FOTODAGBOEK: HELP, KOMT DIT NOG GOED?!
4 nov 2019 Mama Welcome To My Life! 1

FOTODAGBOEK: HELP, KOMT DIT NOG GOED?!

Hoi! Terwijl ik aan dit artikel begin, is het zondagmiddag. Er is al weer een week voorbij! Een week vol herfstig weer, gewone dagelijkse werkzaamheden, en het was even schrikken met Sophia! Lees je mee?

Maandag breng ik eerst de kinderen naar school en daarna ga ik direct aan het werk. Ik probeer altijd zo veel mogelijk voorruit te werken en dit lukt momenteel aardig.

Senna wilde heel graag bovenstaand spel, en hij heeft dit zelf bij elkaar gespaard. Hij is zo blij, en ik vind het zo lief dat hij dit heel bewust gespaard heeft.

Ik wil even snel op de fiets naar de winkel. Maar mijn band is alweeeer lek. Super irritant. Dus pak ik de auto maar weer.

Dinsdag maak ik geen foto’s behalve bovenstaande. Ik ben niet zo fit, heb enorm veel last van duizeligheid en lichtheid in mijn hoofd. Het beste kan ik me dan maar gewoon niet te druk maken en gewoon alleen de dingen doen die ik moet doen. Bovenstaande lakjes kreeg ik binnen, en ik ga binnenkort via insta ook een setje verloten aan jullie, houd het dus even in de gaten!

Woensdag haal ik om 12.00 Sophia van school, we gaan even de school in om te spelen. Senna is pas om 12.30 uur uit.

Ik krijg een super tof pakket opgestuurd van The Body Shop. Dit is geen kalender, maar een groot kartonnen huis met vakken aan de binnenkant. In die vakken zaten cadeautjes voor de kerst. Sophia speelt inmiddels heel graag met dit huis, super leuk!

Onder andere dit product zat ook in het huis. Het zijn geurstokjes, en echt mensen, dit is gewoon té lekker. Die geur!!! Als deze op is ren ik naar de winkel voor een nieuwe haha.

Ik had dit artikel op maandag geschreven, maar werk het nog een klein beetje bij om daarna in te plannen. Het is een persoonlijk artikel over hoe ik uit tegenslagen ben gekomen en het is ontzettend goed gelezen (dankjewel) Je leest het via volgende link terug: Hoe ben jij overal weer bovenop gekomen?

En dan: terwijl ik nog even aan het werk ben hoor ik Sophia naar beneden lopen. Ze loopt zachtjes naar mij toe, staat stil en begint hartverscheurend te huilen. Echt zo sneu klonk het. Wanneer ik naar haar kijk zie ik het direct: ze heeft een haarborstel helemaal in haar haren gedraaid omdat ze krullen wilde maken. Even denk ik dat het niet goed komt, en ik het er nooit meer uit ga krijgen, maar ik besluit om alle tijd te nemen en net zo lang door te gaan zonder dat ik hoef te knippen. Als ik dit namelijk had moeten knippen dan zou dit hebben betekent dat alles kort moest. Het duurt even, maar ik krijg het er uit En ik denk dat Soof dit nooit meer zal doen hihi.

Vrijdag koop ik stiften. Die van ons zijn altijd op of kapot. Ik heb zin om mijn hoofd leeg te maken en om gewoon met Sophia lekker te kleuren. Ik heb nog zo’n kleurboek voor volwassenen en Sophia en ik tekenen de middag. Echt fijn trouwens om te doen.

We eten lekker een broodje avocado tussen de middag. Oooh ik houd van avocados

Zaterdag in de trein naar een event van Clinique. Super leuk. Het is in Utrecht en dat is voor mij goed te doen. Events die georganiseerd worden in Amsterdam sla ik vaak af, dat kost namelijk heel erg veel tijd. De lipstick hierboven is uit een nieuwe lijn van Clinique en zo mooi. Ook krijg ik wat huid en product advies. Zo fijn, ben oprecht ontzettend dol op dit merk, het heeft zo veel gedaan voor mijn huid!

Kijk deze tas! Oh ik ben verliefd! Jammer dat ik al zo veel tassen heb haha.

In de avond met mijn vriendinnen uit eten. Het doet mij beseffen dat ik zo blij ben om dit soort dingen te kunnen doen. Vooral met donkere dagen heb ik echt mijn vriendinnen nodig.

En zondag is het een lekker rustige dag. Soofje kijkt tv, ik maak een beetje schoon, en Vincent doet wederom een poging om de band van mijn fiets te plakken.

Spot Senna 🙂 Ik probeerde een foto met hem te maken, maar hij ging er als een speer vandoor haha.

Meer zien van onze week? Vergeet dan onze weekvlog niet: Super leuke aankondiging

Dit was het weer lieverds! Aankomende week (en weken) zitten allemaal aardig volgepland, dit vind ik ergens ook weer heel fijn, zo kan ik er minder aan denken dat de herfst en winter zo lang duren haha 🙂 Hoe was jullie week?

Reacties

  • Naomi

    Lekker is dat hè, gewoon een beetje zitten kleuren. En ik kan me voorstellen dat je behoorlijk schrok van die borstel in het haar. Ik vind het heel knap dat je het zonder knippen hebt kunnen oplossen!
    Onlangs geplaatst door Naomi: Een huis vol visite

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.