Swatch: Essence Colour of the Year
12 sep 2013 Beauty Nagels 11

Swatch: Essence Colour of the Year

Toen ik dit lakje in de winkel zag liggen verwachtte ik er eigenlijk niet zo veel van. Maar ja.. Colour of the Year klinkt wel heel veelbelovend vind je niet? Dus ik nam hem mee en ik laat hem vandaag graag aan je zien. Kijk je mee?

Het lakje heeft de naam: the green & the grunge. Ik ben niet zo heel gek op groene lakken, heel soms vind ik een mooi groen lakje in de schappen dus ik was erg benieuwd of dit een mooie zou zijn!

Essence colour of the year

Bij elke swatch die ik maakte werd ik vrolijker. Wow wat een mooi kleurtje zeg! En bij een enkel laagje vind ik het al een prachtige groene kleur! Je zou voor een optimaal dekkend effect nog een tweede laagje kunnen aanbrengen, maar opzich vind ik het wel mooi zo!

Essence colour of the year

Conclusie

Mooie dekkende lak. Er is maar een enkel laagje nodig om je nagels te voorzien van een mooie donkergroene kleur. Het aanbrengen gaat erg gemakkelijk, in een paar minuten zijn je nagels volledig gelakt. Het drogen gaat ook snel. Ik ben tevreden! Ik had niet verwacht dat ik dit lakje zo mooi zou vinden! Colour of the year? Jazeker voor mij komt het dicht in de buurt. Perfect kleurtje voor de herfst dacht ik zo!

Essence Colour of the Year is te koop bij het Kruidvat en kost € 1,69 voor een flesje van 8 ml.

Wat vind jij van deze the green & the grunge?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Tjuly

  Apart kleurtje groen! Ik heb zelf ook een paar tinten groen, vind het wel mooi! Maar wel lastig, draag nooit zoveel groen 😉

 • Mirjam - Jewelyz

  Wat geinig; een lakje of the year! Mooie kleur, perfect voor de hersft.

 • Kim

  Mooi kleurtje! Zon donker groen lakje heb ik ook nog niet in m’n stash

 • Nicky

  Mooi herfst kleurtje. Ik houd niet van groene lakjes en ik ben ook niet een fan van de nagellakken van Essence

 • Manon

  Wat een mooie groene kleur!

 • Beautydagboek

  Leuk dat we met de lakjes weer de herfstkleurtjes kunnen dragen 🙂

 • Lidewij

  Wow, wat een mooi kleurtje! Ik zou ook niet hebben verwacht dat hij met één laagje dekkend was, maar wat een leuke verrassing 😀 en dat voor zo’n prijsje, thanks for sharing!

 • me

  Net deze week gezien, toen ik de stash wat aan het herschikken was, dat ik heel weinig groen en blauw heb…meteen deze week goedgemaakt met het lopen van een limited blauw lakje voor 1,00, samen met een oranje met gouden spikkel kleurtje voor 50,00 cent…Nagelfestivalactie 1+ 1,,,,,,betaalde ik 50 cent voor beide (nee, niet logisch dat berekenen van de eindprijs ;’) ). Ik heel blij, nu nog eens even kijken naar een groen kleurtje…ei weet deze wel. 😉

 • Lies

  Heel erg mooi kleurtje! Ik heb hem zelf van de week ook gekocht, maar heb hem nog niet opgehad. Wat fijn ook dat die na één laagje al zo goed dekt.

 • Bo Bea

  ik ben wel heel gek op groen, vindt dit een prachtig kleurtje ook heel mooi voor de herfst. lakje klinkt verder ook heel goed.

 • Sascha

  Mooie kleur!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.