FOTODAGBOEK: ZO WAS ONZE HERFSTVAKANTIE!
28 okt 2019 Mama Welcome To My Life! 7

FOTODAGBOEK: ZO WAS ONZE HERFSTVAKANTIE!

Whoeii het is weer maandag! Afgelopen week vloog voorbij en stond natuurlijk in het teken van de herfstvakantie. Vaak plan ik al het een en ander, en dit maakt dat het allemaal ook heel snel voorbij gaat.  Ik laat jullie zien hoe deze vakantie was. Kijk je mee?

Hoi Maandag! We beginnen de week lekker relaxed. Zo’n eerste dag van de vakantie is vaak heel erg fijn. Senna blijft de hele dag lekker in zijn badjas. We kijken tv, spelen samen, en voordat wij het weten is het al avond.

Met beiden maak ik tussen de middag nog snoepjes. Met Sophia maakte ik daar een video van. Heb jij deze al gezien, klik op de volgende link om naar de video te gaan: DIY Zelf snoep maken.

En toen was het dinsdag. In tegenstelling tot de maandag was het hier al vroeg een beetje ruzie in huis. Wanneer mijn oudste geen uitdaging krijgt wordt het soms een beetje lastig voor hem. Maar uiteindelijk komt het natuurlijk weer goed.

Tussen de middag naar de kippenboerderij! Dit zijn legkippen. Omdat ze nogal nieuwsgierig zijn kwamen ze gelijk op ons af. Het lijkt hierdoor alsof ze heel weinig ruimte hebben, maar dit valt mee!

En woensdag was ik jarig! Zo veel kaartjes (ook van volgers, zo bijzonder en lief) appjes, mailtjes etc.. Te leuk, dankjewel allemaal!!

Een vriendin kwam tussen de middag met haar kindjes lunchen en verder kwam er nog wat familie en een vriendin. Dit jaar wilde ik weer eens een apart feestje voor alleen vriendinnen doen, en dat deed ik afgelopen vrijdag!

In de avond nog even Vis a Vis kijken. Nu ik dit bericht type ben ik net in seizoen 3 aangekomen!

Donderdag heb ik in de ochtend een afspraak buitenshuis. De oppas is er voor de kinderen, dus daarna ga ik nog heel even het dorp in. Ik wilde dit rokje kopen maar ging uiteindelijk met een ander rokje en jurkje naar huis (zie weekvlog).

Deze sjaal vind ik ook echt heel erg leuk. Maar ik houd mij even in. Kan altijd nog terug gaan haha.

In de middag gaan de kindjes naar mijn schoonouders. Zo lekker om niet zo veel te hoeven doen. Ik beantwoord wat mail en rommel wat in huis.

Mijn neefje slaapt van donderdag op vrijdag bij ons. Wanneer hij is opgehaald doe ik even boodschappen met de kids. Soof is een beetje hangerig en zit lekker in de kar.

In de middag komt er een ander vriendje van Senna spelen en ga ik lekker met ze naar het bos. Het is zulk lekker weer!

Ik neem vaak schepjes en emmers mee en ik zie ze een paar uur niet meer 😉

En na het bos drinken we warme chocolademelk met marshmallows.

Zaterdag is een luie dag. Ik ben moe, beetje brak en wil gewoon niets doen haha. De avond daarvoor had ik natuurlijk mijn feestje ;). In de middag ga ik nog even met de kids naar buiten. Altijd lekker.

Zondag ook weer rustig. In de middag ga ik een stukje hardlopen. Niet omdat ik het zo leuk vind, maar gewoon omdat het mooi weer is. Na het lopen haal ik Senna op en gaat hij fietsen en ik ren achter hem. Leuk om te doen samen.

Meer van onze week zien? Check dan onze weekvlog: Dit moet ik even kwijt.

Dit was het weer! Tot volgende week Hebben jullie ook al de herfstvakantie achter de rug?

Reacties

 • Naomi

  Heerlijk he, die paar zonnige dagen. Moet zeggen dat we maandag er ook goed uitziet. Echt vakantie!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Het ik-moet-je-wat-vertellen-gesprek

 • Minke

  Dat zelf snoep maken doet me denken aan de kits die Red Band eind jaren 90 verkocht. Toen hoopte ik ook dat het dan gummies zouden worden zoals bij jullie, maar helaas werden dat harde, melige brokken. Verder wel een heel gezellig fotodagboek!

 • Tamara

  Dat klinkt als een heerlijke week vakantie!
  Zo te zien hebben de kids zich prima vermaakt, en jij ook. Was je feestje voor vriendinnen gezellig?
  Nu helaas weer naar school, ik kan niet wachten tot de volgende vakantie!
  Onlangs geplaatst door Tamara: Deze winter sneakers zijn ideaal voor de koude maanden

 • Lieke van Veen

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Felicia

  wat een schitterende foto van je kinders zo in het bos
  drukke week als ik het zo lees 🙂 wel herkenbaar zo dat lekker relaxen met de kinders en voor de tv hangen althans bij mijn zoontje lukt dat alleen met bepaalde tekenfilms hij is zo ontzettend druk haha spring in het veld

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.