Persoonlijk

Jij bent ook altijd moe
18 apr 2019 Mama 8

Jij bent ook altijd moe

Soms zijn er van die opmerkingen die worden gemaakt, die je niet snel meer vergeet. Die eigenlijk blijven hangen omdat je het zelf het liefste ook heel anders zou zien. Zoals dat iemand eens een opmerking maakte met: jij bent altijd moe. Oh, wat heb ik een hekel gekregen aan deze opmerking. Lees meer..


Mijn ervaring met een mammografie
16 apr 2019 Lifestyle 2

Mijn ervaring met een mammografie

Zoals jullie heel misschien wel weten, of merken, is het onderwerp borstkanker regelmatig iets waar ik over schrijf. Op de een of andere manier ligt dit mij heel erg bij het hart. Misschien heeft dat te maken met mijn vorige werk als wijkverpleegkundige, of met het feit dat het bij ons in de familie voorkomt. Geen idee. In ieder geval zal dit een onderwerp zijn die je zal blijven zien hier op mijn blog. Dit keer zal ik vertellen over mijn ervaring met een mammografie.  Lees meer..


Ik ben Saskia en kan niet tegen veel prikkels
11 apr 2019 Mama 6

Ik ben Saskia en kan niet tegen veel prikkels

Hoi, ik ben Saskia en kan niet tegen veel prikkels. Iets waar ik als kind ook al wel last van kon hebben, maar wat de laatste jaren alleen maar meer op lijkt te komen. Buitenshuis kan ik er redelijk mee omgaan, en lijk ik hier een soort van “filter” voor ontwikkeld te hebben. Maar ik merk vooral thuis, in combi met jonge kinderen, dat het soms best voor stress kan zorgen. Lees meer..


Bloggen: waar haal jij je inspiratie vandaan?
7 mrt 2019 Lifestyle 2

Bloggen: waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik blog al een aantal jaren en als ik mij soms bedenk dat ik gewoon elke dag iets online zet, verbaast het ook mij weleens dat ik steeds weer nieuwe ideeën heb. Het is toch eigenlijk raar om te bedenken dat je meer dan een paar duizend onderwerpen voor een blog post heb bedacht 😉 Ook van andere bloggers krijg ik weleens de vraag: waar haal jij je inspiratie vandaan? Vandaar vandaag het onderwerp: bloggen en inspiratie.  Lees meer..


Kletsen: Ik vind het zo spannend!
25 feb 2019 Lifestyle 3

Kletsen: Ik vind het zo spannend!

Hoi lieve mensen. Het is zondagavond, en eigenlijk had ik bedacht om vandaag geen artikel meer te schrijven voor morgen. Gewoon even niet fit, ontstoken ogen, moe, je kent het vast allemaal wel. En toch kan ik het niet laten en wil ik gewoon nog heel even kletsen met jullie.. Lees meer..


Ik raak mijn inspiratie weer een beetje kwijt :(
11 feb 2019 Mama 3

Ik raak mijn inspiratie weer een beetje kwijt :(

Hoi! Hoe gaat het met jullie? Komen jullie deze regenachtige dagen een klein beetje door? Ik heb er wel moeite mee hoor. Ik wil zon zon zon zon! Maar goed, nog even, en dan komt de lente er weer aan. Voor nu neem ik jullie weer even mee in onze afgelopen week! Kijk je mee? Lees meer..


Q&A: VERHUIZEN? VERANDERINGEN? GEZINSUITBREIDING?
30 jan 2019 0

Q&A: VERHUIZEN? VERANDERINGEN? GEZINSUITBREIDING?

Een extra video waarin ik de meest gestelde vragen van jullie zal beantwoorden! Zo krijg ik veel vragen over wanneer wij gaan verhuizen, wat ik anders wil in mijn leven en over onze kinderwens! Ik zal hieronder in het artikel even een overzicht van de vragen plaatsen! Kijk je mee? Lees meer..


Bloggen: hoe kreeg jij snel veel volgers?
24 jan 2019 Lifestyle 5

Bloggen: hoe kreeg jij snel veel volgers?

Ik heb heel veel geluk: ik heb namelijk werk wat ik ontzettend leuk vind om te doen en waar ik eigenlijk gewoon nooit genoeg van krijg. Het is wel grappig, vroeger zeiden mensen tegen mij: jij moet later gaan schrijven. Ik zag het alleen totaal niet voor mij. Waar zou ik dan ooit over moeten gaan schrijven, en nog belangrijker wie zou dit ooit allemaal gaan lezen? En moet je nu zien: tienduizenden mensen die per maand naar mijn blog gaan om het te lezen. Een vraag die ik dan ook veel krijg is: hoe krijg je snel volgers? Lees meer..