Swatch: Catrice # 37 The Effect Maker
28 aug 2013 Beauty Nagels 9

Swatch: Catrice # 37 The Effect Maker

Van de vele kleuren nagellak die Catrice in het assortiment heeft leek het mij eens leuk een nude kleurtje uit te zoeken. Zelf houd ik meer van felle kleurtjes, maar een nude kleurtje voor een keer leek mij ook wel wat. Dus ik kocht The Effect Maker. Is het wat? Dat ga ik je vertellen!

Toen ik het lakje van een afstand zag, leek het een normale nude kleur. Toen ik het flesje van dichterbij bekeek, viel het mij op dat er glinstering in het lakje zit. Dit maakte mij wel erg nieuwsgierig. En dan ook nog de naam The Effect Maker, dat moet wel echt een bijzonder kleurtje zijn!

Catrice The Effect Maker

Eenmaal thuis heb ik het lakje gelijk geswatched. Bij het eerste laagje wist ik niet zo goed wat ik er van moest denken. Het lakje dekte niet goed en de kleur viel mij eigenlijk ook wel tegen. Nog een laagje dan maar. Tjah toen begon het er wel wat op te lijken! Een nude kleur met een mooie glans eroverheen. Toch was het niet echt wat ik van het lakje had verwacht. De dekking is niet heel goed en de kleur niet zo bij zonder als de naam “The Effect Maker” doet vermoeden. Maargoed, aan de andere kant mag je voor deze prijs ook weer niet te veel klagen denk ik dan maar.

Catrice The Effect Maker

Of ik dit kleurtje vaker zou dragen? Ik denk het wel! Het is een mooi kleurtje als je een keer iets neutraals en niet al te opvallend wil dragen. De kleur maakt de uitstraling van mijn handen verzorgd, de glans vind ik niet heel bijzonder maar wel gewoon mooi.

Catrice The Effect Maker is te vinden bij het Kruidvat en Trekpleister en kost € 2,99

Wat vind jij van deze nagellak?

xoxo Saskia

Heb jij Twinkelbella al toegevoegd via Facebook? www.facebook.com/twinkelbella

 

Reacties

 • Eline

  Wat een supermooi nude kleurtje!

 • Lotte

  Wat een mooie kleur ! xx

 • Lieze

  Ik vind het inderdaad een erg mooie kleur, niet te opvallend, maar toch een beetje aanwezig.

  Ik heb vandaag een winactie op mijn site, zou het superleuk vinden als je meedeed! 😀

 • Kirsty

  Voor het geld zou ik dit lakje ook zeker niet laten liggen en ik moet eerlijk zeggen dat hoewel ik ook meer van de wat fellere kleuren nagellak ben een nude/peach-achtig kleurtje als deze ook wel heel mooi is!

 • Sophie

  Mooi!

 • evi

  Mooie kleur, ik zoek al heel lang eigenlijk een “gewone neutrale kleur”

 • Tjuly

  Misschien is het een idee, om hem over een andere nude lak aan te brengen, ik denk dat je dan een heel mooi effect krijgt!
  Dan heb je de nude kleur als vulling, en het prachtige effect van de effect maker 😉

  Ben wel benieuwd!

  • Saskia Hardeman

   Bedankt voor de tip, wat een goed idee! Ik ga het vandaag eens uitproberen. Resultaat zal ik plaatsen in mijn fotodagboek van maandag!

 • me

  Mooi kleurtje, even op mijn lijstje zetten.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.