FOTODAGBOEK: Bos, nieuwe woning en Intratuin!
12 nov 2019 Mama Welcome To My Life! 1

FOTODAGBOEK: Bos, nieuwe woning en Intratuin!

Hoi! Een dagje later dan dat jullie van mij gewend zijn.. Mijn fotodagboek! Afgelopen zondag lag de hele dag mijn website eruit. Lief dat jullie mij daar berichtjes over stuurden! Ik kon er even niets aan doen en het was afwachten, maar ik ben weer online whoehoe. Hoe dan ook.. Kijk je mee met hoe onze afgelopen week was?

En het was weer maandag.. Een dagje die ik vrijgepland had omdat Jason bij mij kwam spelen

En daar issie hoor. Zo gezellig. Jason is het kindje van een van mijn beste vriendinnen, gek op dat mannetje.

Hij vond vooral de step heel leuk. Oh en de treinen. We zijn wezen wandelen en hij was niet bij het spoor weg te krijgen haha. Deed mij weer even herinneren aan toen Senna klein was, hij wilde ook altijd treinen kijken.

Nadat Jason geweest was vroeg zijn moeder of er nog auto’s waren blijven liggen. Nee, zei ik. En na zoeken zoeken zoeken kwam ik ze alsnog tegen in het poppenhuis van Sophia! Haha!

Favoriete snackje van mij.. Deze van Bites We Love, zijn zooo lekker!

Woensdag gingen wij naar de Intratuin met een vriendje van Senna en zijn moeder. Oh men wat was het druk daar! Ik maak altijd een foto van de plek waar onze auto staat, want anders vergeet ik het zeker. Wie doet dit nog meer?

Was weer mooi met al die treintjes en lichtjes. Meer beelden te zien in onze weekvlog klik.

Van donderdag zag ik dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt. Ben deze week eigenlijk sowieso veel vergeten om foto’s te maken. Oeps. Deze foto is van vrijdag. Wij maakten pepernoten en Sophia maakte bovenstaande! Ja mama, zei ze, dat ben ikzelf!!

Oh en voordat wij de pepernoten gingen maken, lukte het deeg niet.. Ik was het ei vergeten! (haha)

Vrijdagavond met een vriendin borrelen, ik houd van dit soort momenten!

Oh en kijk nou! Deze herinnering kreeg ik van Instagram. Dit is nog een kleine Senna  van twee jaar geleden. Lief!!

Ok ok, ik weet dat ik een kast vol met kleding heb! Maar toch.. Dit vest ben ik verliefd op, hij is zo zacht en warm en zou perfect zijn voor na het sporten. Ik heb mij ingehouden en niet gekocht (niet heel goedkoop), maar verwacht deze nog wel te gaan kopen 😉

Zaterdag neem ik de kids mee naar het bos. Vincent heeft een hardloopwedstrijd (derde geworden!) en ik merk dat het voor de kindjes belangrijk is om wel echt iets te gaan doen. Hier vermaken wij ons best een tijdje!

En op zondag is Vincent aan het klussen bij zijn broertje in zijn nieuwe huisje. De kindjes gaan mee en vinden het leuk om het allemaal te bekijken.

Meer zien van onze week? Bekijk dan mijn persoonlijke vlog: mijn grootste angst

Zo. Dit was het weer. Volgende week ben ik er gewoon weer op maandag! Fijne week gewenst voor jullie lieverds!

Hoe was jouw afgelopen week?

Reacties

  • Naomi

    Hahaha, ja, heel herkenbaar van die auto op de parkeerplaats. Ik zet ‘m ook op de foto of ik app naar mezelf het rijnummer of de verdieping van de parkeergarage. Toch blij dat ik niet de enige ben.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Beeldvorming vrouwen en autisme

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.