deze lipstick heb ik nu ongeveer een week en ik heb deze elke dag gedragen. De houdbaarheid vind ik goed, hij staint iets op de lippen waardoor de kleur zichtbaar blijft. Wel is het aan te raden na bijvoorbeeld iets te hebben gegeten even de kleur bij te werken voor een mooi intense lipkleur. Jeeej ik ben zo blij met deze prachtige lipstick! Als je van felle kleuren houdt is dit absoluut een aanrader!

Heb jij al een kleur gebruikt uit de Colour Crush lijn? En wat vind je van deze lipstick?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de Bodie Boost winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Amy

  Wat een leuk kleurtje! Mooie verpakking ook 🙂

 • Lotje

  Ik heb nog nooit een lipstick van the body shop geprobeerd, maar ziet er heel goed uit!

 • Kim

  Ik vind de kleur ontzettend mooi :D. Niet gedacht van TBS!

 • Manon

  Dat ziet er mooi uit !!

 • Romy

  Heel mooi kleurtje, staat je goed!

 • Simone

  Mooi kleurtje!

 • kato

  heel mooi!

 • Jaimy en Laura

  Wat een mooie kleur.

 • Linda

  Ik had deze collectie al even op internet bekeken en wat zien de kleuren er mooi uit.
  De jouwe vind ik ook echt prachtig, mooie huls, mooie kleur. Ik ben ook zeker fan van TBS lipsticks!
  Ik vind hem jou ook erg goed staan 😉

 • Svenja

  Ik vind de kleur je erg mooi staan, ik houd wel van lekker knalroze lipstick 😉 Fijn ook dat de lipstick lang blijft zitten. x

 • Luuke

  Wauw, heel mooie lipstick!

  Wat voor een camera gebruik je eigenlijk? :S

 • Mandy

  Heel mooi kleurtje! Ik heb eigenlijk nog nooit een lipstick van the body shop geprobeerd 🙂

 • Rosanne

  Oeh hij staat je echt prachtig.
  En wat zijn je nagels trouwens leuk haha.
  liefs x

 • Lies

  Heel erg mooi kleurtje en staat je ook erg goed! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit een lipstick van The Body Shop gebruikt.

 • Jana Vmh

  Ik vind het echt een supermooie kleur :)! Fijne review 🙂

 • Bertine

  wat een geweldig kleurtje, staat je goed!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.