The Body Shop Kerstcollectie
22 dec 2015 Beauty Make up 14

The Body Shop Kerstcollectie

In een eerder blogje vertelde ik al diverse producten van The Body Shop te hebben ontvangen. Naast de Fuji Green Tea lijn ontving ik ook een aantal producten uit de kerstcollectie waaronder het mooie palette. Uiteraard maakte ik een look met het palette en laat ik nog wat andere producten zien!

The Body Shop Kerst

Zoals je misschien al wel weet bestaat de kerstcollectie uit drie lijnen waaronder de geheel nieuwe lijn Frosted Plum. De andere twee lijnen zijn al bestaande lijnen die je waarschijnlijk al kent: Glazed Apple en Frosted Cranberry.

Ik ontving de volgende producten:

Frosted Plum Scented Candle € 15,00

Frosted Plum Lip Balm € 5,00

Nail Sequins Gold € 6,00

Grooving Gold Eyeshadow Palette € 25,00

Hieronder zal ik de producten een voor een met je doornemen. 

The Body Shop Kerst

Frosted Plum Lip Balm

Zelf heb ik inmiddels al een hele verzameling aan lip balm van The Body Shop. Ik kan deze daar nu aan toevoegen, leuk! Het is een vrij transparante bal met de lekkere geur van de Frosted Plum lijn.

The Body Shop Kerst

Frosted Plum Scented Candle

Ja, een van mijn favorieten van dit moment; deze geweldig ruikende kaars. Mocht je trouwens nog niet bekend zijn met de geur van de Frosted Plum lijn kan ik je zeker aanraden om even te ruiken in de winkel. Het is een lekker zoete en fruitige geur. De kaars geeft lekker veel geur af. Inmiddels staat hij elke avond te branden bij mij in de woonkamer en ben ik er erg blij mee! Sowieso zijn kaarsen met dit grauwe weer natuurlijk perfect!

The Body Shop Kerst

The Body Shop Kerst

Grooving Gold Eyeshadow Palette 

Geloven jullie mij als ik vertel dat ik zin had om een rondje te dansen in de kamer toen ik al deze mooie producten aan het uitpakken was? Dit palette vond ik maar moeilijk om niet direct uit te proberen. Perfecte kerstkleuren verpakt in een mooi palette.

The Body Shop

body

Bovenstaande look heb ik gemaakt met het palette. Ik heb het goud gebruikt voor in de ooghoeken, de eerste kleur over het hele oogli, de tweede kleur aan de buitenkant en de donkerste kleur in de arcadeboog. De kleuren hebben een mooi pigment maar zijn wel vrij poederig.

The Body Shop

Nail Sequins Gold

Wat past er nu beter bij de kerst dan goud? Zelf draag ik met kerst veel een zwart jurkje waar gouden glitters in verwerkt zitten. Deze nagellak zal hier perfect bij passen. Groot voordeel is dat deze nagellak prima blijft zitten, bij mij een week zonder chip. Klein nadeel dan weer dat het moeilijker te verwijderen is, maar dat is nu eenmaal met glitters. Sorry voor de niet-perfecte foto, maar het geeft een idee!

Zo. Dit waren de producten die ik voor jullie heb mogen reviewen. Ik ben enthousiast! New wat vinden jullie ervan? Heb jij al iets gekocht uit de kerstlijn van The Body Shop?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Mariska

  Wat een mooi oogschaduw palette! En die nail sequins zijn een makkelijke mooie toevoeging! Super leuk 😀

 • Manon

  Wat een mooie producten!

 • Delphine

  Wat een mooie lijn is het toch hé!

 • Eva

  Mooie look heb je met het palette gemaakt! Nee, ik heb nog niet uit deze lijn maar ik ga donderdag zeker even kijken bij de Bodyshop! De nagellak met de glitters vind ik perfect voor de feestdagen!
  Liefs, Eva

 • Inge

  Nee ik heb zelf geen producten uit de kerstlijn van The Body Shop, maar het ziet er wel erg fijn uit!

 • Northflix

  Ik ben en blijf fan van de Glazed Apple lijn en heb daar diverse dingetjes van.
  Die Plum vond ik persoonlijk iets minder lekker dan de Glazed Apple, maar nog steeds lekker.

 • Galina

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Ik hou écht van paars, dus die lip balm roept mij gewoon vanuit de winkel dat ik hem moet gaan kopen (maar ga het proberen niet te doen, want ik probeer te minimaliseren :P)

 • Evelien

  Mooie producten! Ik vind deze lijn zo lekker ruiken. Vooral de geurkaars is geweldig!

 • Rosanne

  Wat een prachtige producten!
  Ik heb geen producten uit de kestlijn. Ik heb nog iets teveel producten liggen van de Bodyshop die ik van mezelf eerst op moet maken voor ik nieuwe koop haha.

 • Iris

  Zo te horen is de geur erg goed! De nagellak is in ieder geval goedgekeurd.

 • Margo

  Wat een prachtig spul! Ben toch wel erg benieuwd naar die kaars nu 🙂 en die lipbalm ziet er ook lekker uit zeg!

 • beautifulday4makeup

  De kaarsen in deze kerstcollectie zijn echter super

 • Bertine

  wat een prachtige producten. vooral de oogschaduw, prachtige look heb je ermee weten te maken!

 • Yvonne

  Het is eigenlijk te lang geleden dat ik bij de bodyshop was, ik zie dat het zeker wel de moeite waard is, wat een mooie producten!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.