We gaan er weer helemaal voor!
7 jan 2019 Lifestyle Welcome To My Life! 1

We gaan er weer helemaal voor!

Hoi! Tijd om weer even lekker gezellig met jullie te kletsen. Bij ons is het vandaag de laatste dag van de kerstvakantie. De structuur komt er weer aan! Zo fijn! Niet alleen voor mij, maar ik merk voor de kinderen ook. Zij kijken toch wel weer uit om dingen te leren en om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. 

Voor mij betekent het zo na de vakantie dat ik weer lekker aan het werk mag. Na het ongeluk van mijn neefje voor de vakantie, gaf ik al aan het rustig aan te willen doen. Tijdens de vakantie merkte ik ook dat ik niet altijd zin had om aan het werk te gaan. Nu heb ik natuurlijk geluk dat ik alles lekker zelf kan indelen en dus ook kon bepalen om even wat minder online te laten komen.

Meer video’s plaatsen

Vanaf nu zal er dus weer dagelijks een artikel online komen. Ook wil ik gaan kijken of het gaat lukken om wat meer video’s te gaan plaatsen. Video’s bewerken kost heel veel tijd, maar ik vind het ook heel erg leuk om te doen. Wellicht dat ik mijn focus dus iets wil gaan verleggen en er voor kies om meer te gaan plaatsen op Youtube. Wat mij tegen houdt is overigens dat mijn weekvlogs aardig worden bekeken en ik altijd het idee heb dat de extra video’s het wat minder doen. Alhoewel ik wel altijd super lieve reacties hier op krijg! Daarnaast weet ik natuurlijk ook wel dat het gewoon heel erg belangrijk is om consequent te uploaden. Dus voor mij eigenlijk ook wel weer een uitdaging om dit goed op te gaan zetten.

Clusterhoofdpijn of migraine

Na het uploaden van mijn laatste vlog kreeg ik ik veel prive berichtjes met dat jullie aan mij konden zien dat de rust mij even goed heeft gedaan. Dat vond ik zo lief! En omdat ik dus heel veel berichten kreeg ook wel apart dat zoveel mensen dat dus zagen. Het gaat ook wel de goede kant op. Wel een heel groot nadeel is dat ik merk dat de clusterhoofdpijn en migraines weer terug komen. Hier had ik exact vorig jaar vanaf december ook veel last van. Misschien dat het aan het seizoen ligt. Gelukkig weet ik wel direct wat ik moet doen en heb ik medicijnen, maar het blijft vervelend. Dat steeds maar wachten tot die helse pijn maar over gaat kan best slopend zijn. Ik krijg weleens de vraag hoe ik weet of ik migraine of clusterhoofdpijn heb. Daar zijn best wel specifieke kenmerken voor, ik kan er weleens over schrijven mochten jullie dit willen. Waar ik het zelf aan merk is dat ik migraine heb wanneer ik in het begin sterren zie, vaak verlies ik dan ook gedeeltelijk even zicht. Ik neem dan medicijnen in en ga liggen in bed. Geluid en licht kan ik dan niet hebben. Clusterhoofdpijn komt vaak boem ineens opzetten. De pijn vind ik nog venijniger dan migraine (als dat al kan eigenlijk) en die enorme bewegingsdrang. Waar ik bij migraine zo stil mogelijk moet liggen, is dit bij clusterhoofdpijn juist niet zo. Het liefst loop ik honderden rondjes. Verder zijn er nog veel meer kenmerken kenmerkend voor clusterhoofdpijn, zoals een tranend oog bijvoorbeeld.

Kerstvakantie

Tot slot vind ik het nog wel even leuk om te vertellen hoe onze kerstvakantie was. Twee weken vakantie vind ik namelijk heerlijk. Althans, ik vind het veel beter te doen dan de zomervakantie. Die is gewoon te lang. Twee weken vakantie zijn prima te overzien. Senna heeft in de vakantie lekker gelogeerd. Dat vind hij echt heerlijk om te doen. Verder ging het natuurlijk al lekker snel voorbij door de feestdagen. Ik merk altijd wel aan beide kinderen dat het net iets lastiger is om energie kwijt te kunnen. Dat geeft niet, het geeft alleen soms wat extra uitdaging om mee om te gaan 🙂

Oh en hier ook nog even: ik ben op zoek naar zwangere vrouwen die voor mij producten kunnen testen! Wie oh wie? Check even het vaststaande bericht op mijn facebook pagina.

Tot zover! Hoe was jullie kerstvakantie? Hebben jullie gewerkt of waren jullie lekker samen met de kinderen? Ik ben benieuwd!

Reacties

  • Marlous

    Heerlijke update! Behalve de hoofdpijn; ik hoop oprecht dat hier snel verbetering in komt!
    Fijn dat je zo genoten hebt afgelopen 2 weken.
    Mijn vakantie was heerlijk; veel tijd gehad voor vrienden, familie, sport en ontspanning. Tussendoor een beetje gewerkt (ik werk ook als ervaringsdeskundige voor een eetstoorniskliniek). De tijd vloog voorbij!
    Vandaag weer starten met ‘mijn’ kids (groep 7). Ik heb er zin in!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.