Zo weet je of jij en je partner voor elkaar gemaakt zijn
16 jul 2022 Lifestyle Persoonlijk 0

Zo weet je of jij en je partner voor elkaar gemaakt zijn

Heb je een vaste relatie met iemand? Geeft jouw partner je het gevoel dat je geliefd, gewaardeerd en gewaardeerd wordt? Heb je het gevoel dat je voorbestemd bent om voor altijd bij die persoon te blijven? Zo ja, dan gefeliciteerd! Je hebt een zielsverwant gevonden. Maar als dat niet zo is – als je relatie meer weg heeft van een achtbaan dan van een langzaam stromende rivier – dan is het misschien tijd om te heroverwegen of jullie twee echt voor elkaar bestemd zijn. Dit kan je bijvoorbeeld komen te weten met je numerologie toekomst of door middel van helderzienden.

Je naam nummers

Naamgetallen zijn de som van de letters in je naam. In numerologie weerspiegelen ze je persoonlijkheid en compatibiliteit met andere mensen. Je kunt je naamgetal in een numerologiekaart vinden door alle letters in je voornaam op te tellen. Bijvoorbeeld, als je Stephanie Joni Smith heet, dan is S + J + M = 6 + 10 = 16 en 1 + 6 = 7. Dit betekent dat ze een affiniteit heeft met mensen wiens persoonlijkheid overeenkomt met dat getal: koppigheid, zelfredzaamheid, eerlijkheid en onafhankelijkheid (ofwel, kwaliteiten geassocieerd met Steenbok).

Je geboortedatum

Om een beter idee te krijgen of je partner bij je past, is het belangrijk om te kijken naar de data en tijdstippen waarop jullie beiden geboren zijn. Dit kan waardevolle inzichten geven in hoe compatibel jullie zijn.

Je geboortetijd is het moment waarop je geboren bent. Het is belangrijk om te weten dat er twee soorten geboortetijden zijn: siderisch en tropisch. Siderisch verwijst naar de beweging van de sterren in relatie tot de aarde, terwijl tropisch verwijst naar de seizoenen op aarde. Om je siderische geboortetijd te berekenen moet je sterrenkaarten gebruiken, wat moeilijk kan zijn als je niet weet hoe of waar je ouders hun gegevens hebben geregistreerd ten tijde van je geboorte. Het berekenen van deze informatie is echter niet nodig voor het beoordelen van compatibiliteit; alles wat we nodig hebben is welk jaar en welke maand we geboren zijn!

Ga eens naar een helderziende

Hoewel je veel inzicht kunt krijgen door alleen dit artikel te lezen, gaat er niets boven het horen van helderzienden. De beste manier om te weten of twee mensen voor elkaar bestemd zijn, is het aan een expert te vragen. Een helderziende kan in het verleden en de toekomst van jullie relatie kijken en advies geven over hoe je de relatie sterker kunt maken of waar het mis kan gaan.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.