FOTODAGBOEK: IK BEN ER WEER WEKELIJKS MET EEN OVERZICHT!
14 okt 2019 Mama Persoonlijk Welcome To My Life! 3

FOTODAGBOEK: IK BEN ER WEER WEKELIJKS MET EEN OVERZICHT!

Hoi! Ja, ik ben er weer met een fotodagboek en heb besloten om dit weer wekelijks op maandag te gaan oppakken. Vanuit jullie kreeg ik daar heel veel vraag naar, en ik vind het leuk om te doen! Wel even wennen omdat ik natuurlijk niet hetzelfde wil laten zien als in mijn weekvlogs, maar dat gata wel goed komen hoop ik. Kijk je mee?

Ik startte de maandag in een little black dress en besloot mij toch snel maar weer om te kleden. Want wat was het kouhoud! Brrr, niets voor mij. De ochtend en de middag ging ik lekker aan het werk. Zo veel te doen!

Oh en deze bloemen ik geniet daar zo van als ik dit in huis heb! Maakt alles zo veel vrolijker en nog beter!

Dinsdag de kindjes lekker naar school en tussen de middag lunchen wij bij mijn schoonouders, altijd fijn

Ik krijg deze dag ook nog een fantastisch perspakket binnen met onder andere dit product van Estee Lauder, ik heb het een aantal dagen geprobeerd en begrijp helemaal waarom iedereen zo enthousiast is! Na de eerste dag al merkte ik dat mijn huid nog mooier wordt.

Woensdag werd ik wakker met een rotblaasontsteking. Ik had afgesproken om te gaan sporten en wilde niet het laatste moment afzeggen, maar oh wat is een blaasontsteking ***. Ik ben er bekend mee, heb het als kind super vaak gehad en sinds vorig jaar heb ik het weer regelmatig helaas. Kan er echt beroerd van worden.

Na het sporten direct door naar de apotheek voor een kuur. Gelukkig geen gedoe bij de huisarts, omdat het een bekend probleem is hoef ik alleen maar te bellen voor een kuur (heel fijn).

In de middag doen Soof en ik rustig aan. Ik zou eigenlijk naar Amsterdam gaan, maar ben blij dat ik dit heb afgezegd. De weken zijn best druk, dus het is goed zo.

Donderdag breng ik de kids naar school en ik hoef ze pas om vijf uur weer te halen bij mijn schoonouders. Stiekem zo blij mee dat ik wekelijks zo’n soort van rust en balansdag heb. Dit keer slaap ik veel en doe ik rustig aan. Antibiotica word ik altijd erg moe en misselijk van.

De juf van Senna tipte mij overigens over bovenstaand spel! Een soort scrabble alleen dan met cijfers. Ik moet nog even gaan kijken bij het Kruidvat, maar het lijkt mij super leerzaam voor Senna.

In de avond eten wij lekker makkelijk. Ik haal een schotel die ik alleen maar hoef op te warmen en worstjes voor de kindjes. Daarna ga ik lekker sporten. Ook als ik mij niet fit voel, probeer ik toch te gaan. Voor mij de manier om mijn hoofd leeg te krijgen. Was wel een beetje dizzy, maar ey ik was er bij 🙂

Vrijdag was zo’n lekkere drukke chaotische dag. Ik heb wat telefonische besprekingen en deze lopen enorm uit. Ik ben daarom te laat om Sophia van school te halen maar kan gelukkig een vriendin bereiken die Sophia mee naar huis neemt Zo fijn. En gelijk een reden om even te kletsen en koffie te drinken met die vriendin haha.

In de avond met mijn andere liefste vriendin uit eten! Zo zo zo heerlijk. Wij plannen dit soort momentjes heel regelmatig. Ik word daar weer helemaal gelukkig en relaxed van.

Wij eten een mega carpaccio. Ik heb geen zin in een hoofdgerecht, maar eet wel toetjes

En zaterdag hebben wij Senna zijn kinderfeestje! Oh wat was het leuk. Altijd even spannend, er waren ook een paar kindjes van buiten de school/klas, maar het ging geweldig.

We gingen Bushcraften, en broodjes en mashmellows bakken boven het vuur. Was echt onwijs geslaagd.

En wat is het bos mooi he rond deze tijd van het jaar! Ik houd helemaal niet van de herfst, maar kan hier wel echt van genieten (als ik warm aangekleed ben haha).

Zondag deden wij heel rustig aan. We poetsten in huis, maakten een foto voor een campagne en oh niet te vergeten: ik sliep de hele ochtend! Zo fijn. Ik ben overigens ook weer met de vitamine D begonnen, ben er een groot voorstander van. Er staat op dat het voor botten en tanden is, maar ik gebruik het meer omdat ik echt een buitenmens ben, en nu in de donkere dagen gewoon minder buiten kom. Daarnaast kan het ook preventief werken tegen kanker, wisten jullie dit?

Mocht je nog meer van onze week willen zien: vergeet dan onze weekvlog niet! Via volgende link ga je er direct naartoe: Weekvlog: het is weer zover.

En dit was het voor deze week! Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments! Tot volgende week

Reacties

 • Naomi

  Leuk dat deze rubriek terug is. Het feestje van Senna ziet er heel geslaagd uit. En de bloemen vind ik prachtig!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Digitaal bloemetje voor mijn lezers

 • Rita

  Leuk dat je deze rubriek weer oppakt.
  Wij houden ook echt van bloemen in huis. We proberen er ook echt ons wekelijks uitje van te maken, verse bloemen halen op de markt.

 • Ilona

  Leuk weekoverzicht 🙂
  Ik houd juist enorm van de herfst, prachtig al die bladeren die verkleuren en ’s avonds gezellig de kaarsjes aan.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.