Swatches: Essie mezmerised & Essence glorius aquarius
10 okt 2013 Beauty Nagels 15

Swatches: Essie mezmerised & Essence glorius aquarius

Essie mezmerised is een van de weinige blauwe kleuren die ik heel erg mooi vind. Daarover Essence glorius aquarius en mijn nagels en ik zijn helemaal blij. Vandaag wil ik deze combi van Essie mezmerised & Essence glorius aquarius graag aan je laten zien. Kijk je mee?

Essie mezmerised

Het was nogal lastig om mooie foto’s te maken vanwege de glitters. Hier kan je zien wat een mooie donkerblauwe kleur mezmerised is! En weet je wat ook mooi is, de kleur dekt volledig in een laag. De kwastjes van Essie vind ik echt geweldig. Vanwege de brede kwast is het erg gemakkelijk om je nagels van een mooie kleur te voorzien!

Essence glorius aquarius

De glitters heb ik aangebracht met een spons. Dit vind ik zelf een fijne manier omdat je zo de glitters aan de bovenkant kan aanbrengen zonder dat er een duidelijke overloop te zien is. Laagje topcoat erover en klaar! Deze Essence glorius aquarius vind ik erg mooi om als accentnagel te gebruiken maar ook zoals hier bovenaan de nagels. Dit geeft een speels effect.

Essie mesmerized heb ik destijds gekocht voor € 9,99 en is te koop bij de drogist. Essence glorius aquarius is te koop bij het Kruidvat voor € 1,69.

Wat vind jij van deze combinatie?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

Reacties

 • Sophie

  Oh, die topcoat is echt prachtig, dat had ik totaal niet verwacht!

 • beautybysandra

  Het zijn echt mooie lakjes!

 • Tjuly

  Mooie lakjes, die glitter doet mij denken aan mr & mrs glitter die zoek ik zelf al tijden!

 • Selena

  Heel mooi!

 • Kimberly

  De combinatie is echt heel erg mooi! Die glitters zijn zo leuk erin 😀 Beide zijn het mooie lakjes

 • Mirjam - Jewelyz

  Heel leuke combi! Vind ze beide erg mooi.

 • Michaela

  Past perfect bij elkaar, heel mooi!

 • Bertine

  wow mooie combi!

 • Wendy

  Super mooie combi !

 • Lies

  Wat een leuke combinatie! Beide lakjes zijn ook wel heel erg mooi.

 • Anita

  Ziet er leuk uit, leuk gecombineerd!

 • Wendy

  Hele mooie combinatie! Ziet er super gaaf uit!

 • Beautyjuf

  Wat een leuke combi 🙂 De blauwe kleur van Essie vind ik echt awesome!

 • Lizet

  Wat een super leuke combi!

 • Jana

  Mooie combi ^^ x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.