MIJN FAVORIETE BEAUTY MERKEN!
12 apr 2021 Beauty Make up Mama 2

MIJN FAVORIETE BEAUTY MERKEN!

Ik vind bijna niets zo ontspannend als lekker bezig zijn met make-up. Het liefste smeer ik zo min mogelijk op mijn gezicht, maar oh dit momentje van de dag vind ik echt heerlijk. Inmiddels zijn er een aantal merken die overheersen in mijn beauty verzameling en ik zet ze voor je op een rijtje!

Benefit

Het merk waar ik al ontzettend veel van versleten heb en dat ik maar blijf kopen. Ik vind Benefit gewoon een heel fijn merk omdat het mooie producten heeft. Met name ben ik enorm fan van de blush (rockateur) en bronzer (hoola). De mascara is leuk, en de wenkbrauwproducten ook, maar ik ken nog andere merken die ook heel erg fijn (of nog fijner) zijn. Wat dat betreft is Benefit geen uitblinker voor mij, maar wel wat betreft de concealer, blush en bronzer!

The Body Shop

Jaaa! The Body Shop blijft hier gewoon altijd een favoriet. Ook iets dat ik al jaren gebruik en wat ik voor mijzelf blijf kopen, maar wat ik ook graag cadeau geef. Omdat dit artikel specifiek over make-up gaat zal ik mij daar even op beperken, anders wordt het een eindeloos verhaal haha. Ik vind van The Body Shop de lipsticks en de liquids heel erg fijn. Met name denk ik omdat ik de kleuren vaak zo mooi vind! Zoals de rode liquid die je op de foto’s ziet. Dit is een van de weinige kleuren rood die mij ook gewoon staat. Love it. De lip balms en butters zijn hier ook een mega favoriet haha! Wanneer je gaat voor een neutrale look zijn deze echt onmisbaar.

favoriete beauty merken

Chanel

Oh Chanel. Zo duur. Maar zo leuk. En mooi. En fijn. Van dit merk heb ik een aantal lipsticks en oogschaduw doosjes. Qua prijs is het niet goedkoop, maar je doet er dan wel weer heel erg lang mee. De producten an sich zijn niet alleen fantastisch, maar de verpakkingen ook! Overigens heb ik jaren lang Chanel le volume gebruikt. Inmiddels al even niet meer, maar ooh wat een fantastische mascara. Ongetwijfeld een van de aller aller beste!

Mac Cosmetics

Nog zo’n leuk merk. Het liefst wil ik altijd alles hebben wat ik zie. Het is dat ik vrij weinig oogschaduw gebruik, maar ik vind de kleuren die zij hebben waanzinnig. Daarnaast hebben ze ook prachtige blushes. Zelf heb ik een aantal blushes en een heleboel lipsticks. Ik heb een tijd wat wenbrauw producten gebruikt maar ben inmiddels overgestapt.

Clinique

Wat betreft skincare momenteel mijn nummer 1! Wat betreft make-up ben ik niet van alle producten overtuigd, maar vind ik de concealer, de mascara en het wenkbrauwpotlood heel fijn. De ontdekking van dit merk deed ik overigens als eerste op tijdens een samenwerking. Ik kreeg een aantal producten opgestuurd en was verkocht. Grappig, want voorheen liep ik er met een grote boog omheen haha. Qua make-up moet ik dus nog het een en ander ontdekken, maar dit merk is nog lang niet van mij af haha.

Dit waren mijn favoriete merken! Zit er een merk tussen dat jij ook graag gebruikt? Ik ben heel erg benieuwd! En wat is jouw favoriete make-up merk?

Reacties

  • Rachel Kromdijk

    Dit zijn stuk voor stuk heerlijke merken, The Body Shop ben ik alleen dan weer niet zo bekend mee.

  • Tamara

    Wat leuk! Zelf ben ik ook echt fan van Shiseido en Guerlain. The Body Shop heb ik eigenlijk nog nooit make-up van geprobeerd, terwijl ik wel veel bij ze koop.
    Onlangs geplaatst door Tamara: Welk horloge past bij mij?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.