Persoonlijk

Hoe kan je iemand met een depressie helpen?
30 jun 2020 Lifestyle 2

Hoe kan je iemand met een depressie helpen?

Een depressie is niet alleen zwaar voor degene die dit ondergaat, maar is zeker ook heel moeilijk voor de omgeving. En dan met name de mensen die heel dichtbij de persoon staan zoals bijvoorbeeld de partner en directe familieleden. Vanuit mijn ervaring als degene die een depressie heeft ondergaan, zal ik een aantal tips proberen te delen die iemand met een depressie zouden kunnen helpen. In dit artikel: hoe kan je iemand met een depressie helpen? Lees meer..


DE GROOTSTE SCHAAMTEVOLLE MAMA BLUNDERS!
10 jun 2020 Mama 2

DE GROOTSTE SCHAAMTEVOLLE MAMA BLUNDERS!

Mama blunders.. We hebben er allemaal wel eens last van. Degenen die beweren dat dit niet zo is, kan ik maar moeilijk geloven in ieder geval haha. Zelf heb ik er regelmatig last van, met name in het vergeten ben ik ontzettend goed. Ik deel een aantal van de alle grootste mama blunders van mijzelf, en van volgers! Lees meer..


Mijn WISHLIST! Voor in huis en mijn werkkamer!
9 jun 2020 Lifestyle 5

Mijn WISHLIST! Voor in huis en mijn werkkamer!

Ik heb niets te klagen. Eigenlijk heb ik vrijwel alles wat ik wil. Alleen, toen ik erover nadacht zijn er toch een aantal dingen die ik nog heel graag zou willen. Zo heb ik bijvoorbeeld wensen voor in onze nieuwe keuken en gewoon wensen voor mijzelf haha. Ik zet deze op een rijtje. Wat zijn jouw wensen? Lees meer..


HIEP HIEP HOERA SOPHIA 5 JAAR!
29 mei 2020 Mama 7

HIEP HIEP HOERA SOPHIA 5 JAAR!

Sinds dat Sophia vier jaar is, kijkt ze al uit naar haar vijfde verjaardag. Toen wij haar gisteren (donderdag) vertelden dat zij vandaag jarig zou zijn was ze zo ontzettend blij en kon ze het bijna niet geloven. Eindelijk! Lees meer..


FINANCIËN: GELD VERDIENEN MET BLOGGEN
25 mei 2020 Lifestyle 2

FINANCIËN: GELD VERDIENEN MET BLOGGEN

Een vraag waar veel mensen vaak nieuwsgierig naar zijn is hoe ik mijn geld verdien. Nu snap ik dat wanneer je onbekend bent met de blogwereld, het lastig is om voor te stellen hoe het in haar werk gaat. Zelf verdien ik al jaren mijn geld op deze manier, en ik leg het graag uit hoe het werkt.  Lees meer..


Samantha is mantelzorger voor haar zoon
24 mei 2020 Mama 2

Samantha is mantelzorger voor haar zoon

Als je zwanger bent dan hoop je dat je kindje gezond ter wereld komt. Ook ik had die verwachting. Ik had nooit gedacht dat mijn leven er zo uit zou komen te zien. Op het moment dat je jouw kindje in je armen hebt dan weet je dat deze liefde onvoorwaardelijk is en dat de zorg die geleverd moet worden vanzelfsprekend is. Maar als je kind een beperking blijkt te hebben dan moet je meer zorg leveren dan de “gebruikelijke zorg”. Lees meer..


BLOGSCHEMA TWINKELBELLA
19 mei 2020 Mama 2

BLOGSCHEMA TWINKELBELLA

In mijn vlogs vertelde ik er al over: als alles wat rustiger wordt dan ga ik ervoor en pak ik het bloggen weer volledig op! En de tijd is gekomen dat het allemaal wat rustiger is. De kindjes gaan gedeeltelijk weer naar school, wat voor hen heel vertrouwd voelt. Voor mij betekent dit dat ik weer lekker aan het bloggen geslagen ben, en ik vertel in deze blog wat het schema gaat worden zodat je weet wat er zoal geplaatst gaat worden hier op Twinkelbella! Lees meer..