Persoonlijk

TIPS WANNEER JE BEGINT ALS ZZP’ER
21 jan 2021 Mama 1

TIPS WANNEER JE BEGINT ALS ZZP’ER

Met name nu in Corona tijd lees en hoor ik het veel dat mensen voor zichzelf aan de slag gaan. Oftewel ze beginnen als zzp’er! Super leuk en spannend wanneer je voor jezelf begint. Maar vooral heel erg leuk! Zelf ben ik al jaren zzp’er en ik had echt geen betere keuze kunnen maken! Vandaag mijn tips wanneer je begint als zzp’er. Lees meer..


Dit vindt mijn man niet leuk aan mij
22 dec 2020 Lifestyle 9

Dit vindt mijn man niet leuk aan mij

In ieder huwelijk of relatie heb je het wel: van die dingen die je niet leuk vindt aan een ander. Ik moet weleens lachen om mijn man, die heel duidelijk kan aangeven wanneer hij iets van mij absoluut niet leuk vindt. Ik zette ze even op een rijtje! Lees meer..


Heel stiekem he.. BEN IK ER KLAAR MEE!
15 dec 2020 11

Heel stiekem he.. BEN IK ER KLAAR MEE!

Ok, ok. Een blogje wat zeer waarschijnlijk een beetje gevoelig ligt. Houd bij het lezen hiervan in je achterhoofd dat dit blogje enkel en alleen gebaseerd is op de persoonlijke situatie van mij en mijn gezin. Iedereen heeft weer andere ervaringen, en dat mag. Maar oh mensen, na een halve nacht wakker te hebben gelegen moet ik het gewoon kwijt. Ik ben er zo klaar mee! Lees meer..


BOEKREVIEW: NU IK JE ZIE, MERLIJN KAMERLING
1 dec 2020 1

BOEKREVIEW: NU IK JE ZIE, MERLIJN KAMERLING

Mijn eerste boekreview. Jullie zijn dit niet van mij gewend. Ook was het niet mijn intentie om ooit een boek te gaan reviewen. Daar kwam verandering in nadat ik het boek van Merlijn Kamerling had gelezen. Ik was best wel een beetje onder de indruk. Met name, denk ik, omdat er vanuit een depressie gezien, voor mij persoonlijk zoveel herkenning was. Ik heb voor jullie een boekreview van het boek Nu ik je zie, geschreven door Merlijn Kamerling. Lees meer..


IN EEN DIP
12 nov 2020 Mama 4

IN EEN DIP

Zo. Hoi. Daar ben ik weer.. Wat een gekke tijd de laatste weken. Ik voel mij ergens een beetje “verplicht” om uit te leggen waarom ik wat minder aanwezig ben op mijn blog. Ik weet dat dit helemaal niet nodig is. Maar de laatste jaren heb ik zo veel trouwe volgers gekregen, dat ik snap dat jullie je af en toe afvragen wat er aan de hand is.  Lees meer..


Verjaardag vieren in Corona tijd
22 okt 2020 Lifestyle 3

Verjaardag vieren in Corona tijd

Onlangs zei een vriendin tegen mij: “helaas krijgen we allemaal een Corona verjaardag”. Ja, dacht ik, dat ziet er inderdaad wel zo uit. Inmiddels zijn wij al een aantal verjaardagen verder, en zit mijn verjaardag er ook aan te komen. Het is helaas even anders om tijdens deze Corona periode jarig te zijn. Maar het is niet anders. Lees meer..


Hoe kan je iemand met een depressie helpen?
30 jun 2020 Lifestyle 2

Hoe kan je iemand met een depressie helpen?

Een depressie is niet alleen zwaar voor degene die dit ondergaat, maar is zeker ook heel moeilijk voor de omgeving. En dan met name de mensen die heel dichtbij de persoon staan zoals bijvoorbeeld de partner en directe familieleden. Vanuit mijn ervaring als degene die een depressie heeft ondergaan, zal ik een aantal tips proberen te delen die iemand met een depressie zouden kunnen helpen. In dit artikel: hoe kan je iemand met een depressie helpen? Lees meer..


DE GROOTSTE SCHAAMTEVOLLE MAMA BLUNDERS!
10 jun 2020 Mama 2

DE GROOTSTE SCHAAMTEVOLLE MAMA BLUNDERS!

Mama blunders.. We hebben er allemaal wel eens last van. Degenen die beweren dat dit niet zo is, kan ik maar moeilijk geloven in ieder geval haha. Zelf heb ik er regelmatig last van, met name in het vergeten ben ik ontzettend goed. Ik deel een aantal van de alle grootste mama blunders van mijzelf, en van volgers! Lees meer..


Mijn WISHLIST! Voor in huis en mijn werkkamer!
9 jun 2020 Lifestyle 5

Mijn WISHLIST! Voor in huis en mijn werkkamer!

Ik heb niets te klagen. Eigenlijk heb ik vrijwel alles wat ik wil. Alleen, toen ik erover nadacht zijn er toch een aantal dingen die ik nog heel graag zou willen. Zo heb ik bijvoorbeeld wensen voor in onze nieuwe keuken en gewoon wensen voor mijzelf haha. Ik zet deze op een rijtje. Wat zijn jouw wensen? Lees meer..