Welcome To My Life!

We gaan er weer helemaal voor!
7 jan 2019 Lifestyle 1

We gaan er weer helemaal voor!

Hoi! Tijd om weer even lekker gezellig met jullie te kletsen. Bij ons is het vandaag de laatste dag van de kerstvakantie. De structuur komt er weer aan! Zo fijn! Niet alleen voor mij, maar ik merk voor de kinderen ook. Zij kijken toch wel weer uit om dingen te leren en om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.  Lees meer..


Dat was een leuke verrassing & kerstboom versieren
17 dec 2018 Lifestyle 4

Dat was een leuke verrassing & kerstboom versieren

Hoi! Het is weer maandag en ik ga jullie weer meenemen in onze afgelopen week! Een week waarvan, als ik er aan terugdenk, vooral heel koud was haha. En een week die gelukkig wat rustiger was voor de kinderen. Zelf begon ik de week met een bezoekje aan de Action, en maakte ik als ik het zo terug bekijk vooral heel veel foto’s van Sophia.  Lees meer..


Gewoon even geen afleiding meer..
10 dec 2018 Lifestyle 5

Gewoon even geen afleiding meer..

Hoi! Het is weer tijd voor een hele nieuwe week en foto overzicht van onze afgelopen week! De week waarin wij Sinterklaas vierden, de kinderen in het rond stuiterden, en het gewoon een hele drukke week was. Ik merkte dit aan de kinderen en ook aan mijzelf. Maar goed, kijk je weer mee? Lees meer..


Heel veel aangekomen? En bijna Sinterklaas!
26 nov 2018 Mama 2

Heel veel aangekomen? En bijna Sinterklaas!

Hoi! Jeetje! Het is bijna niet te geloven hoe snel de tijd gaat. Ik besef mij zojuist dat wij al bijna Sinterklaas gaan vieren (aankomend weekend). Dit vliegt altijd super snel voorbij en dan is het al tijd voor de kerstperiode. Niet te doen. Alweer bijna een jaar voorbij. Maar nu eerst: afgelopen week was een week waarvan ik echt dacht: ohja zo was het als de kinderen om de haverklap niet lekker zijn. Natuurlijk typisch iets van de herfst en de naderende winter! Lees meer..


FOTODAGBOEK: We beginnen gewoon weer opnieuw!
5 nov 2018 Lifestyle 4

FOTODAGBOEK: We beginnen gewoon weer opnieuw!

Hoi! Het is maandag. We beginnen weer aan een nieuwe week en ik begin de week weer met een nieuw weekoverzicht. Vanaf de zomer heb ik dit eigenlijk niet meer gedaan. Ik vond het wel even leuk om af te wisselen met kletsartikelen. Toch wilde ik het nu gewoon weer eens doen, dus we beginnen weer opnieuw met het fotodagboek. Ik ga proberen vanaf nu dit gewoon weer elke week op te pakken! Kijk je mee naar onze afgelopen week? Lees meer..


Leukste momenten van afgelopen week <3
30 jul 2018 Mama 9

Leukste momenten van afgelopen week

Hoi! Ik ga jullie weer een kijkje geven in onze afgelopen week! Ik ga het wel even iets anders doen dan dat jullie gewend zijn. In plaats van dagelijks te laten zien wat wij deden, deel ik gewoon de mooiste en leukste momenten van afgelopen week!  Lees meer..


Fotodagboek: Ik mag best trots zijn
25 jun 2018 Mama 5

Fotodagboek: Ik mag best trots zijn

Hoi! Het is weer tijd voor een heel nieuw weekoverzicht. En alhoewel ik vorige keer vertelde dat ik best veel vergeet om foto’s te maken is dit mij deze keer gelukkig wel iets beter gelukt. Ik heb meer om aan jullie te laten zien, dus laten we snel beginnen! Kijk je mee? Lees meer..


Welcome To My Life! Is het raar dat ik dit doe?
11 jun 2018 Mama 7

Welcome To My Life Is het raar dat ik dit doe?

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht van onze afgelopen week. Een week die een beetje wisselend was doordat mijn dochter ziek was en niet helemaal fit. Ik vond het mede daardoor wel echt een pittige week in vergelijking met onze “normale” weken. Kijk je mee naar de foto’s? Lees meer..