Review: The Body Shop Matte Lip Liquid
23 dec 2016 Beauty Make up 8

Review: The Body Shop Matte Lip Liquid

Als er een trend is die van mij altijd mag blijven voortbestaan dan is het wel de matte trend. Niet alleen oogschaduw in een matte kleur ben ik meer dan dol op, maar ook de lipsticks in een matte kleur vind ik fantastisch. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes toen er een aantal prachtige matte lipsticks op mijn deurmat lagen. Vandaag mijn review van deze The Body Shop Matte Lip Liquid!

Matte Lip Liquid

Deze Matte Lip Liquid is verkrijgbaar in maar liefst twaalf mooie kleuren. De kleuren die ik ontving zijn de kleuren Nairobi Camellia, Paris Peony en Crete Carnation. Ik ontving ook nog 3 matte lipsticks maar daar zal ik meer over vertellen in een andere review!

Matte trend

Toen de matte trend net ontstond kwam het nog regelmatig voor dat er lipsticks waren die slecht kleur afgaven, tegenwoordig is dit helemaal niet meer zo! De mooiste matte tinten worden uitgebracht en er is genoeg moois verkrijgbaar.

matte lip liquid

Matte Lipstick

Bovenstaand drie kleuren uit de collectie op een rij, zijn ze niet prachtig? De kleuren hebben de naam: Paris Penony, Crete Carnation en. Nairobi Camellia. Vooral de eerste knalroze kleur vind ik perfect en is inmiddels een groot favoriet van mij. Deze lipsticks beloven om zo zacht als een lipgloss aan te voelen en op te drogen als een prachtige matte lipstick.

matte lips

matte lip liquid paris peony

matte lip liquid peony

Houdbaarheid

Waar ik op let bij een matte lipstick is voornamelijk, naast de kleur, dat het de lippen niet uitdroogt en mooi blijft zitten. Dit waren dan ook de twee punten die ik uitgebreid heb getest en waar ik uiteindelijk in deze review eigenlijk heel kort over kan zijn.

Deze The Body Shop Matte Lip Liquid blijven namelijk hartstikke goed zitten! Wel scrub ik mijn lippen heel goed voordat ik het product aanbreng. Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat, ook geeft het nihil af als ik bijvoorbeeld iets drink.

the body shop swatches

Van links naar rechts: Paris Penony, Crete Carnation, Nairobi Camellia.

Conclusie

Na een halve dag dragen van deze lipstick heb ik wel even het gevoel dat het mijn lippen uitdroogt, alleen als ik in de spiegel kijk is hier vrijwel niets van te zien. Ik ben blij! Paris Peony is inmiddels uitgegroeid tot mijn favoriet en deze draag ik vrijwel dagelijks, prachtige kleur!

Reacties

 • Forever38.com (Vera)

  Prachtige kleur, jammer dat ‘ie het gevoel geeft dat ‘ie je lippen uitdroogt. Dat zou voor mij een reden zijn een ander product te pakken.

 • Merel

  Ik vind de middelste kleur ook hartstikke mooi bij je staan! Ik vind ook dat de matte trend nog wel een tijdje door mag gaan. Er zijn zoveel mooie matte producten op de markt gekomen 🙂

 • Bertine

  wat een gave kleuren!! ik vind Nairobi Camellia je ook echt mooi staan!

 • Monica

  Ik ben hier wel erg benieuwd naar. Even op de webshop snuffelen.

 • Sandra

  Wat zijn ze mooi! En wat staan ze jou alle 3 goed joh, heel gaaf. 🙂 Nairobi Camellia vind ik de mooiste denk ik! Ben ook super benieuwd naar jouw review van de matte lipsticks. 😀

 • Romy

  Wat een prachtige kleuren en ze staan je echt supermooi! Zo fijn dat ze niet afgeven en vrij lang blijven zitten. Dat is alles wat ik zoek in een lipproduct 🙂
  Onlangs geplaatst door Romy: Alleen op reis: waarom wel of niet?

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Wauw mooie kleur! Ik ga morgen nog even kijken voor een kleurtje
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: *Kerst Blog Challenge* Mijn favoriete kerstbezigheid.

 • Lieke van Veen

  Die Nairobi Camelia staat je heel mooi!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.