Budgettip: Hema Matt Lip Cream
16 mrt 2017 Beauty Make up 16

Budgettip: Hema Matt Lip Cream

Of ik het leuk zou vinden om de nieuwe Hema Matt Lip Cream te testen? Ja natuurlijk! Ik ben dól op matte én op felle kleuren. Zeker nu de lente in aantocht is kunnen de kleurtjes mij niet vrolijk en fel genoeg zijn. Ik kreeg de Hema Matt Lip Creams opgestuurd en de Hema Lip Lacquers. Om het overzichtelijk te houden zal ik ze behandelen in twee verschillende artikelen en trap ik vandaag af met prachtig mooie matte kleurtjes welke ook nog eens heel erg budget zijn!

Vanaf het moment dat ik de kleurtjes zag was ik eigenlijk direct al enthousiast. Wat een vrolijkheid! Behalve dan de donker paarse kleur, de ervaring heeft mij geleerd dat dit geen kleur voor mij is. Verder zijn het heerlijke kleuren voor de lente lijkt mij zo. Wat overigens nog wel even goed is om te vermelden is dat ik bij het swatchen merkte dat de kleuren zo intens zijn, en goed hechten, dat het nog een hele klus was om deze zes swatches te maken! ;).

Een lip cream met een hoge kleurintensiteit en een mat effect. De lip cream blijft lang zitten.

Hema Nude

01 Nude

Een goede nude lip cream is nooit verkeerd. Ik ben persoonlijk niet heel erg van de nude lip tinten maar vind deze wek erg mooi. Een kleur die velen erg mooi zal staan.

Hema Pink

02 Pink

Een kleur waar ik zelf snel voor zou kiezen. Mooi roze en dan ook nog eens volledig matte, helemaal goed wat mij betreft.

Hema Rasberry

03 Raspberry

Roze gemixt met rood. Een mooie felle kleur, en ik stel mij zo voor dat deze extra mooi zal staan op een zongebruinde huid!

Hema Wine

04 Wine

Donkerrood is een kleur waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen maar wat wel een hele chique kleur is.

Hema Burgundy Matt

05 Burgundy

Ook mooi! Mooie kleur voor bij een avond make-up.

Hema Plum

06 Plum

Nou wat denk je? Dit vind ik dus echt helemaal niks haha! Het zal prachtig staan bij een wat donkere huid, maar dit is gewoon geen kleur voor mij.

Houdbaarheid Hema Matt Lip Cream

Ik heb de kleuren van de Hema Matt Lip Cream uitgebreid getest en kan er inmiddels een goed oordeel over geven. Ze zijn namelijk fantastisch! Er zou van mij tussen de eerste en tweede kleur nog wel iets van een nude-roze kleur mogen maar verder vind ik de kleurkeuze erg mooi. Daarnaast blijven deze lip creams ontzettend goed zitten. Gedurende de dag hoef ik eigenlijk maar één keer bij te stiften. De kleur vervaagd natuurlijk wel iets maar dit gebeurt vrij egaal en het blijft mooi. Wanneer je eens leuk wat kleurtjes wil proberen zijn deze lip creams een grote aanrader. Ze zijn goedkoop en ook nog eens heel goed, aanrader!

Nieuwsgierig naar de Hema Lip Lacquers? Deze komen morgen online!

Deze Hema Matt Lip Cream zijn te koop bij de Hema voor € 4,50

Wat vind jij van de nieuwe kleuren?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.