Mijn favoriete lippenbalsems
12 feb 2014 Beauty Gezichtsverzorging 28

Mijn favoriete lippenbalsems

Eerder heb ik eens verteld dat ik gek ben op lippenbalsems. Ik heb er inmiddels ook aardig wat. Toch zitten er een aantal bij welke mijn absolute favoriet zijn! Ik selecteerde mijn favorieten en laat ze vandaag graag aan je zien. Kijk je mee naar mijn favorieten?

Zeker nu het de laatste tijd wat kouder was merkte ik dat ik sneller droge velletjes had.  Smeren dus! Inmiddels ben ik door het hele huis, auto en tas voorzien van lippenbalsems. Hieronder volgen de lippenbalsems waar ik gek op ben! Burt's Bees Burt's Bees Burt’s Bees Lip Balm

Als eerste de lip balm waar ik niet meer zonder kan: Burt’s Bees Lip Balm. Deze lippenbalsem vind ik echt perfect! Toen ik deze voor het eerst gebruikte vond ik het een lastig product omdat het nogal hard is en daarmee moeilijk op de lippen aan te brengen. Totdat ik er een lippenceel bij pakte. Met een lippenceel krijg je voldoende product om een dikke laag aan te brengen. Voor het slapen gaan breng ik lekker veel aan en ik merk dat ik de volgende dag nauwelijks hoef bij te smeren! Ook het voordeel van een lippenceel is dat het hygiënisch werkt. Deze lippenbalsem tintelt ook heerlijk door de pepermuntolie, vind ik zelf altijd super! baby lips baby lips Baby Lips Intense Care & Mint Fresh

De Baby Lips heb ik alle vijf. Dus het was even moeilijk om te kiezen welke mijn favoriet zijn. Na lang wikken en wegen heb ik voor deze twee gekozen. Eigenlijk vind ik ze gewoon allemaal fijn. Intense Care vind ik fijn omdat het een goede hydratatie geeft. Mint Fresh doet dit ook en geeft een heel subtiele tinteling van de mint. Voor mij persoonlijk had de mint wel meer mogen zijn want ik houd er van! Weleda Everon Weleda Everon Weleda Everon Lippenbalsem

Dat ik een liefde heb voor Weleda zal je vast en zeker niet verbazen. En dat ik er een lippenbalsem van heb waarschijnlijk ook niet. De eerste keer dat ik deze lippenbalsen uitprobeerde vond ik de stick heel stroef. Wel werkte de balsem voor mij echt perfect! Inmiddels ben ik aan het stroeve gewend en kan ik niet meer zonder. Deze lippenbalsem zit standaard in mijn tas! The body shop lippenbalsem The Body Shop lippenbalsem The Body Shop Lipbalm Honeymania & Shea

Weer zo moeilijk om te kiezen! Ook van The Body Shop heb ik een aantal lippenbalsems. Van mijzelf mocht ik er maar twee kiezen voor dit artikel en dat werden deze twee. Honeymania en Shea zijn twee lijnen van tbs waar ik echt gek op ben! Vooral Honeymania kan ik geen genoeg van krijgen. Van deze lippenbalsem van honeymania heb ik er zelfs twee. Een voor in de badkamer en een in de woonkamer, haha erg eigenlijk he! Ik vind deze lippenbalsems gewoon erg fijn. Naast dat ik de geur lekker vind, verzorgen ze ook goed! favoriete lippenbalsems Zo, dit waren dan de lippenbalsems waar ik dol op ben! Neemt trouwens niet weg dat ik de anderen die ik heb niet fijn vind hoor, maar als ik moest kiezen, kies ik voor deze lippenbalsems. En ik zweer echt bij Burt’s Bees, echt geweldig! Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

handtekening-saskia

Doe jij mee aan de Bodie Boost winactie? Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Lies

  Heel leuk om je favoriete lippenbalsems te zien! De Shea lip butter van The Body Shop vind ik ook erg fijn. De Burt’s Bees lip balm heb ik nog nooit geprobeerd, maar dat wil ik zeker nog wel eens doen.

 • Anoeska

  Ik vind de lipbalsems van The Body Shop altijd heerlijk!

 • Healthy Mommy

  Volgens mij moet ik toch ook maar eens aan die babylips geloven, lees het echt op bijna iedere blog. Handig om er in elke tas standaard één te hebben. Toch blijf ik die-hard fan van Rosebud salve van de Smiths. Ideaal en werkt voor alles. O, die Shea butter van the Body Shop daar ben ik wel benieuwd naar maar dat is meer omdat ik the Body Shop producten erg goed vind. Behoorlijke lippenbalsem stash zo!

 • debby

  Wat een mooie en lange lijst 🙂 Ik moet eerlijk bekennen dat ik lipbalms alleen gebruik wanneer ik droge lippen hebben. Momenteel gebruik ik er 1 van de Action en die doet het erg goed.

 • Nanda

  Ik heb van burt’s bees een chapstick met pomegranate, waanzinnig lekker.

 • Beautydagboek

  Ik heb steeds weer andere favorieten, omdat ik er een steeds wat test voor mijn blog, maar Burts Bees zou ik graag nog eens proberen 🙂

 • Nicole

  Oooh steeds vaker als ik hier kom dan voel ik me geen echte vrouw.
  Ik gebruik namelijk geen lipbalsem.. ook geen lipstick..
  Niets van dat alles…
  Probeer t soms wel hoor, maar dan raak ik t weer kwijt en dan laat ik t maar voor wat t is 😛

 • Maaike

  Leuk! Ik ben nog steeds een Babylips newbie, die moet ik toch echt eens gaan proberen!
  X

 • Manon

  Wat leuk om te lezen, ik wil ook nog echt graag een lippenbalsem van The Body Shop! 🙂

 • Gwen

  Ik heb lang getwijfeld of ik Burts kocht in stick of in potje, heb nu de stick, maar als ik dit lees van jou wil ik het potje ook hihi. En idd, die BabyLips, toch maar eens kopen 🙂

 • Kirsty

  Ik ben wel heel benieuwd naar de lippenbalsem van Burt’s Bees geworden nu! De Baby Lips heb ik zelf ook en vind ik ook heel fijn 🙂

 • Rosie

  Fijne favorieten!! Ik ben zelf ook gek op de lippenbalsem van Burts Bees, de enige op de hele wereld die ik ooit geprobeerd heb waar ik geen 1 slecht ding over kan zeggen! De babylips vind ik ook fijn, ik heb de blauwe standaard in mijn tas zitten 🙂

  Veel liefs, Rosie

 • Amy

  Onze smaak komt goed overeen! Ik heb nu de Mint Fresh Baby Lips op en de Shea van TBS gebruik ik ook erg vaak 🙂

 • Beautyjuf

  Wat een heerlijke producten gebruik je! Ik wist niet dat Weleda ook een lippenbalsem heeft. Ik ben ook een fan van dit merk 🙂

 • saskia

  Heerlijke lippenbalsems!!! ik ben er ook fan van!! ik hou alleen niet van mint in mn lippenbalsems, dus alles waar dat in zit skip ik!

 • Luuke

  Leuk artikel! Mijn favorieten zijn op het moment fruity shine cherry en pearly shine, allebei van labello. Binnenkort komt er ook een bosbessen collectie uit in de body shop en ik wil zo graag daar die lippenbalsem van! 🙂

 • Manon

  Fijne lipbalms gebruik je, ik heb die van babylips nog niet.

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een fijne lippenbalsems, vooral Burt’s Bees! Ik gebruik vooral graag EOS, die schattige bolletjes, die vind ik ook zo fijn.

 • PiinkBeautyPrincess

  Ik ben ook fan van de baby lips! Ook vaseline smeer ik vaak op mijn lippen :).

 • Jolet

  Toch blijft de standaard van libella het best vind ik! 🙂

 • Whitney

  Shea lijkt me heerlijk. Ik heb ook eentje van the body shop is rood en ruikt naar bubbelicious. Heerlijk haha.. wel zoet.

 • Rachel Kromdijk

  ik vind de mijne van babylipps ook echt de toppers en balmi van de douglass
  die is ook echt de moeite om te kopen! liefs x

 • Natasja

  Leuk artikel! Mijn favoriet is de spa therepy van Oriflame en… ohhh hoe heet dat kleine potje nou? Dat brand een beetje op je lippen…. Nou ik laat het wel weten als ik het weer weet hahaha

 • Mattania

  Babylips van maybelline en the body shop lip producten zijn echt fijn! Ik maak nu zelf graag gebruik van mijn Vaseline Pink Bubbly lippen balsem.

 • Chloe

  Leuke lipbalsems! De babylips zijn inderdaad zeer goed. Ik ga er binnenkort eentje kopen. Welke is de beste? En alles van the bodyshop is super he! Xx

  • Saskia Hardeman

   Als je een babylips wil met een kleurtje zou ik voor de roze gaan en als je een neutrale wil, de gele!

 • An

  Leuk deze pagina met goede tips….waar kan ik de burt’s bees kopen?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.