Swatch: Essence 101 Dalmations
22 feb 2014 Beauty Nagels Overige 20

Swatch: Essence 101 Dalmations

Nadat ik eerder vertelde een hele rits aan roze lakjes te hebben in geslagen uit de nieuwe collectie van Essence, nam ik ook deze Nail Art Topper mee. In het flesje vond ik deze er super uit zien. Zou dit op de nagels ook zo zijn?

De topcoats van Essence vind ik over het algemeen altijd erg leuk. Deze topcoat met zwart en wit leek mij al helemaal super! Snel meenemen en swatchen dus!

Essence 101 dalmations

Als basis gebruikte ik Essie Master Plan, een van mijn favoriete lakjes! Van Essie Master Plan gebruikte ik twee laagjes.

Essence 101 dalmations

Essence 101 dalmations

Over het lakje van Essie een laagje van essence en tadaaaa. Op de foto vind ik het overigens niet zo mooi tot zijn recht komen als in het echt. Ik heb bewust een lichte lak gekozen zodat de zwarte stukjes ook zichtbaar zijn. Wat mij ook mooi lijkt is bijvoorbeeld een lichtroze lak als basis gebruiken!

Essence 101 dalmations

Essence 101 dalmations

Ik vind de topcoat heel erg leuk! De topcoat is een mix van zwarte en witte flakes met subtiele kleine glitters erdoor. Vooral de kleine glittertjes geven net even dat extra. Ik ben heel benieuwd hoe deze topcoat het doet met gekleurde lakjes als basis, vast heel mooi! De houdbaarheid is erg goed, deze combinatie zit nu al vier dagen onder enkele chip op mijn nagels. Tijdens het maken vande foto’s voor dit artikel had ik deze lakjes drie dagen op. Deze topcoat vind ik een erg leuke toevoeging aan al mijn andere lakjes, en zal ik zeker vaker gaan dragen!

Deze topcoat kocht ik bij het kruidvat voor € 1,99 voor een flesje van 8 ml.

Wat vind jij van deze topcoat?

handtekening-saskia

 

 

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een Mac Lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Healthy Mommy

  Wat leuk deze review, heb ongeveer 10 keer met die topcoat in mijn handen gestaan maar toch weer teruggezet, om vervolgens met 4 andere naar huis te vliegen. Misschien had ik hem toch moeten meenemen. Heb je één laagje topcoat op? Ben stiekem wel benieuwd naar 2 laagjes. Misschien dat het nog net iets meer eye catchy is?

 • Anouk

  Wat leuk dat je deze twee lakjes hebt gecombineerd! Erg leuke combinatie

 • Happy Lioness

  Gisteren nog in mijn handen gehad. Had ik het maar meegenomen. Erg leuk.

 • Kissyfur

  Had m al voorbij zien komen met blauw en roze. Jou essie kleur is ook een leuke combi.

 • Mirjam

  Wat een leuke combinatie zo! Vind hem echt tof.

 • svenja

  Leuke review, ik heb zelf gister toevallig ook een paar lakjes van Essence gekocht, waaronder die uit je review. Ik ben erg benieuwd hoe die er bij mij uit gaat zien ^^ x

 • Janie

  Gaaf!!!

 • Liese

  Ziet er goed uit 🙂
  met lichtroze zou hij inderdaad ook fijn zijn denk ik

  Liefs, Liese

 • nikita

  De naam vind ik super leuk gevonden. 🙂

 • Beautyjuf

  De topper van Essence had ik vorige week ook in mijn mandje liggen. Maar, ik mocht geen acht lakjes van mezelf kopen. Ik heb deze toen teruggelegd. Spijt..! 😉

 • Luuke

  Wat een leuk lakje! De naam is ook erg leuk gevonden! :p

 • Romy

  Leuk lakje!

 • Fashiable | Nanne

  Wat een mooie combinatie, ik ga binnenkort maar eens kijken bij ’t Kruidvat voor zo’n leuk lakje!

 • Deborah

  Jaah, deze vind ik zo leuk! Ik heb hem zelf ook al in huis. Hij is iets minder dan die van L’Oreal, maar is alsnog echt prachtig!

 • Judith

  Mooie combinatie zo! Ik heb hem ook, vind hem super leuk!

 • Jana Vmh

  Ik vind het lakje een leuk en speels effect hebben 🙂

 • PiinkBeautyPrincess

  Leuk top coat! Hij geeft een mooi effect

 • Rowan - Rebels maar Romantisch

  Heel leuk effect en mooi op dat grijs. Wat een lieve naam voor dat lakje ook. 🙂 xx

 • Lyana

  Leuk effect! Ik hou van zo’n vrolijke topcoats.

 • Natasja

  Wat een leuke combinatie! Ik heb de topcoat ook gekocht (hoe kan het ook anders, als dalmatiër-liefhebber en -bezitter), ik vind het ook echt een aanrader.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.